...Pinoli, kuru meyve, ceviz, fındık, hasattan ayrıştırmaya kadar, vb. - Kuru meyve işleme tesislerinin tasarımı, nitelikli profesyoneller, şirketler ve organizmalar aracılığıyla, (gerekirse sulama tesislerinin planlaması da dahil). Antep fıstığı (Sicilya veya Amerikan), ceviz, fındık, badem, kuru meyve türevlerinin üretimi için makinelerin seçiminde danışmanlığa kadar, granül, nougat, krokan vb...
...NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız zanaatının kalbinde yer alarak, Montélimar'ın, nougatın tartışmasız başkenti, tarihini ve geleneksel ustalığını kutlayan olağanüstü nougatların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.
Ürünlerimiz: Klasik Nougat de Montélimar'dan, badem ve bal ile zenginleştirilmiş, organik ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Nougat bio'ya kadar geniş bir nougat yelpazesi...
...Provence'nin geleneksel nougat'ını yaparken, kendi arılarımızdan elde ettiğimiz balı küçük bakır kazanlarda çok yüksek ısıda karamelize ediyoruz, ardından konyakla alevlendirip portakal aroması ekliyoruz. Ventoux'nun teraslarında yetiştirdiğimiz kavrulmuş bademler bütün olarak ekleniyor ve tüm karışım hostes yapraklarıyla kaplanıyor. Nougatüretimi, bal üretimi ve reçel yapımı.
... ve antep fıstığı ile Sicilya cassata, mini ricotta cassate.
Sürülerek yenilebilen tatlı kremler, antep fıstığı, badem, fındık, nougat, kahve, limon.
Limon, kan portakalı, sarı portakal, mandalina, soğan, şeftali, domates, portakal ve zerdeçal, limon ve zencefil reçelleri.
İkisi de ekstra incir, armut, ceviz ve tarçın, siyah dut reçelleri.
Tipik Sicilya gıda konserveleri, pate, makarna veya...
Şekerleme endüstrisi. Çikolata üretimi. Çikolata yumurtaları. Bizde çikolata işleme, gelenek ve kaliteye saygı göstererek, sevgi ve özenle yapılmaktadır ve sütlü çikolatadan bitter çikolataya, beyaz çikolatadan fındıklı çikolataya kadar her türlü çikolatayı kapsamaktadır. Gambarotta srl, üçüncü şahıslar adına da işleme yapmaktadır: kakao tozu, bitter çikolata, gianduiotti, çikolatalı nougat, çikolata, çikolata şekerlemeleri, fındıklı çikolata, sürülebilir çikolata, şekerlemeler ve şeker, çikolata tabletleri ve çikolata yumurtaları.
... infüzyonu ile yapılan, çok daha aromatik ve kokulu bir versiyon. Beyaz myrtus, çok kokulu ve aromatik bir meyve ve yaprak karışımıdır; hafif acı bir tadı vardır ve bu ürünü eşsiz kılar. Ayrıca, ürünlerimiz arasında, aromaların ve süt kreması ile şekerin birleşiminden oluşan, oldukça özel bir ürün olan nougat kreması da bulunmaktadır. Filu e ferru kreması ise, kremanın ve Sardinya grapasının birleşimi ile bu ürünü eşsiz ve özel kılar; daha bilinen viski kremlerine iyi bir alternatif sunar. Ayrıca, içinde balsamik bir kalp bulunan el yapımı myrtus ve limon zencefili şekerlemelerimizi de anmak gerekir.
Fruidoraix fabrikası, calisson üretiminde uzmanlaşmıştır. Geniş üretim alanımızda, halka şekerleme alanındaki farklı geleneksel meslekleri tanıtmayı amaçlıyoruz: ham maddelerden (kavun, badem, şekerlenmiş portakal) calisson hamurunun hazırlanması, benmari usulü pişirme, şekil verme ve kaplama, ayrıca aromalı nougat, Paskalya nougat yumurtaları ve bazı çikolata şekerlemelerinin üretimi.
El yapımı nougat, çikolata, krokan, figürler ve çikolata yumurtaları, praline, trüf çikolatalarının üretimi ve işlenmesi, kişiselleştirme seçenekleri ile.