SURTECO GmbH Hakkında SURTECO GmbH, kağıt ve plastikten dekoratif yüzeyler için dünya çapında lider bir tam hizmet sağlayıcısıdır. Şirket, tasarım, renk ve yüzey açısından malzeme bazında mükemmel bir şekilde uyumlu ürünler geliştirmektedir. Tam hizmet sağlayıcı olarak, SURTECO GmbH, alan ve kenar kombinasyonunda geleceğe yönelik standartlar belirlemektedir. Şirket, 2018 yılında uluslararası...
Almanya, Hannover
... işletmelerimizde, ana genel kurulumuzdan sonraki toplantıda açıklanacaktır. Burada en iyi işletmelerimiz de ödüllendirilecek ve onurlandırılacaktır. Denetim Kriterleri Kalite, müşteri ile ilgili tüm bileşenlerin optimal bir etkileşiminin toplamıdır. Q-Check 2018 Değerlendirme Kriterleri: • SYSTEM LIFT Partneri olarak sunum • Organizasyon • Müşteri bilgilendirmesi • Kiralık ekipmanların durumu...
Almanya, Neuburg
... ISO 14001 sertifikalı bir çevre yönetim sistemi işletmekteyiz. Teknik kimya ürünleri ile çalışmak fırsatlar ve zorluklar sunmaktadır. Bu nedenle FormiChem GmbH, 2018 yılından beri Bavyera Çevre Paktı'nın bir üyesidir. İki üretim tesisinde 120'den fazla çalışanımız bulunmaktadır. Çalışanlarımızın birçoğu kimya sektöründe uzun yıllar deneyim kazanmış ve değerli tecrübeler edinmiştir.
Almanya, Bötzingen
...Baskı, ambalajlama ve gönderim konularında sizin ortağınızız. Güvenilir, zamanında ve yetkin. Garantili güvenlik ve maliyet şeffaflığı. Bizimle birlikte her zaman güvendesiniz! Daha azıyla yetinmeyin. DPAG veya diğer sertifikalı şirketlerle gönderim. En iyi gönderim tarifesi ile teslimat. Kesintisiz kalite yönetimi. En yüksek veri koruma ve güvenlik standartları. Nitelikli ve motive olmuş çalışanlar tarafından birinci sınıf danışmanlık. İsteğiniz üzerine, siparişlerinizi iklim nötr olarak da üretiyoruz. 1 Aralık 2009'dan 28 Şubat 2018'e kadar üretimimizde 139627 Kg CO2 tasarruf ettik!
...Burada, sürekli iletişim halinde olduğumuz tüm müşterilere özel bir teşekkür borçluyuz - öneriler sayesinde makinelerimizi sürekli geliştirebiliyoruz! Özellikle mobil teknolojide de birçok yenilik gerçekleştirdik - örneğin, "TYRON" ön kırıcı veya 2018'den beri mevcut olan "ARTHOS" çekiçli değirmenimiz.
Almanya, Teistungen
...Şirketimiz 2008 yılında kuruldu. 2016 yılında genişleme ve Teistungen'da yeni bir lokasyon açıldı. Mart 2018'den beri WHG'ye göre TÜV Süd tarafından sertifikalı uzman bir işletmeyiz. O tarihten beri, tank, depolama ve kap teknikleri alanında her şeyi satıyoruz. Bizde yüksek kaliteli yakıt alma teknikleri, tank tesisatları, taze yağ ve yağ temini ile atölye teknikleri bulabilirsiniz. Hizmetlerimiz...
Almanya, Ludwigslust
... geçirilmiştir. 2018 yılında, enerji verimliliği planlama ve uygulama alanında ilk büyük projeler üzerinde çalışılmakta veya zaten uygulanmaktadır. 2019 yılında, Bay Hirschfeldt için "EnEV kapsamında binaların hava sızdırmazlığı sertifikalı denetçisi" olarak FLIB sertifikası alınmıştır.
Bosna-Hersek, Vrbanjci-Bosnien Und Herzegowien
...Şirket AGANBEGOVIĆ D.O.O., Mayıs 2018'de kurulmuş genç ve esnek bir şirkettir. Spektrumumuz, CNC frezeleme ve CNC tornalama alanında bireysel parçaların üretiminden karmaşık bileşenlerin seri üretimine kadar uzanmaktadır! Neredeyiz? Graz'dan: yaklaşık 403 km Viyana'dan: yaklaşık 590 km Münih'ten: yaklaşık 760 km Zürih'ten: yaklaşık 1070 km Bremen'den: yaklaşık 1500 km İŞ FAALİYETLERİ + Yüksek...
İsviçre, Bühler
... ardından, 2018 yılından itibaren GENIFOS® ile profesyonel LED mikroskop aydınlatmamızı piyasaya sürdük; bu, yeni bir çağ başlatmakta ve standartlar belirlemektedir. GENIFOS® LED mikroskop aydınlatması, yenilik, kalite ve güvenilirlik ile üstün performans sunarak mikroskopiyi yeni bir seviyeye taşımaktadır.
...RTM RIEDL & TSCHIERSCHKE MONTAGE GMBH, 1994 yılında Frankfurt am Main'da kurulmuştur. Nitelikli personele ve büyük bir ekipman parkına sürekli yatırımlar, 2018 sonunda 63546 Hammersbach'ta bitişik atölye ve depo ile kendi ofis binasına sahip olmamıza yol açtı. Makine ve tesis alanında montajlar ile yenilikçi taşıma teknikleri konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak, Riedl & Tschierschke GmbH, Riedl Grubu'nun dünya genelindeki bağlantılarıyla faaliyet göstermektedir.
Almanya, Berlin
... sorumluluğunu yerine getirmektedir. Vergi No: 37/229/50386, KDV No: DE326770939. Sertifikalar; EN 1090-2'ye göre İmalat Sınıfı EXC3, EN 1090-1: 2009 + A1: 2011, EN 1090-2: 2018, EN ISO 3834-2, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018.
...Inventum Polska – 2018 yılından beri Polonya ve Avrupa Birliği'nde faaliyet gösteren dinamik bir şekilde gelişen şirkettir. Şirket, ısı yalıtım işleri konusunda uzmanlaşmıştır. Kazanlar, elektrofiltreler, ayırıcılar, fanlar, tanklar, boru hatları, buhar boru hatları, havalandırma kanalları ve yüksek sıcaklık sistemleri gerektiren diğer nesnelerin ısı yalıtımı ile ilgileniyoruz. Profesyonel bir...
... olarak birleşmiş, 1990'da KELLER GmbH'nin MSR iş alanı haline gelmiş ve 2018 yılında yapılan bir yeniden yapılandırma ile KELLER ITS adını almıştır. KELLER ITS, bugün sürekli büyüyen bir küresel oyuncu ve temassız sıcaklık ölçümü alanında güvenilir bir ortaktır.
Macaristan, Zalaegerszeg
...Evopack Kft. 2018 yılında Zalaegerszeg'de streç film üretimine başladı. Sadece streç film üretiyoruz, genellikle yeniden sarım için 50 kg'lık jumbo rulolar satıyoruz, ancak ürün yelpazemizde makine ve el filmi de bulunmaktadır!
Macaristan, Hatvan
... formüllerdir. - Birçok büyük ödül kazanmış formülasyonlar, 2014 yılında Macar Ürün Büyük Ödülü, 2017 yılında Yılın Ürünü Ödülü (Mesleki Elit ödülü) ve 2018 yılında Değer ve Kalite Büyük Ödülü ile tanınmıştır. - Satış destekleyici yardımcı araçlar: broşürler, web siteleri, posterler sağlanmaktadır. - Özel tasarımlı, en modern baskı teknolojisi çözümleri kullanılarak üretilen, yüksek kaliteli kutu ve estetik iç sayfa ile donatılmıştır. Ayrıca saç dökülmesi konusuyla ilgili bağımsız bir makale veritabanı: saçdökülmesi.info.hu - Ürünlerin marka adı benzersiz, topluluk markasıdır.
Danimarka, Hinnerup
... çözümleri ve klavye ve fareleri içermektedir. Müşterilerimiz, otomasyon, gıda, kimya ve ilaç sanayi, sağlık hizmetleri, yapay zeka ve derin öğrenme, makine görüşü, saha hizmeti ve denizcilik sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Tüm sektörleri görün. Blue Line'ın merkezi, 2018 yılında Aarhus yakınlarındaki Hinnerup'taki yeni binasına taşınmıştır. Burada, üretim, yönetim, tasarım ve depolama gibi işlemler yürütülmektedir. Ayrıca, Blue Line birçok ülkede temsil edilmektedir.
...Maltalingua İngilizce Okulu, 11'den fazla mükemmeliyet puanına sahip EAQUALS uluslararası akredite bir okuldur ve 2018 yılında Malta'nın En İyi Dil Okulu, 2019 yılında En İlham Verici ELT Öğretmeni ve 2020 yılında ST STAR Avrupa Dil Okulu gibi birçok ödül ile tanınmıştır. Okul, Balluta Koyu ve Spinola Koyu'na sadece birkaç adım mesafede, Saint Julians'ta yer almaktadır ve binası geniş ve aydınlık sınıflar, teras ve yüzme havuzu gibi çeşitli olanaklara sahiptir.
...Dr. André Philippe Davody, 1984 yılından beri Paris Şehri Tabipler Odası'na kayıtlı, genel cerrahi, üroloji cerrahisi ve robotik cerrahi (Da Vinci) uzmanı bir Ürolog Cerrahıdır. Ayrıca 1999 yılından beri Paris İdare Mahkemesi'nde uzman olarak görev yapmaktadır. 2018 yılından itibaren Yargıtay tarafından onaylanmış ve ulusal uzmanlar listesine kaydedilmiştir.
İspanya, Mataró
...Nataliya, 2018 Aralık'tan beri Mataró'daki Montserrat Caddesi 33 numaralı yerde bulunan Atelier Nataliya Fashion'ın müdürüdür. Özel dikim elbiseler ve tasarımlar, haute couture.
...Bir salon yenilemesi, kuaför dükkanı inşası, tadilat mı planlıyorsunuz yoksa sadece yeni sandalyelere mi ihtiyacınız var? 2018'in en iyi salon tasarımcısı olarak, kuaför ekipmanlarıyla ilgili her konuda yanınızdayız ve tüm talepleriniz için bireysel çözümler sunuyoruz. 25 yılı aşkın bir süredir, profesyonel kuaför ekipmanlarıyla ilgili her konuda danışmanınızız. Berber dükkanı tasarımları, daha...
Romanya, Cristuru Secuiesc
... öğrenmişlerdir. Fabrikada bulunan son teknoloji makineler, bu yetenekli ellerin en yüksek kalite seviyelerini sunmasına olanak tanır ve hepsi ustalıklarıyla iç içe geçmiştir. Fabrika 1999 yılında iç kapı üreticisi olarak kurulmuş, 2002 yılına kadar hızla ahşap pencere ve teras kapıları üretim hattını ekleyerek büyümüştür. 2014-2015 ve en son 2018 yıllarında üretim tesisi büyük yatırımlar almış ve...
Birleşik Krallık, Holmfirth
1010 Boutique, lüks saat aksesuar markaları ve Baume et Mercier kol saatleri için resmi bir bayidir. 2018 yılında kurulan firmamız, saatlere olan tutkunuzu paylaşan ve anlayan, saat meraklıları tarafından sahiplenilmekte ve yönetilmektedir. Müşteri hizmetlerinde en yüksek standartları destekleyen önde gelen markalardan dikkatle seçilmiş saat sarıcıları, saat kutuları ve saat rulosu çeşitlerini stoklamaktayız.
