İtalya, Giuliano
...Lisans "00", şeker, yumurta, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, portakal püresi, vanilin. İÇ DOLDURMA: İnek ricotta, buğday, şeker, yumurta, pastörize yumurta karışımı, tam süt, şekerlenmiş portakal, aromalar, vanilin.
Biokosmo, yüksek kaliteli organik kozmetik üretimi konusunda uzmanlaşmış bir İtalyan şirketidir. Sürdürülebilirliğe ve çevreye saygıya büyük önem veren Biokosmo, yalnızca doğal ve sertifikalı BIO bileşenler kullanarak, paraben, silikon veya zararlı kimyasallar içermeyen ürünleriyle öne çıkmaktadır. Her ürün, zanaat geleneği ile teknolojik yeniliğin ustaca bir kombinasyonu sayesinde cilde maksimum ...
İtalya, Fidenza
...En yüksek kalitede culatta, ne jambon ne de culatello olan kendine özgü bir lezzet: tatlı ve sulu, tereyağı ve fındık notalarıyla.
İtalya, Carbonara Al Ticino
...P.A. Aromatics, şekerlemeler için önemli bir Ar-Ge programı yürütmüştür ve bu sayede aşağıdaki alanlarda lider konumdayız: Fırıncılık: Vanilya, tereyağı ve narenciye notları, bu alanda mevcut olan uzun tatlar listemizin sadece birkaç örneğidir. Dondurmalar ve yoğurtlar...
...İçindekiler: %96 tereyağı, yaz trüf (Tuber aestivum Vitt) %3, tuz, aroma. Makarna yemekleri, etler ve yumurtalarla eşleştirmek için idealdir.
İtalya, Pescara
LUMACA ITALIA, İtalya'nın en güzel köylerinden biri olarak sınıflandırılan muhteşem Città Sant'angelo'nun kırsal alanlarında yer alan bir İtalyan şirketidir (pe), bulunduğu çevreye saygılıdır. Şirketimiz, tamamen açık alanda, tam döngü ile gastronomik salyangoz yetiştiriciliği yapmaktadır. Özellikle Helix Aspersa Muller türünün üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış olup, salyangozları tamamen do...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Tereyağı (SÜT) %93,5, Beyaz Trüf %5 (Tuber borchii Vitt), aroma, Beyaz Trüf %0,5 (Tuber magnatum Pico). Son Kullanma Tarihi: 36 ay. Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında. Açıldıktan sonra +2° / +4°'de saklayın ve 7 gün içinde tüketin. Kullanım Şekli: Ürünün kalitesinden en iyi şekilde yararlanmak için kişi başına 20 g ürün kullanılması önerilir. Krutonlar ve aperatifler için dolgu...
VIVAI LAZZARO SS AGRICOLA, Padova ilinin Saonara kasabasında bulunan bir fidanlıktır. Burada saksıda, PVC veya kutu ambalajında, çıplak kök veya toprağı ile birlikte gül, meyve ve çiçek çalıları, süs bitkileri - toptan ve perakende satış, ağaçlar, meyve ağaçları, çalılar, çit bitkileri, populus, üzümler ve daha birçok şey satılmaktadır. Vivai Lazzaro, süs bitkileri ve meyve süs bitkilerinin üretim...
La Maistrello A. & Figli, üç nesildir fidanlık sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Müşteriye profesyonellik, verimlilik ve zamanında hizmet sunmak bizim hedefimizdir. Ayrıca, ürünlerimizin kalite sertifikası bizim için esastır. Profesyonel kullanım için bitkiler (meyve bahçeleri ve bağlar için tesisat) ve hobi amaçlı bitkiler konusunda uzmanız.
İtalya, Barrafranca
Forneria Veneziana'nın macerası 2009 yılında tamamen glütensiz bir laboratuvar ile başladı. Biz, sadece glütensiz değil, aynı zamanda farklı özelliklere sahip tatlılar, atıştırmalıklar, bisküviler ve tuzlu atıştırmalıklar üreten bir firmayız: alerjenlerden (süt ve türevleri, yumurta) ve vegan içeriklerden arındırılmış. Ürünlerimiz ayrıca GDO'suz, hidrojenize yağ ve palmiye yağı içermemektedir. Bis...
