Kırk yılı aşkın bir süredir, Di Rosa şekerleme sektöründe bir referans noktasıdır ve İtalyan zanaatkarlığını kaliteye olan tutku ile birleştiren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Dünya çapında ihracata hazır 200'den fazla ürünle, Di Rosa sadece bir marka değil, aynı zamanda mükemmellik ve özgünlük garantisidir.
Şirketimiz sadece yüksek kaliteli ürünler dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda özel tat...
...Karnabahar ve Périgord kestanesinin mükemmel birleşimi, dengeli bir tat profili sunan kremalı bir çorba için. Bu çorba, şefimiz Stéphanie Bottreau tarafından yaratıldı ve Bergerac'taki Maraichers atölyesinde, tamamen yerel ürünlerle sevgiyle hazırlandı.
Conservas Medrano'da yüksek mutfak değeri olan konserveler üretiyoruz. Gurme konserveler ve hazır yemekler üretmek için en iyi ham maddeleri ve malzemeleri kullanıyoruz.
Markalarımızı tanıyın:
-La Tudelana: Navarra tarlalarının en iyisi, enginar, kuşkonmaz ve piquillo biberleri, koruma altındaki menşei ve coğrafi işaretli gıdalar
-Aimar: denizden gelen en iyi konserveler, kuzeyden gelen bonito ve...
...Çok kullanımlık kapaklı çorba kaplarımız, kantinler, iş yemekleri, yiyecek kamyonları ve paket servis alanı için mükemmel bir çözümdür. 400 ml kapasiteli çevre dostu kapaklı çorba kapları, sıcak ve soğuk yiyeceklerin taşınması için çok çeşitli kullanım imkanları sunar. Lezzetli çorbalar, çıtır yiyecekler, patates kızartması veya patates dilimleri gibi, ya da kremalı yoğurtlu yiyecekler olsun...
...Dondurularak kurutulmuş mantar çorbası püresi sağlıklı ve lezzetli bir anlık öğün. Doğal malzemelere bir bardak kaynar su eklemeniz yeterli ve 5-7 dakika sonra lezzetli bir ilk yemek keyfini çıkarabilirsiniz.
Mantar kremalıçorba, D, E, PP ve C vitaminleri ile zenginleştirilmiş yüksek kaliteli protein içerir. Besin maddelerinin yüksek içeriği sayesinde bu yemek, seyahat edenlerin diyetine dahil...
...Kıyılmış tarçın, çok aromatik ince bir toz halinde, tuzlu tarifleri, tatlıları ve kokteylleri lezzetlendirir. Sıcak, odunsu ve hafif tatlı tatlara sahip bu turuncu baharatın birçok kullanımı vardır.
Tarçın tozunun mutfaktaki kullanımları:
* Tuzlu tarçın:
Tajin'in bir bileşeni olarak ve ayrıca bir çorba veya kremalıçorba için aroma vermek amacıyla kullanılır.
Tarçın, sebze, balık veya beyaz...
SAUCES ET CREATIONS, sos (makarna, et, balık, salata sosu), çorba (kremalı, püre, gazpacho) ve sürülebilir ürünlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Kolay açılan kaplarda (mini şişeler, kaplar ve tüpler, poşetler ve çift poşetler, çubuklar ve kavanozlar, sıkma şişeleri, torbalar, kova ve bidonlar, konteynerler ve büyük torbalar) geniş bir sos yelpazesine sahibiz. Yaratımlarımız, sanayi, dış mekan...