...Fırınlanmış sebzelerle hazırlanan paté, en kaliteli sebzeler ve baharatlar kullanılarak hazırlanmıştır. Nohut bazlı olarak, kereviz, havuç, soğan ve maydanoz kökü eklenerek hazırlanmıştır. Ekmek sürme konusunda en büyük gurmelere hitap edecek bir lezzettir. Paté, tam değerli karbonhidratlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Hazırlanan sebzeler, vücuttan serbest...
... gazı, krema ömrünü uzatır, bu nedenle saklamadan önce şarj edilmelidir.
Malzemeler Listesi
250 g yıkanmış ve temizlenmiş tavuk ciğeri
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı doğranmış maydanoz
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Tuz
2 diş doğranmış sarımsak
100 ml çift krema
23 adet Graham kraker veya tost üçgeni
Kızılcık reçeli (isteğe bağlı sos)
Süzülmüş kapari
Tüm tavuk ciğerlerini temizleyin ve bir kenara koyun. Orta ateşte düz bir tavayı ısıtın ve ciğerleri içine koyun.
...Değerli hayvansal proteinlerle:
Tarife göre et, balık ve iç organlar
6 farklı lezzet
Vitaminler ve otlar açısından zengin (maydanoz, kekik, kişniş & dereotu)...
...Format: 212 gr cam kavanoz
Aperatif olarak lezzetli atıştırmalıklarla birlikte idealdir.
Soğuk ve gazlı şaraplarla, özellikle Prosecco Di Valdobbiadene ile eşleştirilmelidir; servis sıcaklığı 8°.
Brüt ağırlık: 350 gr.
Net ağırlık: 212 gr.
.
İçindekiler: %35 Kuşkonmaz, %30 Kurutulmuş Domates, %30 Ayçiçek Yağı, %5 Galeta Unu, Şarap Sirkesi, Tuz, Sarımsak, Karabiber, Maydanoz, Sitrik Asit, Askorbik Asit.
Tavsiye: +4°c ile 20°c arasında bir sıcaklık aralığında serin bir yerde saklayın.
Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...