Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Özenle seçilmiş kıyma ile hazırlanan, baharatlar ve çeşniler eklenmiş olan Salchichón Sarta Ibérico Extra'mız, damak tadı için gerçek bir zevktir ve k...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: ...
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Fiokketto, domuzun but kısmının kesilmesiyle elde edilir. Daha ünlü olan culatello'dan, daha yağsız ve hafif bir lezzete sahip bir şarküteri ürünü ola...
Koyun eti, kesim anında 12 aydan daha büyük olan hayvanları tanımlar. Koyun etinin belirgin özellikleri arasında koyu renk ve kalın lif yapısı bulunma...
Uzun süreli tütsüleme ve pişirme süreçleri için gerçek bir premium ürün, pişirme sürecindeki su salmalarından sonra bile kesinlikle yapışmaz veya dağı...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklığı: ...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
1996'dan beri firmamız sosis ve "Pelmeni-Wareniki" mantı üretmektedir. Yaklaşık 150 farklı sosis türü ve çeşitli iç harçlarla geniş bir mantı seçkisi ...
El Yapımı Ürünler, Pirene Dağları'ndan, Geleneksel Yöntemlerle. Kimyasal koruyucu içermeyen (E ...), alerjen içermeyen (laktozsuz, glütensiz). Doğal b...
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...
Iberico etlerimiz, dikkatle denetlenen üretim döngümüzü kanıtlayan dokular ve tatlar sergilemektedir. İster otel endüstrisi için, ister tüketici için ...