...Bu bu VALLEFIORE Vino rosato, 75 cl'lik bir İtalyan rosé şarabıdır. Yüksek kaliteli üzümlerle üretilmiştir ve ahududu ve çilek notalarıyla yumuşak ve meyvemsi bir tat sunar. Hafif bir yemeğe eşlik etmek veya rahat bir yaz akşamında keyifle içmek için mükemmeldir.
...Ruanda'nın kahve yetiştirmek için en harika bölgelerinden birinden gelen bu muhteşem Kabaya, meyvemsi kahve sevenleri kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Bu kahvenin parlaklığı, ağızda kalıcı ve hoş bir tat bırakıyor.
Yer: Nyabihu Bölgesi
Yükseklik: 2230 – 2290 msm
Çeşit: Bourbon Kırmızı
İşlem: Yıkanmış
Organoleptik Profil: Ahududu, siyah frenk üzümü ve lime ile kola notaları.
...antioksidan özellikler açısından zengindir ve küçük doğal renk sihirleri yaratma yeteneğine sahiptir. Bir palet gibi, lime eklediğinizde veya yüksek kaliteli bir tonik ile birleştirdiğinizde, kadehteki renk tonlarına hayran kalacaksınız.
Dengeli bir ahududu sonrası tadı ile birleştirilmiş iri kırmızı meyvelerle tadım için mükemmeldir.
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo.
Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme.
Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay.
Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru.
Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla.
Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip.
Alkol Oranı: ±%14
Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento.
Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir.
Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir.
Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar.
Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
... limon likörü (limoncello), elma likörü, yaban mersini likörü, meyan kökü likörü, hindistancevizi likörü, kahve likörü ve her türlü amaro öne çıkmaktadır. Likörlerin stabilizasyonu alanında yıllarca süren çalışmalar ve deneyim sonrasında, Flavor Chimica 'yüksek teknoloji' olarak tanımlanan yeni bir likör türü yaratmayı başarmıştır. Bu, alkollü krema bazlı ürünlerdir ve bunlara çikolata, yumurta veya çilek, ahududu, antep fıstığı, fındık gibi küçük meyveler gibi diğer malzemeler de eklenebilir.