İtalya, Reggio Emilia
...Süt türevleri arasında birçok ürün tipi sunuyoruz; bazıları tereyağı, mascarpone, krema ve yoğurt gibi ham maddelerin toz haline getirilmesiyle elde edilirken, diğerleri tereyağı üretiminde oluşan yan ürün olan ayran gibi teknolojik süreçlerin ara aşamalarından elde edilmektedir. Peynir yapım sürecinin kalıntısı olan süt suyu, sprey, anlık, permeat ve demineralize çeşitlerinde mevcuttur. Bu...
İtalya, Monterotondo
... Çok yönlü bir gıda olan bu yağ, hamur işleri, ekmekler ve tatlı hazırlıkları için mükemmel bir bitkisel tereyağı alternatifi olarak kullanılabilir. Hem tatlı hem de tuzlu birçok kullanımda egzotik bir dokunuş ve karakteristik bir aroma katmak için idealdir.
İtalya, Mortara
...Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, Risotto'yu Porcini mantarı ile birlikte, tereyağı, birkaç dilim Castelmagno peyniri ve taze doğranmış maydanoz ile karıştırın. Malzemeler: Klasik Carnaroli Pirinci (88%), sebze granül suyu (tuz, nişasta ve patates maltodekstrinleri, dehidre sebzeler (havuç, kereviz, maydanoz), ayçiçeği yağı, doğal aromalar, baharatlar), pirinç unu, porcini mantarları...
İtalya, Forlì
... diyet uyguluyorsanız tüketimini sınırlamak uygun olacaktır; ancak spor yapanlar için sağlıklı, besleyici ve enerjik bir gıda almak isteyenler için ideal bir atıştırmalık olarak değerlendirilmelidir. Cevizler, hafif acı kabuğunun tadıyla mükemmel bir uyum sağlayan dolgun ve tatlı bir lezzet ile karakterizedir. Hem atıştırmalık olarak hem de aperatiflerde kullanılabileceği gibi, ceviz pesto veya tereyağı gibi kremler yapmak veya ana ve yan yemekleri süslemek ya da salatalarınıza eklemek için de kullanılabilir.
...Palmiye yağı, palmiye ağacının meyvelerinden elde edilir. Oda sıcaklığında katıdır, tereyağı ve diğer hayvansal yağlar gibi.
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
İtalya, Mazara Del Vallo
...Ricotta ve bademli kek, yumuşak, nemli, hafif, aromatik ve lezzetli bir tatlıdır; içinde tereyağı yoktur ve az un kullanılır, ağzınızda eriyor!
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve keklerde de kullanılmaktadır.
...Gecom konserve ürünleri, hasadın ilk gününden olgunlaşma sürecine kadar özel bir özenle İtalya'da üretilmektedir ve sıkı bir kalite kontrol sürecinden geçmektedir. Ürünlerimiz arasında; bütün soyulmuş domatesler, doğranmış domatesler, ezilmiş domatesler, domates salçası, domates püresi, passata, pizza sosu, domates sosu, konserve bezelye, konserve fasulye, yeşil bezelye, beyaz fasulye, nohut, kırmızı böbrek fasulyesi, siyah fasulye, tereyağı fasulyesi, domates sosunda pişirilmiş fasulye, San Marzano, organik ürünler bulunmaktadır.
İtalya, Brusaporto
...“Scarpinòcc” geleneksel bir özelik olup, Parre halkının ve Bergamo iline bağlı yüksek Valle Seriana bölgesinin mutfak tarihinin sembolüdür. İsim, birkaç on yıl önce kullanılan, köy kadınlarının aileleri için diktiği el yapımı kumaş ayakkabıların şeklini çağrıştırmaktadır. Taze hamur, grana padano, galeta unu, yumurta, süt, tereyağı ve baharatlardan oluşan hafif bir iç harç ile doldurulmuştur. Pastificio Davena'nın “Scarpinòcc De Par” ürünleri, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markası ile sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g'lık paketlerde mevcuttur.
