Toplanan mantar ve şapkalı mantarlar, çeşitli yemeklere eklemek veya yeni ürünler hazırlamak amacıyla toplandıktan hemen sonra kurutma işlemine tabi t...
Mota askotako platerlere eklenebilecek veya yeni ürünler hazırlamak için deshidrasyon sürecini içeren mantarlardır. Çok kolay bir şekilde, soğuk gerek...
Toplanan mantarların hemen ardından kurutma işlemine tabi tutulmasıyla elde edilen mantar ve kurutulmuş mantarlar, çeşitli yemeklere eklenmek veya yen...
Boletus, dilimler, granül veya toz. Organik veya konvansiyonel kalitede mevcuttur.
Organik ve konvansiyonel porcini mantar dilimleri A, çeşitli boyut...
Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etkiye sahip, toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin en önemli özelliği, stresin etki...
Farklı Kesimlerde Şampiyonlar
Şampiyon (Agaricus bispora L.), Almanya'nın en popüler yemek mantarıdır. Özellikle çok yönlülüğü ve ince aroması ile ön...
Çap 58 mm
Karton Kutudaki Birim Sayısı: 1300
Palet Başına Kutu Sayısı: 12
Palet Başına Birim Sayısı: 15600
Renkler: doğal, yeşil, siyah ve kırmızı
Diğ...
Bu 35 gramlık küçük ekmek, otelciler için güvenilir bir seçenektir. Unlu ve çok çıtır bir kabuğa sahip rustik bir ekmek. Bu ekmek, masa ekmeği, sandvi...
Dev kalamar şeritleri "Rabas" (yaklaşık 23G parça), Maison Caudalie tarafından hafifçe pane edilmiş, çözülmeden 180° sıcaklıktaki bir yağa daldırılara...
Bu tarifte kullanılan mozzarella, İtalyanlar ve uzmanlar tarafından en çok beğenilen mozzarellaların üretimi için en ünlü süt fabrikalarının bulunduğu...
Yeşil zeytinlerin tapas kokteyl seçimi, bu yaz kolay ve şenlikli bir aperatif için idealdir!
Lezzetli ve el yapımı olan bu aperatif zeytinlerle biber...
Ahtapot kolları, hafif unlanmış, dondurulmuş, katkı maddesi içermeyen ve IFS sertifikalı çıtır tapaslardır. Önceden çözülmeden, 180° sıcaklıktaki bir ...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.