İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
İtalya, Giuliano
...KISMIŞ HAMUR DİSKİ: "00" un, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, fındık unu, pasteurize yumurta sarısı, su itici pudra şekeri. İÇ DOLGU: Tatlandırılmış koyun ricottası, taze krema, küp doğranmış armut, armut konsantresi.
İtalya, Dorgali
...Sardunya Ricottamız, olağanüstü biyo-besin değeri ve lezzeti olan bir üründür. Koyun peynirlerinin işlenmesi sırasında oluşan atık peynir altı suyunun yeniden işlenmesiyle elde edilen bu ricotta, yarı sert, homojen ve beyaz renkte bir dokuya sahip olup, hafif tuzlu bir tat sunar. Bu peynir, çok yönlülüğü ile şaşırtıyor: düşük kalori içeriği ve yüksek protein yoğunluğu sayesinde kontrollü...
İtalya, Mazara Del Vallo
...Koyun ricottası, badem ezmesi, pandispanya ile yapılan ve ince bir kat şekerli glazürle kaplanmış lezzetli tek porsiyon Sicilian Cassata.
Fior di Latte, manda sütünden mozzarella, koyun, keçi ve inek peynirleri, koyun ve keçi ricottası, manda ricottası ve inek, manda ve keçi sütünden yoğurt üretiyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler