Ukrayna, Novomoskovsk
... şekerlerdir. Tuz 0.05 g. 100 g başına enerji değeri: 298 kcal (1248 kJ) Net ağırlık: 300g. LEntil PASTA Prebio, prebiyotik ve zerdeçal ile sağlıklı ve lezzetli bir diyet seçeneğidir. Makarna, kırmızı mercimekten yapılmıştır, bu da onu proteinler ve faydalı maddeler açısından zengin kılar. Prebiyotik zirkonyum inulin eklenmesi, bağırsak sağlığını destekleyerek sindirimi iyileştirir ve bağışıklığı güçlendirir. Anti-inflamatuar özellikleri ile bilinen zerdeçal, makarnaya sadece faydalı özellikler katmakla kalmaz, aynı zamanda canlı bir tat da ekler.
Fransa, Condé-Sur-Marne
...La Champenoise, bölgemizi mükemmel bir şekilde temsil eden bir üzüm salkımı şeklinde bir hamurdur. Yumuşak buğday ve sert buğday ile birlikte mor üzüm salkımları için kırmızı pancar kullanılarak yapılmıştır. Net ağırlık: 500g...
...En kaliteli emayeden yapılmış 20 cm makarna tenceresi. Model Numarası: N-20P R・W Ürün Boyutları: G285 x D250 x Y210mm Kapasite: 6,2L Ağırlık: 2,5kg Renk: Kırmızı / Beyaz JAN: Kırmızı ・4977618105372 : Beyaz ・4977618104672...
Polonya, Warszawa, Poland
...Domates Püresi, olgun domatlardan elde edilen yoğun bir püre. Üretim süreci, domateslerin su içeriğini azaltmak için birkaç saat boyunca pişirilmesi, tohumların ve kabukların sıkılması ve ardından sıvının yoğun, zengin bir konsantre haline gelene kadar tekrar pişirilmesinden oluşur. Son ürün, taze ve zengin bir domates tadına ve derin kırmızı bir renge sahiptir. Pürüzsüz ve yoğun bir kıvama sahiptir. İstenmeyen katkı maddelerinden arındırılmıştır ve ayrıca pişirilmiş domateslerde bulunan bir antioksidan olan likopen için iyi bir kaynaktır. Yapay şeker içermez.
Slovenya, Krmelj
...Fusilli makarna, %100 kırmızı mercimek unundan ve bir tutam psyllium ile yapılmıştır, makarna yemeklerinize benzersiz ve besleyici bir dokunuş sunar. Bu spiral şekilli erişteler canlı bir turuncu renge ve hoş bir dokuya sahiptir. Tamamen kırmızı mercimek unundan üretilen ve psylliumun doğal faydaları ile zenginleştirilen bu fusilli iplikleri, lezzetli ve sağlıklı bir seçenek sunar. İster...
Fransa, Paris
...Durum buğdayı irmiği, Yumurta %30, Kırmızı pancar tozu, Barolo DOCG Şarabı %2. Kabuklu deniz ürünleri izleri içerebilir. Yaklaşık 3/4 kişilik. Büyük bir miktar tuzlu kaynar su içinde yaklaşık 6/7 dakika pişirin. Süzün ve baharatlayın. Beyaz veya siyah trüf sosu, et veya sebzelerle servis etmenizi öneririz. Aynı terroirden bir kırmızı şarap (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) veya beyaz şarap (Roero Arneis, Gavi di Gavi) mükemmel bir uyum oluşturacaktır. Ean13:3701511702359 Referans:TagliatelleBioVinItalie1...
Belçika, Anderlecht
...Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu makine, sert veya yumuşak buğday unu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır; su ve/veya yumurta eklenmesiyle birlikte, yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi de kullanılabilir. Temel olarak, 4 kg un kapasitesine sahip bir hamur yoğurma işlevi sunar ve 170 mm genişliğinde (ayarlanabilir kalınlıkta) makarna yaprakları açma işlemi gerçekleştirir. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli ...
Almanya, Berlin
...Ürün bilgisi "Dik durabilen poşet, pencere ile kırmızı" Dik durabilen poşet kırmızı / oval pencere ve çıtçıt kapak ile Bu dik durabilen poşet, iyi orantılı oval bir pencere ile opak kırmızıdır. Etkileyici ambalaj arıyorsanız, bu tam size göre. Bu dik durabilen poşetler, gıda sektöründe optimal kullanım garantisi sunar. Dik durabilen poşetlerimiz, aromalı makarna, toz ürünler, pirinç, tuz...
Almanya, Bad Bentheim
... çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Türkiye, Istanbul
...Kavrulmuş domatesler, kavrulmuş kapya biberler, kavrulmuş sarımsak, hurma pekmezi, kekik, domates salçası, ayçiçek yağı, balsamik sirke ve tuz ile yapılan gurme ve şef tarzı bir sos, tüm domates sosları ve ketçaplar için lezzetli ve benzersiz bir alternatiftir. Sıcak veya soğuk olarak tüketilebilir; hamburgerler, patates kızartması, sosisli sandviçler, sandviçler, şarküteri tabakları, peynir tabakları, bruschetta üzeri, sos olarak veya makarna sosu olarak servis edilebilir. Bu ürün %100 Vegan, glütensiz ve katkı maddesi içermez.
İtalya, Imperia
...Pate Rosso – Kurutulmuş domateslerden yapılan lezzetli sos. Biraz baharatlı, çünkü içine bir tutam acı biber ve sarımsak eklenmiştir; çeşitli gastronomik hazırlıklar için uygundur. Ürün etiketi 'Araçlar' bölümünde, besin değerleri ve ürünle ilgili diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Et bazlı ana yemekleri lezzetlendirmek için mükemmel, makarna için ideal bir baharat...
...Bu kırmızı pesto (yeşil ve beyazdan sonra İtalyan bayrağı renklerinde üçüncü pesto) en sevdiğiniz baharatlı arrabbiata sosu ile tuzlu ançüez-sarımsak sosu bagna cauda'nın karışımı gibi tadıyor. Başka bir deyişle, lezzetli.
...Enfused Zeytinyağlarımızdan farklı olarak, bu zeytinyağı üretildikten sonra lezzet eklenmiş bir süreçten geçmiştir. Enfused Zeytinyağları, mevcut en taze sızma zeytinyağları ile yapılmaktadır. Taze yeşilliklerden oluşan bir salatada veya basit bir makarna karışımında harika bir lezzet sunar. Ayrıca kırmızı ve beyaz etler, deniz ürünleri ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Palamidas, tamamen...
... dikkatlice seçilmesi çok önemlidir, çünkü bu, bitmiş ürünün kalitesini ve dayanıklılığını etkileyebilir. Seçim kriterleri arasında olgunluk ve kusur ile defektlerin olmaması yer alır. Derin kırmızı, olgun domatesler, daha yüksek...
İspanya, Dicastillo, Navarra
..."Piquillo" trüf sosu, sızma zeytinyağı ve biberler ile trüf gibi çeşitli bitkilerden elde edilen malzemelerle hazırlanır, koruyucu madde eklenmeden fiziksel işlemlerle paketlenir. Paté kıvamında ve siyah trüf ile "piquillo" biberinin çok hoş bir koku ve lezzete sahip olması, onu doğrudan ekmek dilimlerinin üzerine sürmek veya makarna yemeklerine, kırmızı et yemeklerine eklemek için oldukça iştah açıcı hale getirir.
