İtalya, Codigoro
...Michele Grassi, süt teknolojisi uzmanı, İtalyan çiğ süt peynirlerinin teknolojik araştırmalarıyla ilgilenmektedir. Süt ürünleri danışmanı ve sektördeki çalışanların eğitimi için öğretim görevlisidir. İtalyan Dop peynirleri arasında duyusal bir yolculuk olan Aroma adlı kitabın yanı sıra Hoepli tarafından yayımlanan Peynirci El Kitabı gibi bazı kitapların yazarıdır.
İtalya, Forlì
...Soyulmuş organik yulaf, İtalya'da pek bilinmeyen ve kullanılan bir gıda maddesidir; oysa Anglo-Sakson ülkelerinde kahvaltının ana bileşenlerinden biridir. Organik soyulmuş yulaf, lezzetli vegan veya vejetaryen tarifler hazırlamak için tane halinde satılmaktadır. Yulaf genellikle süt veya yoğurtla yapılan kahvaltıyı daha lezzetli hale getirmek için çiğ yulaf flakeleri olarak kullanılırken, tane...
İtalya, Treviso
...Helal koyun çiğ jambon. AĞIRLIK: 1,5 ila 3kg İÇİNDEKİLER: Helal İtalyan koyun budu, tuz, baharatlar, E252, E250. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik içinde.
İtalya, Messina
...pandorato. Sadece en iyi hammaddeleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Yumurta sarıları, serbest dolaşan tavuklardan elde edilmektedir, süt kremasından elde edilen tereyağı ise çiğ inek sütü santrifüj edilerek yapılmaktadır. Unlarımız yüksek kaliteli İtalyan unlarıdır ve narenciye ürünlerimiz, ünlü Katania Ovası'ndaki Paternò bölgesinden gelmektedir; bu bölge, Kırmızı Portakalları, kokulu Limonları ve sulu Mandalinaları ile ünlüdür. Panettonilerimiz, lezzetli kumaş örtülerine sarılmıştır. Her lokma, yüzyıllık bir geleneğin hikayesini ve otantik malzemelere olan sevgiyi anlatır.
İtalya, Codogno
...Grana Padano DOP, sert, pişirilmiş ve yavaş olgunlaşan bir peynir. Padanya Ovası'nda, endemik hastalıklardan ari ineklerin sütünden elde edilen yarı yağlı çiğ sütle üretilir. Bu, korumalı menşei belgesine (DOP) sahip bir İtalyan peyniridir. Bu, üretim sürecinin üç temel aşamasının: hayvancılık, sütün peynir haline dönüştürülmesi ve olgunlaşmanın zorunlu olarak menşe bölgesinde gerçekleşmesi...
İtalya, Caltrano
...Salumificio Sant'orso, Vicenza ilinde Calltreno'da, Asiago platosunun eteklerinde yer almaktadır. OGM içermeyen, süt türevleri içermeyen, glüten içermeyen ve alerjen içermeyen salamlar üretiyoruz. Üretimimiz, tatlı ve acı salamların tam bir yelpazesini ve ayrıca daha iyi kullanım verimi için şekillendirilmiş geniş bir çiğ ve pişirilmiş pancetta seçeneğini içermektedir. Web sitemizi ziyaret etmenizi öneririz: www.salumisantorso.it...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play