...2018'den beri kalbimin olduğu yere odaklanmaya karar verdim: illüstrasyonlar ve görseller yaratmak. Tek bir tarzla sınırlı kalmıyorum, birçok teknik ve tarzı ustalıkla kullanabiliyorum; suluboya ve kolajlardan dijital illüstrasyonlar ve görsel düzenlemelere kadar, her zaman göreve ve hedef kitleye uygun şekilde. Eğitim materyalleri, (çocuk) kitaplar, posterler, ambalajlar, kampanyalar, sergiler...
İsviçre, Meyrin
...A.M.D. Déménagements, Cenevre kantonunda Meyrin'de bulunan bir şirket, Ademi kardeşler tarafından kurulmuştur. Kısa bir özet: 20 yılı aşkın deneyim 2011: Kardeşlerden biri 2011 yılında kendi işini kurar. 2015: Ademi kardeşler, A.M.D. Déménagements'i kurmak için ortak olurlar. 2018: 2018 yılında Zürih yakınlarındaki Spreitenbach'ta bir şube açılır. Başarı kapıda. A'dan Z'ye taşınma İsviçre'de...
Almanya, Aachen
...Solchem, 2015 yılında küçük bir Alman kaplama çözümleri üreticisinin satın alınmasıyla kuruldu. 2018'in sonunda Solchem, PPG'den Spraylat GmbH'nın eski ayna kimyasalları işini satın alarak, Solchem'in elektrikle kaplama kimyasalları alanındaki küresel oyuncu olarak varlığını güçlendirdi. Solchem, tedarikçiler, akademik ortaklar, ayna üreticileri ve uygulayıcılarla yakın işbirliği içinde...
Belçika, Antwerpen
... haber var. 2018'den beri PRiZM, KMO-portföyü kapsamında danışmanlık alanında tanınmış bir hizmet sağlayıcı olmuştur. Bu, işletme olarak dijital pazarlama danışmanlıklarımızda Flaman Hükümeti sayesinde %40'a kadar tasarruf edebileceğiniz anlamına geliyor. Örneğin, işletmeniz için bir dijital pazarlama planı hazırlamak olabilir.
İspanya, Madrid
...Startuplan.es, 2018'in başlarında fikirlerimizi güncel ve etkili bir şekilde iletme ihtiyacından doğdu. Güncellenmesi gereken web sitelerinin yüksek fiyatlarını görünce, kendimiz gibi diğer girişimcilere yardımcı olmak için harekete geçmeye karar verdik. Eğer girişim yapmak istiyorsanız ve finansmana ihtiyacınız varsa, size yardımcı olabiliriz; çünkü bir iş planı hazırlamanın zaman alıcı bir...
Fransa, Paris
...Urban Bivouac Hotel, Paris'in 13. bölgesinde (75013) Olympiades istasyonunun eteklerinde yer alan 32 odalı 3 yıldızlı bir tesistir. 2018 yılında tamamen yenilenen Urban Bivouac, yüksek kaliteli odalar sunmaktadır (Premium yatak takımı, dijital hizmetler (TV, müzik, USB bağlantı noktaları, aromaterapi duşu, Nespresso) ve 24/7 resepsiyon ve konsiyerj hizmeti, ücretsiz WIFI bağlantısı, Oda Servisi...
Romanya, Baia Mare
...ASTINVEST, 2015 yılında Deloitte Teknoloji Hızlı 50 Orta Avrupa listesinde ve 2015 yılında Deloitte Teknoloji Hızlı 500 EMEA listesinde yer alan bir yazılım ve telekomünikasyon hizmetleri sağlayıcısıdır. 2018 yılında yıllık cirosu 14.66 milyon RON'un üzerindedir. SMSLink, yerel pazarda mevcut en gelişmiş SMS iletişim hizmetlerinden biridir ve Yazılım Hizmeti (SaaS) bulut tabanlı bir yaklaşım...
Polonya, Legnica
...Bugün sizlere fotoğraflarımı ve fotoğraf çekim hizmetlerimi sunuyorum. Eğer fotoğraflarımı beğendiyseniz, 2018'de fotoğrafçılıkla ciddi anlamda ilgilenmeye başladığım için daha da mutluyum ve kendimi genç bir fotoğrafçı olarak görüyorum.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play