Polonya, Warszawa, Poland
...Domates Salçası, olgun domateslerden yapılan yoğun ve pürüzsüz bir sostur. Üretim süreci, fazla suyu ortadan kaldırmak için domateslerin birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabukların çıkarılmasını ve kalan sıvının kalın ve zengin bir konsantre haline gelene kadar kaynatılmasını içerir. Bu son ürün, parlak kırmızı bir renge, taze ve zengin bir domates tadına sahiptir ve istenmeyen katkı...
Fransa, Avignon
...2830° brix domates püresi, açık alanda yetiştirilen ve hasat edilen organik domateslerden üretilmektedir. Hasattan sonra, organik tarım ürünleri olan domatesler yıkanır, ezilir, ısıtılır ve eleme işlemi yapılır; bu sayede domateslerin çekirdekleri ve kabukları ortadan kaldırılır. Domates suyu, 2830° brix yoğunlaştırılmış bir pürede elde edilmek üzere konsantre edilir. Püre sterilize edilir ve aseptik poşetlerde, 210 kg'lık konik variller içinde korunarak paketlenir. Organik tarım ürünü domates: %100 Toplam enerji: 105 Kcal 442 kJ Lif: 3,7 g Protein: 4,9 g Tuz: 0,01 g...
İspanya, Almendralejo
... Brix, Hot Break, 14/16º Brix, Cold veya Hot Break. Aseptik bidonlarda paketlenmiş 28/30 Cold Break veya Hot Break domates konsantresi. Aseptik bidonlarda 36/38 domates konsantresi. 1.000 litrelik gıda konteynerinde veya aseptik bidonlarda paketlenmiş doğrudan domates suyu (NFC). DOMATES 28/30Brix-36/38Brix Cold Break veya Hot Break domates konsantresi. Konsantre olmayan domates.
...La Perla Premium Soyulmuş Domatesler Yoğunlaştırılmış Domates Suyunda, 4.250 ml Tedarikçi ayrıntılı ürün açıklaması sağlamamaktadır. BOYUT: 4.250 ml MARKA: La Perla Premium FORMÜL: yoğunlaştırılmış domates suyunda AMBALAJ: 6...
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: FRANSA kökenli dana eti ve kemikleri, su, sebzeler, beyaz şarap (sülfid izleri), konsantre domates, mısır nişastası, baharatlar, tuz.
Fransa, Mietesheim
...Kaju fıstığı ve fesleğenle zenginleştirilmiş kurutulmuş domatesler ile Bio Domates Pesto, makarna, bruschetta veya pizzaları devrim niteliğinde değiştiriyor. Organik malzemelerle hazırlanmış bu sağlıklı sos, sizi güney mutfağında bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor. Kurutulmuş domatesli kırmızı pesto, peynir veya diğer hayvansal ürünler içermeyen vegan bir sostur. İçindekiler: Ayçiçek yağı*, kurutulmuş domates* (34%), fesleğen*, deniz tuzu, kaju fıstığı*, zeytinyağı*, konsantre limon suyu*. *: Organik tarım ürünleri...
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.
Fransa, Arles
...Guintrand Konserve Bu konserveler, Mont Ventoux'dan yıkanmış, ıslatılmış ve mümkün olduğunca doğal bir şekilde su ile pişirilmiş küçük einkorn buğdayından hazırlanmıştır. Provence domatesinden yapılan bir sos ile zenginleştirilmiştir. İçindekiler: küçük einkorn buğdayı (%44), domates sosu (domates, soğan, ayçiçek yağı, şeker, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar ve aromalar), zeytinyağı, soğan, sarımsak, tuz, konsantre limon suyu, karabiber.
Fransa, Dijon Cedex
CENTRALIAA, işletmeler arası toptan gıda ticareti yaparak, sanayi için gıda ürünleri dağıtmaktadır: sebze ve meyve flakaları, kurutulmuş etler ve deniz ürünleri, doğal sebze özleri, şaraplar ve sirke, maya özleri, et suyu hazırlıkları, soslar ve bazlar, konsantre süt, kurutulmuş domates ve sebzeler, atomize yağ, ön pişirilmiş baklagiller, meyve suları.
Bu arama terimi için popüler ülkeler