İtalya, Cinto Caomaggiore
...Gıda parafin tedavisi ile ambalaj kağıdı ve gıda sarma kağıtları. Mumlu kağıt, su ve yağ direnci sayesinde gıda maddeleri için uygundur; özellikle balık, et ve çikolata barlarını sarmak için idealdir. Ayrıca peynirler, tereyağı ve yağlı gıdalarla doğrudan temas için de özellikle uygundur. Mumlu kağıt, suya, yağlara ve greslere karşı dayanıklı olduğu için gıdaları korur. Farklı müşteri...
İtalya, Acicastello
...Sicilyalı üreticilerden doğrudan sunduğumuz, 250 gramlık gerçek Sicilya pirinç arancini, lezzetli ve özel dolgularla: Bronte yeşil fıstığı, ıspanak, tereyağı, ragù, Sicilya patlıcanı, porcini mantarları, karretiera tarzında. Her biri fiyatı 0,90, nakliye hariç, 24 parçalık paketler halinde, kızartıcıya koymak için yarı hazır ve birkaç dakika içinde, tipik Sicilya rosticceri'lerinde olduğu gibi lezzetli bir arancini elde edersiniz. Önceden pişirilmiş dondurulmuş arancini, kızartıcıya koymaya hazır ve üç dakika içinde çıtır çıtır ve lezzetli bir arancini elde edersiniz.
İtalya, Messina
...pandorato. Sadece en iyi hammaddeleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Yumurta sarıları, serbest dolaşan tavuklardan elde edilmektedir, süt kremasından elde edilen tereyağı ise çiğ inek sütü santrifüj edilerek yapılmaktadır. Unlarımız yüksek kaliteli İtalyan unlarıdır ve narenciye ürünlerimiz, ünlü Katania Ovası'ndaki Paternò bölgesinden gelmektedir; bu bölge, Kırmızı Portakalları, kokulu Limonları ve sulu Mandalinaları ile ünlüdür. Panettonilerimiz, lezzetli kumaş örtülerine sarılmıştır. Her lokma, yüzyıllık bir geleneğin hikayesini ve otantik malzemelere olan sevgiyi anlatır.
İtalya, Taranto
...Taze tereyağı, akasya balı, serbest dolaşan yumurta sarıları ve Sicilya'nın şekerlenmiş narenciye meyveleri, geleneksel panettone üretiminde kullanılan bazı değerli malzemelerdir. Özellikle dikkatle, Pastacı Şefimiz Nilde Diciolla, topraklarımızın hammaddelerini seçerek yeni kombinasyonlar denemekte ve modern ve yenilikçi üretimlere hayat vermektedir. - PanPulia Elixiri - Kırmızı meyve ve antep fıstıklı panettone - Armut ve bitter çikolatalı panettone - Çikolata Üçlemesi panettone - Bademli panettone - Zengin Milano panettone...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: un, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Cadorago
...Süt asidi bakterileri üretimi, her ihtiyaca uygun, doğrudan ve dolaylı inokülasyon için dondurulmuş veya kurutulmuş. Yoğurt, peynir (sert, yarı sert ve yumuşak), fermente süt, krema, tereyağı ve süt ürünleri sektöründeki her uygulama için starter süt asidi bakterileri. - Lyofast, süt işleme sırasında doğrudan inokülasyon için özel olarak tasarlanmış kurutulmuş süt asidi bakterisi...
İtalya, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino Tesisi Sonnino tesisinde, 1987 yılından beri, aşağıdakiler üretilmektedir: inek mozzarella, ricotta, tereyağı, taze peynirler, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia Tesisi Pontinia tesisi, şirketin inşa ettiği ilk tesistir ve burada manda mozzarella, ricotta ve manda tereyağı üretilmektedir; Campana DOP manda mozzarella konsorsiyumunun bir...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play