İspanya, Guijuelo (salamanca)
...serbestçe tarlada otlayan kendi domuz çiftliğimizden doğmaktadır. Bu domuzlar, kuru yemişler, otlar ve tahıllarla beslenmektedir. Bu jambon, Guijuelo'daki soğuk ve sabit sıcaklıklarda 12 ay boyunca mahzenlerimizde dinlenmektedir. İşte burada tatlı bir lezzet kazanmakta ve Huelva dağlarındaki daha değişken iklim koşullarına doğru bir yolculuğa çıkmaya hazırlanmaktadır. Castro ve González Fusión, Atlantik'in sisleriyle 24 ay daha birleşerek güçlenmekte ve derin bir buket kazanmaktadır. Sonuç olarak, olağanüstü bir jambon ortaya çıkmaktadır.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve zarif bir parça, ince bir kamıştan yapılmıştır. Koyu pembe-mor bir renge sahip olup, yoğun bir lezzet, olağanüstü bir koku sunar; çeşitli yağ damarlarıyla, yumuşak ve parlaktır. Jambonlarımız, tatlı olmaları (çok az tuzlu olmaları) ile karakterizedir; bu nedenle, nazik bir lezzet sunar ve 28 ile 36 ay arasında bir olgunlaşma süresine sahiptir. Üretim Süreci: Sıcak kesim, soğutma, V...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Guijuelo
...Alta Gastronomía Meşe Palamudu ile Beslenen Omuz Jambonu, yoğun lezzet ve meraların tazeliği ile dolup taşıyor. Yoğun rengi ve aroması, omuz jambonlarının üç buçuk yıldan fazla bir süre dinlendiği doğal mahzene geri götürüyor bizi; en uzman damakları bile tamamen mükemmel tuz dokunuşu ile şımartmaya hazır. Sadece en olağanüstü parçalar Alta Gastronomía olarak sınıflandırılır.
Belçika, Zele
İspanya, Cuarte De Huerva
...Sierra Lindón D.O.P. Teruel Serrano Jambonu - Teruel D.O.P. jambonu kırmızı bir renge sahiptir, yağlı dokusu vardır ve kesildiğinde çok parlak bir görünüm sergiler. Az tuzlu ve aynı zamanda hafif bir lezzet ile karakterizedir. Yağı hoş bir tada sahip olup, kremamsı dokusu eşsiz bir aroma yayar. Sunum: Vakumlu ambalajda kemiksiz jambon. Olgunlaşma: 20 - 24 ay...
... olmaksızın. İçindekiler: İtalyan hindi eti, tuz, aromalar ve baharatlar, dekstroz, fruktoz, lezzet artırıcı E 621, antioksidan E 316, koruyucular E 250. Ağırlık: Tam pişirilmiş yaklaşık 8,00 – 8,50 kg. Ambalajlama: Soğutulduktan sonra hindi, yeniden kapatılabilir koruyucu sargıya sarılır, ardından ip ile bağlanır ve son olarak Cryovac şeffaf ambalajda vakumlu olarak pastörize edilir.
İspanya, Monroyo (teruel)
...15 aydan az olmayan bir kurutma süresi ile jamón serrano. Tüm süreç boyunca mahzenlerde olgunlaştırılan bu ürün, homojen bir kesim elde etmek için optimum olgunluk noktasına ulaşmayı hedefler; düşük tuz içeriği ile mükemmel aroma ve lezzet sunar. Tüm ürünlerimizi, üretim sürecinin tamamını kapsayan entegre bir süreçle üretiyoruz; bu süreçte yemleri kendimiz üretir, hayvanları yetiştirir, keser ve...
Fransa, Auros
...Fransız Beyaz Jambon, Périgord'un Siyah Trüfü ile Périgord'un Siyah Trüfü ile Beyaz Jambon. Fransız, el yapımı ve yerel bir trüf jambonu. Daha fazla lezzet için kendi suyunda buharda pişirilmiştir. 3.5 kg'lık yarım jambon; Son Tüketim Tarihi 20 Gün. Périgord'un siyah trüfünün ince bir aroması ustaca dengelenmiştir. Davetleriniz için mükemmel bir ürün, aperatiflerinizde veya tapaslarınızda şifon...
Portekiz, Almargem Do Bispo
...1987'den beri bütün ve parçalanmış kızarmış domuz işleme ile uğraşan bir şirketiz. Artık ev hanımlarının kullanımına uygun, pratik ve çekici yeni ambalajlarla hizmet veriyoruz. Portekiz'in Negrais bölgesine özgü tipik kızarmış domuz, vakumlu çiğ domuz, domuz jambonu, ultra dondurulmuş kızarmış domuz ve ultra dondurulmuş çiğ domuz sağlıyoruz. Ayrıca kendi markamız altında, domuz pate, sarımsaklı ve sarımsaksız morina pate gibi benzersiz ürünlerimiz de var. - Gerçek bir lezzet.
İspanya, Puertollano
... Curado jambonu için bulunmaktadır. Şu anda, Jamones Arroyo üretim kapasitesini titiz detaylara dikkatle birleştiriyor. Tesislerin altyapısı, hem kalite kontrolü hem de nihai ürünün korunması için sürekli olarak en son teknolojiler ve sistemlerle geliştirilmektedir; burada maksimum kalite ve lezzet sağlanmaktadır. Jamones Arroyo'nun nihai amacı, jambon gibi bir ham maddenin, bir dizi işleme tabi tutulduğunda, bu süreçler sırasında doğal niteliklerini kaybetmemesini sağlamak ve nihai sonucun, üzerinde durarak çalıştığımız mevcut pazarın taleplerine uygun bir ürün yelpazesi olmasıdır.
Lüksemburg, Vianden
... mükemmel yerel mutfağı tadımınıza sunar ve size yerel Lüksemburg spesiyalitelerini tanıtır. BRASSERIE: Brasserie, şefinin hazırladığı geleneksel yemekler sunmaktadır; Ardenler Jambonu veya Beyaz Şaraplı Midye gibi spesiyaliteleri arasında yer almaktadır. KATILIMCI: Katılımcı, Ardenler Jambonu ve Boru gibi Yerel Ürünler ile birlikte geniş bir peynir ve şarküteri seçeneği sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler