Almanya, Bad Ditzenbach
... benzer maddeler içerir ve günlük beslenmemizin önemli bir parçasıdır. Q10, esas olarak kalp, karaciğer ve böbrek gibi organlarda bulunur. Sağlıklı bir insan organizmasında gerekli Q10 miktarı, kendi sentezi ile sağlanır. Yaşla veya statin kullanımıyla birlikte serum ve dokulardaki Q10 içeriği doğal olarak azalır. En iyi Q10 kalitesi Ürünlerimizde yalnızca en yüksek kalitede (KANEKA) %100 doğal saf Q10 kullanıyoruz; bu, maya fermantasyonu ile üretilmiştir ve vücutta üretilen Q10 ile tamamen aynıdır. Art. No.:1818...
Almanya, Dissen
...haşlanmış sosisler ve birçok hazır ürün, çorbalar, soslar ve atıştırmalıklar için uygundur Intenso Pur® Dextrose İçermeyen: kurutulmuş sosis ve yarı kurutulmuş ürünlerin üretimi için özel olarak geliştirilmiştir. Intenso Pur® Organik: görünür baharat parçacıkları ve sertifikalı organik çiftliklerden gelen bileşenler ile Faydalar bir bakışta: Monosodyum glutamat eklenmez Maya özütü yok Palmiye yağı yok Baharat (HVP) yok Açıklanabilir katkı maddesi yok Açıklanabilir alerjen yok (Ek III FIC'e göre)...
...Fermentasyonun ardından Fischers Kombucha pastörize edilmeden ve doğal bulanıklıkta şişelenir. Bu sayede maya ve laktik asit bakterileri canlı ve aktif kalır ve şişede doğal karbonat oluşur. Doğal bulanıklıkta şişeleme ve ardından gelen şişe fermantasyonu sayesinde, şişenin dibinde biriken ve tüketilebilen fermente kültürler oluşur.
Almanya, Heidelberg
...Doğal bir hidrokolloid, esas olarak Gelidium, Gracilaria ve Pterocladia türlerinden çıkarılmaktadır. Mikrobiyoloji ve biyokimya alanında kullanılmak üzere çok düşük kül içeriği ile yüksek saflıkta elde edilmiştir. Maya asimilasyonu ve vitamin analizleri gibi özel çalışmalarda kullanılabilir. Maya asimilasyon teknikleri, vitamin analizi, difüzyon analizleri, kültür ortamları için kullanılabilir...
Almanya, Bad Bentheim
... için maya ile karıştırılan bir sıvı oluşturacak şekilde öğütülür. Şekerler alkole dönüştürülür. Aynı zamanda, asetik asit bakterileri, oluşan alkolün sirkeye dönüşmesini sağlar. Sonuç olarak, nihai elma sirkesinde alkol bulunmamaktadır. Elma Sirkesinin Sağlıklı Özellikleri ve Uygulamaları Elma sirkesi, hem içten hem de dıştan çeşitli şekillerde kullanılabilir. Salata veya sebzelere lezzetli bir ek olmanın yanı sıra vücut için de faydalıdır. Elma sirkesi, cildin esnek ve yumuşak kalmasına yardımcı olabilir...
...SUGRANO® ürün serimiz, 30'dan fazla doğal olarak fermente edilmiş ve nazikçe kurutulmuş ekşi maya tozundan oluşmaktadır. Bu sayede, sevilen klasiklerden en son popüler bisküvi trendlerine ve organik ekmeklere kadar etkileyici bir ürün yelpazesi üretebilirsiniz.
Almanya, Hamburg
...Kendi gıda ve kozmetik ürünlerinizi yapmayı seviyorsanız, doğal ve güvenilir bir koruma yöntemi arayışına girebilirsiniz. Doğal bir seçenek, LANUCO'nun %100 saf potasyum sorbatıdır. Potasyum sorbat, sorbik asidin potasyum tuzudur ve gıda, kozmetik ve bakım ürünlerinde kullanılabilir. Fermentasyon sürecini durdurur, ürünlere küf ve maya girişini engeller ve mikroorganizmaların yayılmasını...
... çözünebilen temizlik konsantreleri tamamen biyolojik kökenlidir ve bitkisel yağ substratı, maya ve şeker tensidleri ile rhamnolipidleri temel alarak etki gösterir. Bu adı verilen biyotensidler ve diğer doğal yardımcı maddeler sayesinde Biofilon Temizlik Ürünleri, kimyasal ürünler kadar etkili bir şekilde temizler, ancak tamamen biyolojik olarak parçalanabilir. Ayrıca insan, hayvan ve su organizmaları için tamamen zararsızdır ve bu nedenle çevremiz ve ekosistemimiz için her açıdan nazik bir seçenektir.
Almanya, Gelsenkirchen
... ve/veya Kanola) ve Palm Yağı (Palm Yağı ve/veya Fraksiyone Palm Yağı), Baharat Karışımı [Mısır Maltodekstrin, Şeker, Sitrik Asit, Potasyum Klorür, Pirinç Unu, Tuz, Monosodyum Glutamat, Doğal ve Yapay Aromalar (Mısır Maltodekstrin, Maya Ekstresi, Monosodyum Glutamat, Disodyum İnosinat ve Guanylat, Patates Nişastası, Arap Gumusu), Hidrolize Soya Proteini, Dehidre Soğan, Baharat Ekstraktları (Kırmızı Acı Biber dahil), Sodyum Bikarbonat, Renkler, Disodyum İnosinat ve Guanylat, Sodyum...
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
Almanya, Hamburg
...Spreyle Kurutulmuş Lesitin Bileşiği LECIFINE 50, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş, spreyle kurutulmuş bir lesitin bileşiğidir. Spreyle kurutma işlemi, doğal proteini yüksek oranda, toz halinde bitkisel protein haline dönüştürmektedir. LECIFINE 50, derin dondurulmuş hamur işlerinde, waffle'larda, hazır un karışımlarında ve maya hamurlarında kullanılmaktadır...
...HICKORY Sıvı Duman, Grillstone'dan 30% 2 Litrelik Bidon ile Büyük Tüketiciler için örneğin, restoranlar, fırıncılar, kasaplar vb. Bu doğal sıvı duman, Hickory tadıyla birlikte, tatlandırıcılar, maya, soya ve diğer katkı maddeleri olmadan üretilmiştir. Son derece yoğun - çok verimli! Et severler ve veganlar için eşit derecede uygundur. Dozaj ve porsiyonlama için dozaj aparatı ile birlikte. Sosları...
Almanya, Eresing
...Ayrıca, sodyum laktat farklı konsantrasyonlarda (50%/60%) ve isteğe bağlı olarak ayarlanmış pH değeri ile de mevcuttur. Kullanım: -Gıda: * Asit düzenleyici * Nem tutucu * Sertleştirici * Koruyucu madde * Maya ve mantarlara karşı kullanım * Su bağlayıcı -Kozmetik: * Şampuan ve sıvı sabunlarda nemlendirici * Cilt dışı mikroorganizmaların büyümesini engeller * Cilt fizyolojik ve uyumlu nemlendirici * Süt asidi ile birlikte tampon madde CAS: 72-17-3 Renk: Şeffaf ile beyaz arası Koku: Zayıf karakteristik Raf ömrü: 2 yıl INCI: Sodyum Laktat...
Almanya, Breisach
...Tereyağlı unlu mamul. İçindekiler: BUĞDAY UNU, %24 BRETAGNE TEREYAĞI, Su, %5,5 Kırma Şeker, Maya, BUĞDAY GLUTENİ, YUMURTA, Tuz, SÜT TOZU, Şeker, BUĞDAY MAYASI (Su, fermente edilmiş BUĞDAY UNU), Un işleme maddesi E300, Boya: Karoten (doğal kaynaklı), Enzim. En az -18°C'de saklayın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Fırında +170°C'de 13-15 dakika ısıtın. Ürün Fransa'dan. Özellikler: Hayvansal süt proteini. Üretici: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Almanya. Ürün numarası: 42564...
Almanya, Nuthe-Urstromtal
...1999'dan beri coolback, en yüksek fırın kalitesinde lezzet ve tazelik sunmaktadır. Dondurulmuş Fırın Ürünleri Doğal ekşi maya ile hazırlanmış buğday hamuru. Özellikle çıtır ve aromatik. Taş fırında pişirilmiştir. Ürün Numarası: 994808 Dondurulmuş Ağırlık: 80 g Adet/Karton: 100 Kartonlar/Palet: 24 Adet/Palet: 2.400 Son Tüketim Tarihi / Raf Ömrü: 9 / 12 Ay Üretim Aşaması: Önceden pişirilmiş...
... • Müşteri özel süt yağı karışımları • Süt yağı fraksiyonları • Yağsız süt tozu • Tereyağı süt tozu • Şekerli yoğunlaştırılmış süt (aynı zamanda BİO kalitesinde) • Karamelize şekerli yoğunlaştırılmış süt • Şarküteri kreması • Müşteri özel süt ürünleri/-bileşenleri İkinci ana uzmanlık alanımız ise sprey kurutmadır. Müşteri talebi üzerine, doğal renkler, maya özleri, çay özleri, protein...
Almanya, Vaterstetten
... yapay ekmek katkı maddeleri ve emülsifikatörlerden vazgeçmemizi sağlamaktadır. Doğal ekşi mayalar & Uzun süreli hamur yönetimi Kalite zaman gerektirir. Grimminger'in birçok ekmek ürünü doğal ekşi maya ile üretilmektedir. Doğal ekşi maya ile yapılan ekmek ürünleri özellikle uzun süre dayanıklıdır ve tipik baharatlı bir lezzete sahiptir. Birçok fırında maliyet nedenleriyle genellikle birkaç saatlik...
Almanya, Dortmund
Doğal aromaların, doğal tuz ve yağ ikamelerinin, maya özlerinin, enzimatik baharatların, organik baharatların, et suyu, doğal peynir tozu, kahve özleri, HVP bazlı reaksiyon aromalarının üretimi.