...Domates Salçası, olgun domateslerden yapılan yoğun ve pürüzsüz bir sostur. Üretim süreci, fazla suyu ortadan kaldırmak için domateslerin birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabukların çıkarılmasını ve kalan sıvının kalın ve zengin bir konsantre haline gelene kadar kaynatılmasını içerir. Bu son ürün, parlak kırmızı bir renge, taze ve zengin bir domates tadına sahiptir ve istenmeyen katkı...
...2830° brix domates püresi, açık alanda yetiştirilen ve hasat edilen organik domateslerden üretilmektedir. Hasattan sonra, organik tarım ürünleri olan domatesler yıkanır, ezilir, ısıtılır ve eleme işlemi yapılır; bu sayede domateslerin çekirdekleri ve kabukları ortadan kaldırılır. Domatessuyu, 2830° brix yoğunlaştırılmış bir pürede elde edilmek üzere konsantre edilir. Püre sterilize edilir ve aseptik poşetlerde, 210 kg'lık konik variller içinde korunarak paketlenir.
Organik tarım ürünü domates: %100
Toplam enerji: 105 Kcal 442 kJ
Lif: 3,7 g
Protein: 4,9 g
Tuz: 0,01 g...
... Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold veya Hot Break.
Aseptik bidonlarda paketlenmiş 28/30 Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Aseptik bidonlarda 36/38 domates konsantresi.
1.000 litrelik gıda konteynerinde veya aseptik bidonlarda paketlenmiş doğrudan domatessuyu (NFC).
DOMATES
28/30Brix-36/38Brix Cold Break veya Hot Break domates konsantresi.
Konsantre olmayan domates.
...Kaju fıstığı ve fesleğenle zenginleştirilmiş kurutulmuş domatesler ile Bio Domates Pesto, makarna, bruschetta veya pizzaları devrim niteliğinde değiştiriyor. Organik malzemelerle hazırlanmış bu sağlıklı sos, sizi güney mutfağında bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor. Kurutulmuş domatesli kırmızı pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermeyen vegan bir sostur.
İçindekiler: Ayçiçek yağı*, kurutulmuş domates* (34%), fesleğen*, deniz tuzu, kaju fıstığı*, zeytinyağı*, konsantre limon suyu*. *: Organik tarım ürünleri...
...Guintrand Konserve
Bu konserveler, Mont Ventoux'dan yıkanmış, ıslatılmış ve mümkün olduğunca doğal bir şekilde su ile pişirilmiş küçük einkorn buğdayından hazırlanmıştır. Provence domatesinden yapılan bir sos ile zenginleştirilmiştir.
İçindekiler: küçük einkorn buğdayı (%44), domates sosu (domates, soğan, ayçiçek yağı, şeker, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar ve aromalar), zeytinyağı, soğan, sarımsak, tuz, konsantre limon suyu, karabiber.
CENTRALIAA, işletmeler arası toptan gıda ticareti yaparak, sanayi için gıda ürünleri dağıtmaktadır: sebze ve meyve flakaları, kurutulmuş etler ve deniz ürünleri, doğal sebze özleri, şaraplar ve sirke, maya özleri, et suyu hazırlıkları, soslar ve bazlar, konsantre süt, kurutulmuş domates ve sebzeler, atomize yağ, ön pişirilmiş baklagiller, meyve suları.