...Ing. A. Rossi, elma, armut, şeftali ve kayısı gibi meyvelerin doğal haliyle veya konsantre olarak üretimi için tam hatlar ve makineler inşa etmektedir.
İtalya, Turin
...Türkiye, dünyanın en büyük organik kuru kayısı üreticisidir ve Malatya bölgesi, bu ürünün büyük bir kısmını üretmektedir. Kayısılar, dünyada en popüler ve en bilinen kuru meyvelerden biridir ve sulu, çiğnenebilir bir dokuya sahiptir. Doğal Kuru Kayısılar, koyu kahverengi bir renge sahiptir ve güneşte kurutulmuştur. Bu kuru kayısılar, sülfürlü kayısılarla kıyaslandığında daha lezzetli ve tatlıdır...
...Küçük ve lezzetli el yapımı un hamurundan yapılmış kabuklar, kayısı reçeli ile doldurulmuştur. Forneria Veneziana'nın tartları, GLUTENSİZ DOĞAL UNLAR ile hazırlanmıştır ve glütenli un kullanılmamıştır. Bu versiyonda ayrıca süt ve süt ürünleri içermez. UN HAMURU, pirinç unu ve karabuğday unu, mısır nişastası ve pirinç nişastası ile yumurtadan yapılmıştır. Büyükler ve küçükler için tatlı bir fikir...
İtalya, Forli'
...Tam doğal yağlar üzerine kurulu profesyonel masaj ürünleri "oleicos". Albicocca nocciolo – Kayısı çekirdekleri Avocado integrale – Tam avokado Argan – Argan Borragine – Diken otu Cacao – Kakao Cocco – Hindistan cevizi Canapa – Kenevir Crusca di riso – Pirinç kepeği Enotera – Gece primrose Germe di grano – Buğday tohumu Girasole – Ayçiçeği Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Keten tohumu Macadamia – Makadamya Mandorle dolci – Badem Nocciola – Fındık Oliva – Zeytin Pesca nocciolo – Şeftali Rosa moscheta – Kuşburnu Sesamo – Susam Vinaccioli – Üzüm ml. 250 – ml. 500...
İtalya, Torino
... tohumu yağı, kenevir tohumu yağı, kabak tohumu yağı, haşhaş tohumu yağı, kimyon tohumu yağı, kanola yağı. Tatlı badem unu, fındık unu, ceviz unu, susam unu, Pekan cevizi unu, Makadamya unu, keten unu, ayçiçeği unu, kayısı çekirdeği unu, chia unu, kenevir unu, kabak unu. B2C açısından Wepooil, kendi yağlarını ve unlarını kozmetik ve gıda kullanımı için Neoolia markasıyla ticaretini yapmaktadır. Neoolia, %100 doğal kozmetikler üretmektedir.
İtalya, San Pietro In Casale
...hepsi titizlikle doğal ve kontrol edilmiştir. Agribologna ayrıca mevsim meyveleri sunar: kiraz, çilek, şeftali ve nektarin, erik, kayısı, hurma, kavun, karpuz. Konsorsiyumun sahip olduğu sertifikalar: UNI EN ISO 9001:2008, BİO, SPC BİO, Etik Kod, GlobalGap.
İtalya, Ferrara
... altında işlenmekte ve tüm standartlara uymaktadır. Kuru kayısı: Hem İtalya'da hem de Mısır'da bizim denetimimiz altında yetiştirilmekte ve tüm standartlara uymaktadır. %100 doğal, eklenmiş şeker içermez ve kimyasal işleme tabi tutulmamıştır. Kuru mango: Mısır'da yetiştirilmekte olup, işlem sırasında çözücüler ve kimyasal maddeler kullanılmamaktadır.
İtalya, Francofonte
...MELODY FRUTTA LTD, Sicily'den organik ve doğal meyveler satmaktadır. Çeşitlerimiz arasında portakal, mandalina, limon ve kırmızı greyfurt bulunmaktadır. Kendi narenciye çiftliğimiz olduğu için narenciye meyvelerinin doğrudan üreticileriyiz. Ayrıca, Etna'dan organik ve doğal meyveler, örneğin şeftali, kayısı, üzüm ve yaz armutları da temin ediyoruz. Portakal çeşitlerimiz Navel portakalı, Tarocco, Navel ve Valencia geç çeşitleridir. Francofonte'de, 'Korunan Coğrafi İşaret' (IGP) olarak adlandırılan kırmızı etli üretim için uygun alanlarda Tarocco ve Tacle çeşitlerini yetiştiriyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler