İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana mayası (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, cherry domates, mozzarella, ıspanak, Grana Padano.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kuş vişnesi unu, Gflour markası altında üretilmektedir ve acı bir tada sahip olup, bademleri andırmaktadır; ancak aynı zamanda yaban mersinlerine benzer tatlı bir lezzeti de vardır. Olağanüstü ve zarif tadı nedeniyle kuş vişnesi unu genellikle krep, turta, muffin, cheesecake, ekmek ve elbette ünlü Kuş Vişnesi Kekini yapmak için kullanılmaktadır. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında...
...Acerola Tozu, Ananas Tozu, Aronia Tozu, Ashwagandha Tozu, Karnabahar Tozu, Brokoli Tozu, Camu Camu Tozu, Chaga Mantarı Tozu, Klorella Tozu, Dulse Tozu, Psyllium, Organik Psyllium Kabuğu %99, Arpa Otu Tozu, Ginkgo Biloba Yaprağı Tozu, Nar Tozu, Kale Tozu, Kenevir Unu, Semberek Tozu, Zencefil Tozu, Havuç Tozu, Zerdeçal Tozu, Lingzhi Reishi Mantarı Tozu, Ekşi Kiraz Tozu, Shitake Mantarı Tozu, Gümüş Kulak Mantarı Tozu, Ispanak Tozu, Tatlı Lupin Unu, Üzüm Çekirdeği Unu Tozu, Buğday Otu Tozu.
Moldova, Chisinau
...Kirazlar, bakır ve temel minerallerin iyi bir kaynağıdır. Vücudunuz, dokuları güçlü tutmak için gerekli olan kolajen üretimine yardımcı olmak için bakıra güvenir. Diyetinize kuru kiraz ekleyerek C vitamini alımınızı da artırmış olursunuz. Her çeyrek porsiyon, kadınlar ve erkekler için önerilen günlük alımın sırasıyla %10'unu oluşturan 8 miligram C vitamini içerir. Kuru kirazlar, A vitamini faydalarıyla doludur. Diyetinizdeki A vitamini, yeni hücrelerin büyümesini destekler ve yaraların iyileşmesi ile bağışıklıkta önemli bir rol oynar.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kirazlı Churchkhela (Chuch-Hela) Cevizli MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalajda - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). İçindekiler: Kiraz suyu, ceviz içi, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji değeri: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi:: +15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bu çiğneme şekerleri, eklenmiş şeker, gluten veya kolesterol içermeyen %100 doğal meyve ve böğürtlen jelleridir. İçindekiler: konsantre elma suyu, konsantre elma püresi, çilek püresi (11%), konsantre kiraz suyu, konsantre çilek suyu (7%), jelatin maddesi (pektin), narenciye lifi, pirinç unu, doğal çilek aroması (0.2%). Yağ 0.4 g: Lif 1.54 g Karbonhidrat 15 g: Protein 0.2 g...
Fransa, Saint-Georges-Sur-Eure
...Siparişinizi verirken gözlem kısmında tercih ettiğiniz parfümü belirtmenizi rica ederiz. Seçim için parfümler: Rüya yakalayıcı, nougat, cupcake, kiraz, çilek, mandalina, kırmızı meyve, madeleine, portakal çiçeği, pamuk çiçeği, pirinç unu, ruşeym çilek, gece elbisesi, monoï, vanilya, kış nektarı, tuzlu tereyağı karamel, ylang ylang...
...FİRMAMIZ DIŞ TİCARET FİRMASIDIR. TÜRKİYE'DEN AVRUPA, ORTA ASYA, ORTA DOĞU, KUZEY AFRİKAÜLKELERİNE TARIM ALETLERİ (RÖMORK, YEM KIRMA MAKİNALARI, OT TOPLAMA MAKİNALARI, SÜT SAĞIM MAKİNALARI VE BENZERİ) GIDA (TATILAR, BAKLAVA VE ÇEŞİTLERİ, LOKUM VE PİŞMANİYE, KESTANE ŞEKERİ VE ÜRÜNLERİ, KESTANE UNU, KURUTULMUŞ MEYVELER, MEYVE KİRAZ VE VİŞNE KOKTEYLLERİ, MARMELATLAR, TOPİKLER, MISIRÖZÜ VE AYÇİÇEK...
...ihtiyaç duydukları tüm meyveleri bu sitede; ”Türkiye Meyve Dünyası” sitesinde sergilesinler, ilan versinler, karşılıklı olarak buluşup ihtiyaç duydukları meyvelerin; Nar, Elma, Portakal, Kayısı, Üzüm, Çilek, Kiraz, Armut, Kavun, Karpuzun toptan alım ve satımını karşılıklı olarak yapsınlar ve bu site vasıtasıyla dağınık olan meyve piyasası tek noktada birleşsin. Hasan emmi, Ayşe teyze korkusuzca ”Türkiye Meyve Dünyası” sitesinden dünyaya sesini duyursun, ürettiği depoladığı tüm meyveleri portakal’ını, narını, üzüm’ünü, kiraz’ını, çilek’ini, armut’unu, elma’sını,erik’ini, iç ve dış piyasaya bir tel...
Almanya, HANNOVER
...sarımsak, taze soğan, mantar, porcini mantarı, mayıs mantarı, kuzu kulağı, biber mantarı. Şifalı bitkiler ve bitki ekstraktları: ısırgan otu, tarla sığır kuyruğu, gerçek yonca otu, melisa otu, orman kekliği otu, bin altın otu, kantaron, demir otu, kekik otu, beyaz diken, ıhlamur çiçekleri, kuşburnu. Tahıllar: buğday, mısır, arpa, mercimek. Hayvan yemi: yonca unu, ısırgan peletleri, ayçiçeği çekirdekleri: Iregi, LG, Pioneer. Salyangoz gurmeleri: salyangoz pastası, burgonya tarzı salyangoz, salyangoz konserveleri, salyangoz karaciğeri.