... çakmaktaşı, grafit ve küçük siyah meyve notalarıyla görkemli bir şekilde açılır. Damakta sıcaklığını sergileyen bu şarap, yumuşak ve sarıcı tanen dokusuyla birlikte siyah kakao notalarını ortaya çıkarır. Filtre edilmemiş bir şarap olup, olası tortular kaliteyi etkilemez; aksine, tipikliği artırır ve şarap yapım süreçlerimizin bütünlüğünü ve doğallığını kanıtlar. Av etleri, kırmızı etler ve olgun peynirler gibi zengin ve yapısal yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan.
Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
... yetiştiriciliği ve kesimi konusunda uzmanız; bu, yalnızca merada beslenen, üstün kaliteli et anlamına gelmektedir. Dükkanlarımızda sığır, dana, domuz, aveti ve kümes hayvanları gibi seçkin etlerin yanı sıra hazır yemekler ve organik ürünler de bulunmaktadır.
Sığır, domuz, koyun ve at etlerinin kesimi, parçalanması, işlenmesi ve paketlenmesi
Sığır, domuz, koyun etleri ve sığır ile domuz etine dayalı ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi
Tavuk eti ve av etlerinin ticareti...