No results

Sonuç bulunamadı
"palourdes pızza"

Ürün için "pızza"
Pizza Hamuru - Premium Kalite
Mükemmel pizza, doğru hamurla başlar. Bunun temeli, otantik bir tarifle üretilen mükemmel hamurumuzdur. Tüm dondurulmuş hamurumuz %100 doğal malzemele...
PİZZA UNU ROUTE36 - Un
W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un. Tip ‘0...
Pizzalar ve kekler için mükemmel!
Gouda tadında Bitkisel yağlarla Düşük kolesterol ve doymuş yağ içeriği Eşit şekilde erir...
PİZZA UNU PLUS S
W: 270 ÷ 290. '0' tipi un (minimum 1 palet siparişle '00' olarak da mevcut) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilmiştir, plastiklik ve güç ile karak...
Yarım Hazır Tam Buğday Pizza Hamuru
Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çı...
Yarı Mamul Pizza Hamuru Risocrockizza
Düşük rafinasyonlu '1' numaralı yumuşak buğday unu karışımı, pirinç irmiği, yüksek su emme kapasitesine sahip kavrulmuş soya unu (karışım %80'den fazl...
Pizzalar, kekler ve salatalar için mükemmel!
Mozzarella ile aromalandırılmış Hindistancevizi yağı ile _ Düşük kolesterol Süt ürünü içermeyen Laktozsuz _ Glutensiz _ Soya içermeyen _ Yumuşak ve kr...
Pizza Sosu - Premium Kalite
Eşsiz Piazzola Pizza sosumuz, Portekiz'in Algarve bölgesinden taze domateslerden yapılmaktadır. Sos zaten lezzet dolu, ancak kendi tarifleriniz için m...
PİZZA UNU UNO 320
W: 310 ÷ 330. Düşük rafinasyonlu '1' tipi un, lifler ve mineraller açısından zengindir. Orta/uzun mayalanma hamurları için idealdir ve buzdolabında 2 ...
YILDÖNÜMÜ KALP PİZZA UNU
W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelli...
Pizza Peyniri - %100 Mozzarella
Pizza hamurunun yanı sıra, pizzanın üstü için mükemmel bir malzeme olan %100 Mozzarella peyniri için de bizimle iletişime geçebilirsiniz. %100 Mozzar...
PROFESYONEL PİZZA UNU
W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen ‘0’ tipi un, en seçici pizzacılar için. 24 saatten fazla uzun fermantasyonlu geleneksel ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play