...Termal ve hidrotermal işlemler, gıda endüstrisinde belirli uygulamalar için gıdaların farklı özelliklerini geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır. Bu işlemler, tahıl unları, filiz, kepek, nişastalar, lifler, baklagiller ve bunların türevlerinin özelliklerini değiştirir. VOMM'nin gıda sektöründeki tüm termal işlemleri tamamen doğaldır, kimyasal ekleme yapılmamaktadır. "CLEAN LABEL" ürünler üretmek için kullanılmaktadır. Pilot tesis, VOMM Ar-Ge departmanında Rozzano'da mevcuttur.
İtalya, Sesto Fiorentino
...10 kapsül paket Sanatçı Gurme Kahve Son tat: kakao, kavrulmuş tahıl, rom, badem Yoğun tat KARİŞİM Kahvenin kökeni: Endonezya, Hindistan ve Afrika. Hindistan, Endonezya ve Afrika'dan rafine Robusta karışımı. Kahve kaliteleri, yetiştirme yerlerinde doğrudan seçilmektedir. KAVRULMA Yavaş ve el yapımı kavurma, çekirdek içindeki şekerlerin mükemmel karamelizasyonunu sağlar ve kahveye tatlı ve hoş...
İtalya, Soriano Nel Cimino
... fıstığı macunu, ceviz macunu ve tahıl ile un için de aynı şey geçerlidir. 1960'lı yıllarda, Roma'nın yaklaşık 60 km uzağındaki Soriano nel Cimino bölgesinde, Viterbo ilinde fındık üretimi için yaygın olarak kullanılan bir alanda başladık. Bu ünlü bölgede 100 hektardan fazla fındık ağaçlarımız bulunmaktadır. 1996 yılında, bölgedeki 200'den fazla çiftçiyi bir araya getiren Cooperative Ecolazio ile...
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play