...Buğday ve yulafla yapılmış saf beyaz bir bira.
Burada, IPA'nın acılığı ile tatlı bir odun ateşinin dumanı arasındaki ikiliği buluyor ve kendimizi buna kaptırıyoruz.
Mayşeleme tankından alındığı gibi, filtrelenmemiştir ve asla filtrelenmeyecek. Bize bir akşam boyunca eşlik edebilecek, bal arılarını rahatsız etmeden içebileceğimiz bir aşk infüzyonu. Bu küçük beyaz biranın alkoloranı sadece 4...
...CHACHA, yüksek alkol içeriğine sahip bir Gürcü ulusal içeceğidir ve geleneksel köylü yöntemiyle üzümden yapılmaktadır.
Bu Chacha Klassik, belirgin bir tat ve hafif bir lezzet ile öne çıkmaktadır.
Tavsiye edilen içme sıcaklığı: 8-10 °C
Alkoloranı: 40 %
Üretici: Rtvelisi
Dolum miktarı: 0,5 litre
Bölge: Gürcistan...
...Agen erikleri kurutma sürecinden geçtikten sonra kuru erik haline gelir. Kurutma işleminden sonra, standartlarımıza uyan bu kuru erikler elle toplanır ve tatlı Armagnac içinde bekletilerek tatlarını alması sağlanır.
Kavanozumuzda, kuru erik aromalı tatlı Armagnac ile tadını çıkarabileceğiniz 38 erik bulunmaktadır.
Hacim 1L
AlkolOranı %16
AĞIRLIK:0.45359237 kg
SKU:LPRAR...
...NBSC, Benelux bölgesinde Weberhaus Distillery'nin tek temsilcisidir.
Ürünümüz hakkında:
Adı: Rum Señor Weber Gold
İçki Türü: Rom
AlkolOranı: %38 Vol.
Hacim: 700 ml
Şehir: Ivoti, Rio Grande do Sul.
Tank Türü: Amburana Fıçısı (1 yıl), Balsam (1 yıl) ve Amerikan Meşesi (3 yıl).
Vergi Kodu: 2208.40.00
Weber Kodu: 50352502
Durum: Sıvı
Son Kullanma Tarihi: Belirlenmemiş...
... karışımıdır. Ayrıca, Dordogne'daki Issigeac'tan organik bal ve Güney Amerika'dan sertifikalı organik şeker kamışı ekliyoruz. Agasta ile anılarınızı tazeleyin ve likör ve anason arasında benzersiz bir tatla çocukluğunuza geri dönün...
Rom türü: Botanik rom
Kapasite: 70cl
Alkoloranı: 35°...
...Siyah vişne, Griotte, Kirsch.
Alkoloranı %2'den az.
"Des Vieux Garçons" reçeli, siyah vişne, griotte ve bir tutam kirsch'in özünü barındıran, damakları büyüleyen lezzetlerin bir karışımıdır. Detaylara titizlikle dikkat edilerek üretilen bu reçel, meyveleri sadece doğal faydalarını koruyacak şekilde değil, aynı zamanda lezzetli tatların bir senfonisine dönüştüren bir koruma sanatına bir övgüdür.
...Cosmopolitan'ın 20CL versiyonu, MXO tarafından yeniden yorumlandı:
- Fransız el yapımı votka
- Kırmızı biber infüzyonu
- Portakal likörü
- Limon suyu
- Hibiskus infüzyonu
MXO, Cosmopolitan tarifinde, kırmızı biberle infüze edilmiş el yapımı bir votkayı, ev yapımı portakal likörü ve limon ile bir araya getiriyor. Hibiskus infüzyonu, klasik Cosmo'ya bu farklı dokunuşu tamamlıyor.
Alkoloranı: %17
Tarz: Çiçeksi ve ekşi
Renk: Parlak pembe
Burun: Hafif baharatlı notalarla birlikte tatlı ve meyvemsi
Ağız: Kırmızı meyve ve narenciye, çiçeksi ve baharatlı bir final ile...
...Kuşlar cıvıldıyor ve ağaçlar yeniden doğuyor, Doğa uyanıyor ve uzun bir kıştan çıkıyor, Bunu bu geçici bira ile kutlayalım, İnce bir şekilde şerbetçiotu ve çiçeksi bir amber.
Renk: Amber
Stil: Saison
Alkoloranı: %6
IBU (acı): 11...
...Alkol içermeyen, formaldehit ve fenol içermeyen
Kolayca %99.99 oranında mikropları ve patojenleri öldürür
Nano-Kaplama teknolojisi, 10 güne kadar koruma
Geniş bir patojen yelpazesini yok eder (HFMD, grip, HIV, vb.)
3'ü 1 Arada Etki – Dezenfekte et, Temizle, Koru
Almanya'da üretilmiştir * Maksimum Seyreltme oranı – 1:100...
...ALMA AZUL SPARKLING (köpüklü) en iyi Chardonnay ve Garnacha üzümlerinin seçimi ile üretilir ve birçok kabarcık içerir. Alkoloranı %9,5'tir ve şık 75 cl şişelerde sunulmaktadır. Mavi kabarcıklarımızın en seçkin şarap tutkunlarını ikna edeceğine inanıyoruz ve bunun atıştırmalıklar, kokteyller ve kutlamalar için mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Tercihen 6ºC – 8ºC arasında servis edilmesi önerilir.
Üzüm çeşitleri: Chardonnay ve Garnacha
Tadım notu: Çekici mavi rengi, temiz ve parlak. Yoğun Akdeniz meyvesi aromaları. Meyve hissi, bol ve ince kabarcıklar, taze ve köpüklü.
... başarıların yanı sıra, çeşitli şekillerde zanaat ve ticaretin gelişimini de etkilemişlerdir.
Kloster (Manastır) Hell, Bavyera'nın en klasik ve en eski düşük fermantasyon bira geleneklerinden birine aittir. Bira fabrikasının 400. yıl dönümünde 2009 yılında kapılarını açan bira fabrikası müzesini ziyaret ederek manastırın heyecan verici tarihini öğrenebilirsiniz.
Kapazite: Fıçı l
Kod: 05196
Kategori: Fıçı
Stil: Lager
AlkolOranı: %4,9
Ülke: Almanya
Önerilen Bardak: HELL
İçindekiler: Su, Arpa Maltı, Şerbetçiotu...
...Alkol, 18 yaş altındaki çocuklar ve ergenler ile hamile ve emziren kadınlar için önerilmez. Üretici: SRL “GYUMRIGAREDJOUR”
İçindekiler: içme suyu, arpa maltı, şerbetçi otu, maya. Koruyucu içermez. Alkoloranı en az %4.5. 10°C ile 20°C arasında saklayınız.
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo.
Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme.
Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay.
Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru.
Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla.
Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip.
AlkolOranı: ±%14
Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
...Tephatan Gel, şu anda BAuA'nın özel izni altında üretilen alkol bazlı bir el dezenfektanıdır (BAuA AllgVg v. 20.03.2020).
Alkoloranı (Ethanol) yaklaşık %75 ağırlık oranındadır. Bu, %85 hacim oranına eşdeğerdir.
Ürün, DIN EN 14.476'ya göre "sınırlı biyosit artı" olarak sınıflandırılmıştır. Doğru kullanımda, korona (Sars CoV-2, Covit-19 akciğer hastalığının tetikleyicisi), HIV ve grip virüsleri gibi zarflı virüsler güvenli bir şekilde inaktive edilir.
... tatlı olarak sunmayalım?","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Elma suyu, sagarno distilası ve %4 AOC Irouleguy Kırmızı Şarap ile yapılan bir aperatif. Alkoloranı %17.","Le point de vue du maître de chai:":"Şarap ustasının görüşü:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"75 cl'lik şişe, vidalı kapak.","Caractéristiques":"Özellikler"}...
...{"Bölge":"İtalya – Veneto","Belgelendirme":"DOCG","AlkolOranı":"%11.5","Hacim":"75cl","Çeşit":"Yüzde 100 Glera","Şarap Yapımı":"Nazik Presleme ve Kontrol Altında Sıcaklıkta Saf Fermentasyon. İkinci Fermentasyon ve 12 – 13°C'de Yaklaşık 50 Gün Süren Doğal Fermentasyon Oto-kilitte."}...
...Edellikör Kümmel, 0,5 litrelik eczacı şişesinde. Gerçekten özel bir şey. Belirgin tadıyla aperitif veya digestif olarak mükemmel.
Ne kadar?: 0,5 litre
Tadı ...: Kimyon
Alkoloranı: %30 Vol.
...DOĞAL OLDUĞU KADAR
Üzümün yeni sıkılmış suyu kadar doğal. Fermentasyon başladığında, soğuk ile doğal olarak durdurabiliyoruz, %5,5 Alkol derecesi ile düşük bir alkoloranı elde ediyoruz ve doğal bir karbonatlılık sağlıyoruz. Bu, her geçen gün daha fazla insanı kendine çeken, mükemmel tadıyla büyüleyen yenilikçi ve lezzetli bir şey.
"İSPANYA'NIN EN İYİ FIZZANTE'SI 2017"...
... halojen olmadan. TRIONIC Konsantre: bakterisit, virüsisit, fungisit, tüberkülozisit. Alkol içermeyen, tıbbi – farmasötik alandaki tüm yüzeylerin temel temizliği için yüksek etkili sıvı dezenfeksiyon konsantresi. Düşük konsantrasyonda ve kısa temas süresinde yüksek etkilidir. TRIONIC, sıvı bir konsantredir ve su ile 1 : 50 oranında seyreltilir. 5 litrelik bidonlarda mevcuttur.
Seyreltme oranı: 1:50 seyreltilmiş...
...Alkoloranı %60 olan bu içki, eğer fıçıdan doğrudan içmeye alışkın değilseniz, tadımını biraz zorlaştırabilir. Alkol oranını %45 ile %50 arasında düşürmek için biraz su ekleyebilirsiniz; bu, fıçıdan gelen sertliği korurken, tadımı biraz daha ulaşılabilir hale getirir.
... alkol fermentasyonu, malolaktik fermentasyon engellenmiştir. Geleneksel inox tanklarda şarap yapımı, kontrollü sıcaklıklar. Alkoloranı %12,5 vol. Alerjenler (sülfür) Sülfür içerir. Bu pembe şarap, arkadaşlarla yapılan yemekler için, ızgara yemekleri ve sebze tiyanları ile mükemmel bir uyum sağlar.
... d’alcoolémie":"Alkoloranı: %11","Vinification":"3 gün boyunca kabukla bekletme, ardından 3 saat boyunca nazik presleme. Tankta, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmiştir. 8 ay boyunca tankta ince tortu üzerinde olgunlaştırma. Sülfitsiz şarap.","Domaine":"Claude Quenard et Fils","Culture":"Biyodinamik","Temps de garde":"Saklama süresi: 10 yıldan fazla"}...
...Chardonnay şaraplarımızdan, daha yuvarlak bir tat arayanların damaklarını hafifçe tatlandırıyoruz, 2013 Brüksel Dünya Şampiyonası'nda yeni ödül kazanmış şaraplarımızın tipik aromalarını kaybetmeden.
Çeşitler: %100 Chardonnay
Alkoloranı: %11.70 vol
Şeker: 12 gr/L.
Yaşlandırma, partiye göre 9 ile 25 ay arasında...
...ÁNFORA PIU Tinto
FİYAT TEKNİK BİLGİLERİ:
Menşei:
IGP Sierra Sevilla
Bileşim:
garnacha ve tempranillo
Şarap Yapımı:
1 ay boyunca amforada bekletilerek fermente edilmiştir.
Olgunlaşma:
Aynı amforada, tortuları üzerinde 10 ay süreyle olgunlaştırma.
AlkolOranı:
14-14,5o
TAT NOTLARI:
Görünüm: kiraz kırmızısı
Koku: Cazibeli, güçlü
Meyve ile mineral notaları
Tat: Çekici bir gerilim ve son derece mineral.
...La Chevetogne, Couvin-Mariembourg (Belçika) konumunda bulunan Brasserie des Fagnes tarafından üretilen, yüksek fermantasyona sahip özel bir amber Belçika birasıdır ve alkoloranı %6,2 vol.'dir.
Mevcut formatlar: 33 cl...
...Bu Korunan Menşei Belgesi (KMB) olan şarap, sadece Champagne bağlarından elde edilen saplarından ayrılmış üzümlerin posasının damıtılmasıyla elde edilir; Alkoloranı %40'tır.