İtalya, Milano
...IT - Bu tipik güney makarnası, bir örgü şişi olarak kullanılan "makarna" adı verilen bir aletin kökeninden gelmektedir. Bir iplik makarna etrafında döndürülerek tipik şekil elde edilir. Kırmızı mercimek, az miktarda doymamış yağ ("iyi yağlar"), bol miktarda protein içerir ve vücudumuza birçok fayda sağlar: mükemmel miktarda bitkisel protein, karbonhidrat, lif, B grubu vitaminleri ve mineraller içerir. Diğer baklagillere kıyasla sindirimi daha kolaydır ve glisemik indeksi kontrol altında tutmaya yardımcı olur, bu nedenle diyabet hastaları için uygundur.
Slovenya, Ljubljana
... ve şişelerde ek olarak 6 ay sürer. Yaşlanma potansiyeli: 2018 - 2028. Özellikler:
Renk derin bir yakut kırmızısıdır. Buket, hem genç hem de olgun notalar sunar. Olgun koyu kırmızı ve siyah meyveler ile çikolata ve hafif bir ahşap kokusu vardır. Şarap, ağızda kuru, kadifemsi bir dokuya ve esnek tanenlere sahiptir. Çok yoğun ve meyvemsi bir karaktere sahip olmasına rağmen, yine de zarif bir tazelik hissedilir. Yemek eşleşmeleri:
Biftek, av etli terrine veya fırın ördeği ile iyi gider. Ayrıca makarna, risotto ve olgun peynirlerle de uyumludur. Servis sıcaklığı: 14 - 16° C.
İsviçre, Rheinfelden
... domatesler, fesleğen, soğan ve sarımsak ile doğru miktarda kekik ve maydanozdan oluşan cazip bir kombinasyondur - İtalyan klasiklerinin Amerikan yorumu. Bongiovi Makarna Sosu Dad’s Original, taze bahçe sebzelerinin doyurucu bir karışımıdır. Fesleğen, sarımsak, soğan, mantar ile kırmızı ve yeşil biberler, en sevdiğiniz makarnaya heyecan verici bir aroma patlaması katıyor. Bongiovi Makarna Sosu Arrabbiata, hayatında biraz baharat arayanlar için idealdir.
Türkiye, Izmir
...Infused Zeytinyağlarımızdan farklı olarak, bu zeytinyağı üretildikten sonra lezzet eklenmiş bir süreçten geçmiştir. Infused Zeytinyağları, mevcut en taze sızma zeytinyağları ile yapılmaktadır. Taze yeşilliklerden oluşan bir salatada veya basit bir makarna karışımında harika bir lezzet sunar. Ayrıca kırmızı ve beyaz etler, deniz ürünleri ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. OliveOilsLand®...
Almanya, Hamburg
...Sizlere, lezzetli bir gastronomik deneyim için mükemmel bir eşlikçi olan uygun fiyatlı koyu kırmızı böbrek fasulyelerini tanıtıyoruz. Bu 15,5 ons fasulyeler, zengin bir tat ve derin kestane kahverengi tonlarıyla dolup taşıyor ve besin değeri ve lezzet açısından bir hazine niteliğinde. Koyu kırmızı böbrek fasulyelerimiz, en iyi hasatlardan elde edilmekte olup, her zaman tutarlı ve sağlıklı bir...
...Domates Salçası İtalyan Kalitesi Hakkında Açıklama: GECOM EXPORT SRL, İtalya'da çift yoğunluklu konserve domates salçası üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. İtalyan konserve domates salçası, parlak kırmızı bir renge ve iyi bir kıvama sahiptir ve güney İtalya'da üretilmektedir. Özellikler: İtalya'da Üretilen Yoğunlaştırılmış Domates Salçası Ambalaj: KONSERVE (TENEKELER) Yoğunluk: 28/30% Paketleme...
... pirinci ve pirinç eriştesi ile çok lezzetli olur. Alternatif olarak makarna da kullanılabilir. En iyi tat ve kalite için, Kırmızı Tay Köri'yi kullanmadan önce nazikçe çözülmesini öneririz. İhtiyaca göre porsiyonlayın ve bir kez kaynatın, hazır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Meksikalılar, biberin zihinlerini daha parlak hale getirdiğine inanıyorlar; biber yemenin, başınızı vücudunuzdan ayrı hissetmenizi sağladığını söylüyorlar. Kırmızı biber tozu (Chili) - acı biberin tüm özelliklerine ve lezzetine sahiptir, ancak ince parçacıkları sayesinde kullanımı çok daha pratiktir. Kullanım Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, et yemekleri, tavuk yemekleri, makarna, pirinç, balık yemekleri, sebzeler. Tat Ateşli keskin Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 13 Yağ (g / 100g)… 14 Karbonhidrat (g / 100g)… 15 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240...
İtalya, Peschiera Borromeo
...Beyaz polistiren tepsi, darbelere dayanıklı ve gıda için uygun, 250x180x50, hafif ama aynı zamanda esnek ve dayanıklı, dilimlenmiş tavuk göğsü, şinitzel ve pane ürünler, kırmızı et parçaları ve taze makarna için idealdir.
...dokusu ve her zaman yüksek brix derecesi ile bilinen datterino domatesi, hem salkım halinde hem de tek tek toplandığında mükemmel organoleptik özelliklerini korur. Çiğ veya pişirilmiş olarak, datterino domatesi mutfakta her türlü kullanım için uygundur: salatada veya hızlı bir atıştırmalık/apero olarak harika, özel bir makarna için sos veya sos hazırlamada mükemmel. Ambalaj: 250, 300, 350 gram...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Sicilya'nın doğu bölgesine özgü, mis gibi kokan Nocellara Etnea zeytinleri kullanılarak üretilmiş sızma zeytinyağı. Sonuç, hafif meyvemsi ve hafif baharatlı bir his ile dengeli ve kadifemsi bir tada sahip bir yağdır. Her yemeği zenginleştirir, makarna yemekleri, beyaz veya kırmızı etler ve balıklar için idealdir. Ambalajlar: 0,75 cl; 1,00 lt; cam şişelerde. Ambalajlar: 3,00 lt; 5,00 lt; metal kutularda.
İtalya, Mesoraca
..." şeklini oluşturacak şekilde elle bağlanarak sosis kılıfına doldurulur. Olgunlaşma, nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda en az 45 gün boyunca gerçekleşir. Aperitif olarak ve ana yemeklerde (örneğin, fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Salumi Calabresi AĞIRLIK: 300/350 Ağırlık: 0.300 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextrose ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252...
İtalya, Nave
... ve geniş bir bitişe sahip. Her duruma uygun, makarna ve hafif ana yemeklerle mükemmel. Servis sıcaklığı 18°C. Sülfür içerir. Hacim: 0,75l Kod: 06822 Kategori: Kırmızı Alkol Oranı: %13 Vol. Ülke: İtalya Bölge: Toskana Üzüm Çeşitleri: Sangiovese Renk: Kırmızı yakut rengi, mor yansımalarla Aroma: Kırmızı meyve ve hafif vanilya notaları Önerilen kadeh: Chianti di Streda DOCG...
Fransa, Mietesheim
...Kaju fıstığı ve fesleğenle zenginleştirilmiş kurutulmuş domatesler ile Bio Domates Pesto, makarna, bruschetta veya pizzaları devrim niteliğinde değiştiriyor. Organik malzemelerle hazırlanmış bu sağlıklı sos, sizi güney mutfağında bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor. Kurutulmuş domatesli kırmızı pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermeyen vegan bir sostur. İçindekiler: Ayçiçek yağı*, kurutulmuş domates* (34%), fesleğen*, deniz tuzu, kaju fıstığı*, zeytinyağı*, konsantre limon suyu*. *: Organik tarım ürünleri...
Fransa, Grigny
...Puttanesca sosu, yüzyıllardır var olan en geleneksel İtalyan makarna soslarından biridir: yeşil ve siyah zeytinler ile kırmızı biber parçalarıyla dolu, yoğun ve tipik bir sos. Elbette zeytinlerin tadı baskındır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler