...Organik İncir Reçeli Enerji (kJ ve kcal): 1017 kJ Kalori: 243 kcal Protein (g): 0,77 g Karbonhidrat (g): 60,19 g Şeker (g): 60,19 g Yağ (g): 0 Lif (g): 0,43 g...
İspanya, Dicastillo, Navarra
Biosasun, 2001 yılında Navarra'da kurulmuştur ve yüksek kaliteli organik gıda üretimine odaklanmaktadır, özellikle zeytin türevleri konusunda uzmanlaşmıştır. Amiral gemisi markamız OleoHealth™, zeytinyağı, trüf, kombucha ve daha fazlası gibi ürünlerde mükemmeliyeti temsil eder; tüm bu ürünler antioksidan ve anti-inflamatuar özellikler açısından zengindir. 28 hektar organik zeytin ağaçlarımızla, ...
İtalya, Moio Della Civitella
...titizlikle seçilmiş mevsim limonları ve İtalyan şekeri. Vakumda Pişirme Süreci: Reçel, 55 derecede vakumda pişirilir; bu süreç, meyvenin organoleptik özelliklerini koruyarak tat ve besin değerlerini bozulmadan saklar. Katkı Maddesi Yok: Koruyucu, asidite düzenleyici veya renklendirici içermeyen, otantik ve doğal bir ürün. Eşsiz Tat: Tazecik limonların tadını vurgulamak için ideal olan tatlılık ve hafif ekşi bir arka tat arasında mükemmel bir denge.
Polonya, Paczewo
...Organik elma lif hazırlığı, kolayca dağılabilen bir kıvama sahip, gevşek, homojen bir tozdur (küçük topaklar kabul edilebilir). Rengi sarıdan açık kahverengiye kadar değişir. Tadım ve kokusu, yabancı kokular ve kokular olmaksızın elmalara özgüdür. Uygulama: Organik elma lif hazırlığı, reçel, marmelat ve sos üretiminde kalınlaştırıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca, perakende paketlerinde (150g tüpler) de ambalajlayabiliriz.
İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme cihazları ve tesisleri inşa etme konusunda uzmandır. Yüksek üretim ihtiyaçları, pektin hazırlığı için özel gereksinimler, optimum parçalama ve kısa işlem süreleri tutkumuzu uyandırıyor. Her zaman müşterilerimiz için yeni çözümlerle karşınıza çıkıyoruz, onların gereksinimlerini en üst düzeyde karşılayan bireysel veya modüler tesisler inşa ediyoruz.
Türkiye, Istanbul
Almanya, Bad Bentheim
... nemi yavaşça çeken özel tasarlanmış bir kurutma makinesine yerleştirilir. Kurutulmuş Camu Camu, daha sonra ince bir toz haline getirilebilir ve paketlemeden önce tüm potansiyel olarak zararlı mikroplardan arındırıldığından emin olmak için dikkatlice test edilir. Tat ve kullanım Ekşi tadı nedeniyle, Camu Camu meyvesi genellikle taze olarak yenmez. Güney Amerika'da, meyve püresi geleneksel olarak doğal olarak tatlandırılmış bir suya karıştırılır ve meyvenin faydaları bilindikçe, dondurma, reçel ve yoğurt üzerine serpmek için popüler hale gelmiştir.
Polonya, Brzozów
... kullanılan bir maddedir. 85-95 derece Celsius'ta çözünürken, 32-35 derece arasında kalınlaşır. Bu nedenle buzdolabına koymanıza gerek yoktur. Orta sertlikte bir jel elde etmek için kullanılan oran: 1 çay kaşığı dolusu agar için 1 su bardağı sıvıdır. Agar'ı az miktarda soğuk su içinde çözün ve kaynar suya ekleyin, birkaç dakika kaynatın. Agar ayrıca reçel yapmak için de kullanılabilir. 1,5 kg meyve ve 500 g şeker için 1-1,5 çay kaşığı agar ekleyin.
İtalya, Capo D'orlando
...Bergamot, İtalya'nın Calabria bölgesine özgü bir meyvedir ve genellikle içecekleri ve yiyecekleri aromalandırmak için kullanılır. Suyunun ayrıca ünlü limonçello gibi reçel ve likör üretiminde de kullanıldığı bilinmektedir. FAYDALARI Bergamot, C vitamini, organik asitler ve flavonoidler açısından zengindir ve antioksidan ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Ayrıca, bergamotun kan basıncı ve...
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Elma reçellerimiz, organik tarım ürünlerimizden elde edilen elma suyunun basit bir pişirme işlemi ile çıkarılmasıyla elde edilir. Meyvelerde bulunan pektin, ürünün jel haline gelmesini sağlar. Agar-agar da pektinin etkisini güçlendirir. Reçellerimiz 310g'lık kavanozlarda paketlenmektedir. Brüt ağırlık: 535g 12'li karton ağırlığı: 6,5kg...
İspanya, Vva Castellon
...Portakalın ana malzeme olarak kullanılabilmesi için reçel gibi bir lezzetin eksik olmaması gerekir. Hazırlanmasındaki aşırı basitlik; şeker kamışı ve portakal. Reçelimiz, meyvenin büyük bir kısmını oluşturan dokusuyla öne çıkıyor; meyvenin tamamı hissedilebiliyor ve bu, şeker kamışının doğal tatlılığıyla birleşiyor. Tüm malzemeler organik tarımdan elde edilmektedir. Kimyasallardan ve pestisitlerden arındırılmıştır; genellikle tek başına, basit ve günlük bir şekilde ekmekle yemek veya tatlı ya da tuzlu ile eşleştirmek için önerilir.
Fransa, Vallieres
...Bakır kazanlarda, organik meyve, organik şeker, organik limon suyu, meyve pektini ve askorbik asit (C vitamini) ile yapılan ekstra pişirilmiş reçel. Geleneksel bir üretim süreci izleyerek basit malzemelerle ve yavaş pişirme yöntemiyle geniş bir reçel yelpazesi üretiyoruz.
Fransa, Villemandeur
...İspanya'dan gelen organik çiçek poleni, 220 g'lık cam kavanozda paketlenmiştir. Polen, arıların ziyaret ettikleri çiçeklerden topladığı bir maddedir. Bu polen taneleri, kovanın beslenmesi amacıyla toplanır. Poleni süt, çay veya su ile seyreltin ya da yoğurt, reçel veya bal ile karıştırın ya da çiğneyip bir içecekle birlikte tüketin.
Fransa, Puyricard
... aktarılan geleneksel reçel yapımcılarının yöntemlerine uygun olarak koruyucu ve renklendirici içermediği garanti edilmektedir. Meyvenin aromaları, kokuları ve dokusuna saygı gösterilerek hazırlanmıştır. AB sertifikalı Dağıtım kanalı: Uzman mağazalar (organik) Son tüketim tarihi: 3 yıl Net ağırlık: 370g ve bazı tarifler için aile boyu 650g Şeker oranı: %60...
Fransa, Champier
...Hurmalı reçelimiz, yalnızca güney Tunus'tan gelen taze organik hurmalardan üretilmektedir. Eşsiz bir üretim süreci sayesinde, bu reçel eklenmiş şeker, koruyucu, yapay renklendirici veya aroma içermez.
İtalya, S.spirito Di Bari
PugliaEat, "küçükler arasında bir ittifak" oluşturma ihtiyacından doğmuştur. "Köken" ve "özgünlük", üretimlerimizin sırtındaki asıl güçtür ve bu kriz dönemlerinde gururla kullanılması gereken değerli araçlar olarak değerlendirilmelidir. Hepimizin küçük boyutu, küresel bir pazara entegre edildiğinde, şu anda bir nimet olabilir çünkü bu, ürünlerimizi her zaman talep öncesinde tamamlamamıza olanak ...
Yunanistan, Heraklion
...Doğal %100 organik nar suyundan elde edilen nar suyu tortusu dondurulmuş formda. Meyvenin basit sıkma yöntemiyle üretilir ve saf doğal suyun ayrışmasıyla oluşan tortudur. Koruyucu, şeker, su, renklendirici veya aromatik maddeler eklenmeden üretilmiştir. Kullanım alanları: pastacılık, tatlılar, şurup, reçel, dondurma vb. Ambalaj: 10lt...
... tohumlar (susam, chia, keten vb.) Ayrıca çeşitlendirmek için ekleyebilirsiniz: - şekersiz biraz elma püresi - kuru üzüm, kayısı, hurma - organik reçel (bizimkileri deneyin!) - yağsız saf kakao tozu Tatlandırıcı eklememek daha iyidir ve tahıl kreminin doğal tatlılığına alışmak için sadece iyi çiğnemek yeterlidir.
Fransa, Brive La Gaillarde
...Lezzetli Organik ve Gurme Yaban Mersini Reçeli! Plateau des Monédières, yaban mersini yetişimi için idealdir. Hasat edilen çeşitler: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Jersey, Darrow ve Elliott. 350 g.
Hollanda, Renkum
...Madagaskar'dan gelen vahşi biber Voatsiperifery, gıda endüstrisinde lezzeti artırmak için vazgeçilmez bir üründür. Lezzeti baharatlı ama acı değildir ve aroması benzersizdir, bu da onu çok özel bir ürün haline getirir. Çoklu amaçlar için uyumludur; gerçekten de restoran işinde, soslarda, reçel hazırlığında ve tüm gıda işleme süreçlerinde kullanılmaktadır. Organik Voatsiperifery'i bütün olarak...
Fransa, Saint Germain En Laye
... ve tuzlu havaya mükemmel bir şekilde uyum sağlamış olan kekik, 14°C'ye kadar sıcaklıklara ve fakir, kireçli topraklara tolerans gösterir. Baharat olarak kullanılan kekik ve kekik esansı, fougasse, pizza, baharat demeti, reçel ve jöle gibi ürünlerin içeriğini tatlandırmaktadır... Kozmetik endüstrisinde, kekik esansı akne eğilimli ciltlerin sebum düzenleyici özellikleri nedeniyle kremlerin, sabunların ve şampuanların içeriğine girmektedir. Hacim: 10 mL/0,35 fl.oz...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Karıştırın, 2 düz yemek kaşığı Mugcake tozunu ekleyin. Mikrodalgada 2-3 dakika pişirin. Biraz soğutun, fincandan çıkarın, parçalara kesin ve yoğurt, reçel, fındık ezmesi vb. ile yiyin. Net ağırlık, kg: 0,164 Brüt ağırlık, kg: 0,164 Boyutlar (D * G * Y), cm: 5 * 12 * 16 Paket: brüt ağırlık: 4,94 Boyutlar (D * G * Y), cm: 28 * 20 * 30 Palet başına parça sayısı (kg): 2400 Palet başına kutu sayısı: 80...
Almanya, Wörrstadt
...Lecker'in Saf Limonasidi, reçel, jöle ve marmelat yapımında mükemmel bir şekilde kullanılmaktadır. Bir yandan asit düzenleyici olarak, diğer yandan ise koruyucu madde olarak işlev görmektedir. • Lecker'in Saf Limonasidi, meyve hazırlamanızın doğal tadını vurgular • Reçel ve marmelatların jel haline gelmesine yardımcı olur İçindekiler: Limonasidi *=kontrollü ekolojik üretimden Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
İspanya, El Puerto De Santa María
...Ekolojik Sitrik Asit. Çok sayıda yemek için ideal bir gıda katkı maddesidir; çok yönlü kullanımları ve yüksek çözünürlüğü sayesinde mutfakta kullanımı kolay bir üründür. Koruyucu ve antioksidan olarak işlev görür, lezzet artırıcı, reçel yapımında jel oluşturucu, etleri marine etmek için, pastacılıkta aroma verici veya pastörize peynir üretiminde doku artırıcı olarak kullanılır ve daha birçok işlevi vardır.
Sırbistan, Subotica
... mineral, vitamin ve mikro element içermektedir. Taze ürün olarak tüketiminin yanı sıra, armut işleme sanayisinde meyve suyu, reçel, komposto ve diğerleri için kullanılmaktadır. Fidanlığımızda, profesyonel meyve bahçeleri için yüksek kaliteli armut meyve ağaçları üretmekteyiz, ayrıca hobi pazarına da hizmet vermekteyiz.
Eşleşen ürünler
ARMUT
ARMUT
Diğer Ürünler
JONAGOLD
JONAGOLD
İtalya, Torino
...Kivi, çeşitli temel besin maddeleri ve lifler içerir; gerçekten de büyük besin değeri olan biyolojik olarak aktif bileşiklerin olağanüstü bir kaynağıdır. ÜRÜN AÇIKLAMASI Besleyici ve çok yönlü, kurutulmuş haliyle tatlı kreasyonlara lezzetli bir ekşi tat katar. Hem organik hem de konvansiyonel toz halinde mevcut olan kivi tozumuz, diğer tatlarla kolayca karışır. Süper gıda besin değeri ve zengin tat için kurutulmuş kivi tozumuzu formülasyonlarınıza ekleyin. Meyve suyu bazlı içecekler, jelatin, reçel, şurup, likör ve dondurma hazırlığında kullanılmıştır.
Fransa, Auxerre
...Bağların yakınındaki ağaçlar onlara yuva sağlar, toprakların zengin yaşamı ve böceklerin varlığı bol miktarda yiyecek kaynağı sunar. Ayrıca, bağlar arasındaki otlar, onların çok sevdikleri küçük tohumları toplama imkanı tanır. Tadım Notları: Bu şarap, hafif tütsülenmiş orman altı ve reçel haline getirilmiş kırmızı meyve aromaları sunar. Ağızda yağlı bir doku ile birlikte kavrulmuş aromalar vardır. Bu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler