Mükemmel pizza, doğru hamurla başlar. Bunun temeli, otantik bir tarifle üretilen mükemmel hamurumuzdur. Tüm dondurulmuş hamurumuz %100 doğal malzemele...
W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un.
Tip ‘0...
W: 270 ÷ 290. '0' tipi un (minimum 1 palet siparişle '00' olarak da mevcut) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilmiştir, plastiklik ve güç ile karak...
Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çı...
Düşük rafinasyonlu '1' numaralı yumuşak buğday unu karışımı, pirinç irmiği, yüksek su emme kapasitesine sahip kavrulmuş soya unu (karışım %80'den fazl...
Mozzarella ile aromalandırılmış
Hindistancevizi yağı ile
_ Düşük kolesterol
Süt ürünü içermeyen
Laktozsuz
_ Glutensiz
_ Soya içermeyen
_ Yumuşak ve kr...
Eşsiz Piazzola Pizza sosumuz, Portekiz'in Algarve bölgesinden taze domateslerden yapılmaktadır. Sos zaten lezzet dolu, ancak kendi tarifleriniz için m...
W: 310 ÷ 330. Düşük rafinasyonlu '1' tipi un, lifler ve mineraller açısından zengindir. Orta/uzun mayalanma hamurları için idealdir ve buzdolabında 2 ...
W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelli...
Pizza hamurunun yanı sıra, pizzanın üstü için mükemmel bir malzeme olan %100 Mozzarella peyniri için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.
%100 Mozzar...
W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerikalı buğdaylardan elde edilen ‘0’ tipi un, en seçici pizzacılar için. 24 saatten fazla uzun fermantasyonlu geleneksel ...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.