İtalya, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, 1980 yılından beri çikolata ve kuru meyve işleme için makineler ve komple tesisler tasarlamakta ve gerçekleştirmekte, her bir müşterinin, sektörün ve pazarın özel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır. Çikolata ve diğer kuru meyve ve kakao bazlı ürünlerin üretimi ve şekillendirilmesi için gelişmiş çözümler. Hammadde işleme, kakao ve kuru meyve, nihai ürünün gerçekleştirilmesi...
İtalya, Pisa
...Madagaskar, Jamaika, Ekvador, Trinidad ve Grenada gibi tek üretim alanlarından Monorigin Cru Çikolatası üretmektedir. Amedei ayrıca Porcelana, 9 ve Chuao gibi olağanüstü çikolata barları da üretmektedir. La Rotta'da bulunan eski dökümhanede, şimdi Amedei fabrikasının merkezi olan bu yerde, her yıl dünyanın dört bir yanından değerli kakao çekirdeklerini içeren onlarca jüt çuvalı gelmektedir. Cecilia...
İtalya, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba, 1991 yılında Barletta-Andria-Trani ilinde gıda üreticisi ve dağıtımcısı olarak kurulmuştur ve sürekli araştırma ve geliştirme yatırımları sayesinde kalitesini sürekli olarak artırmıştır. Tatlılar için yarı mamuller, pastacılık için yarı mamuller, barlar için hazırlıklar, çay ve infüzyonlar, fincan çikolatası, katı çikolata, kakao tozu, granita, şuruplar, alkolsüz içecekler, ginseng kahvesi, çözünebilen kahve ve genel olarak pastaneler için ürünler üretiyoruz.
... - Tablet ve dolgu çikolataların üretimi için yarı otomatik ve otomatik şekillendirme hatları - Sürekli temperleme makineleri ve parti sistemleri - Kakao çekirdeklerinden başlayarak el yapımı çikolata üretimi için tesisler - Belirli ilgi alanlarına uygulama ile çikolata ürünlerinin üretimi için teknoloji - El yapımı çikolata okulu: "bean to bar"...
...limoncello, gianduja, nougat vb.) %62'den fazla kakao ile kaplanmış. - 12 ay - TARTUFI: bitter çikolata ve fındık hamurundan yapılmış, kakao ile kaplanmış. - 12 ay - CROSTATA DI MELIGA (mısır): Mükemmel bir mısır unu ile yapılan, gevrek ve yumuşak bir pasta, reçelle doldurulmuş. - 5 ay - PASTE DI MELIGA (mısır): Cuneo geleneğine ait lezzetli bir bisküvi, tereyağı, mısır ve un ile yapılmıştır. - 12 ay MÜŞTERİLERİMİZE ETKİNLİKLER, ÖZEL GÜNLER, TANITIM VE KENDİ DAĞITIMLARI İÇİN LOGOLARINI İÇEREN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PAKETLEME SUNABİLİYORUZ. Sonuç olarak, tadına varılması gereken 1. Sınıf PASTİRYA'dır!!
İtalya, Rossano
... ve acı biber) bulunmaktadır. Ayrıca, defne, fenokiyetto ve meyan kökü aromalı bir dizi grappa sunuyoruz. Son olarak, yeniliğimiz olan MEYAN KÖKÜ VE SAMBUCA'yı tanıtıyoruz. Üretimimiz, her aşamada titizlikle el işçiliği ile gerçekleştirilmektedir. Meyan kökü likörü %25 vol; Meyan kökü kreması %18 vol. (içindekiler: süt; şeker; alkol; saf meyan kökü); Çikolata likörü (içindekiler: su, şeker, alkol, saf meyan kökü, kakao, doğal aromalar). Fenokiyetto (içindekiler: su, şeker, alkol, yabani fenokiyetto). Ayrıca, çok özel bir tat olan ahenkli...
İtalya, Piacenza
...Pasticceria Falicetto, 1985 yılında Piacenza'ya taşınan genç bir Piyemonte pastacısı olan Aldo Scaglia'nın öngörüsü sayesinde kurulmuştur. Günlük olarak fırınlanan ve yüksek pastacılık geleneklerine göre hazırlanan ürünlerde büyük bir tutku ve hayal gücü ile birlikte malzemelere sürekli bir dikkat gösterilmektedir. Gerçekten de, en iyi Venezuela, Bolivya ve Sao Thome adası kakao çekirdekleri seçilmekte ve badem veya fındık ile birleştirilerek, tüm Piacentinolar için tatlı bir alışkanlık haline gelen bir çikolata üretilmektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play