İtalya, Forlì
... tatlılara şıklık katmaktadırlar: mascarpone ile birlikte lezzetli tiramisu ve yarı donmuş tatlılar yaratırlar; ince kıyılmış halde un ve yumurtalara eklenerek kurabiyelere ve keklere tamamen yeni bir aroma kazandırırlar.
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Noci
...Cacioricotta, silindirik şekilli, yarı sert bir peynir olup, Puglia peynir geleneğinin tipik bir örneğidir. Puglia mutfağında bu ürün genellikle, tipik Puglia usulü çiğ makarna yemeği için rendelenerek kullanılır, ancak aynı zamanda tek başına dilimlenerek veya salatalar ya da pizzalar için baharat olarak da tüketilir.
İtalya, Codogno
...Grana Padano DOP, sert, pişirilmiş ve yavaş olgunlaşan bir peynir. Padanya Ovası'nda, endemik hastalıklardan ari ineklerin sütünden elde edilen yarı yağlı çiğ sütle üretilir. Bu, korumalı menşei belgesine (DOP) sahip bir İtalyan peyniridir. Bu, üretim sürecinin üç temel aşamasının: hayvancılık, sütün peynir haline dönüştürülmesi ve olgunlaşmanın zorunlu olarak menşe bölgesinde gerçekleşmesi...
Bu arama terimi için popüler ülkeler