Slovakya, Dolný Ohaj
...Modifiye mısır nişastası, belirli uygulamalardaki performansını artırmak için kimyasal olarak değiştirilmiş mısır nişastasını ifade eder. Bu nişasta, daha yüksek sıcaklıklara dayanma yeteneği, donma-çözülme stabilitesi veya doku artırıcı özellikleri gibi özelliklerini değiştiren bir süreçten geçer. Modifiye mısır nişastası, gıda endüstrisinde yaygın olarak kalınlaştırıcı, stabilize edici veya...
Polonya, Warszawa, Poland
...Doğal buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, değiştirilmemiş bir doğal üründür. Buğday, temizlenir, soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Doğal buğday nişastası, genellikle şekerlemeler, tatlılar, unlu mamuller ve atıştırmalıklar ile hazır yemekler, pudingler, kuru çorbalar ve sos karışımları gibi gıdalarda kullanılır. Hamur ve pane karışımlarının yanı sıra peynir, deniz ürünleri ve alkollü içecekler gibi süt ürünlerinin bir bileşenidir. Kağıt endüstrisinde de kullanılmaktadır.
...İçindekiler: %27 Çikolatalı Fındıklı Sos Dolgulu Kruvasan: Buğday unu, bitkisel yağ (palm, soya, ayçiçek), şeker, glikoz şurubu, nem tutucu (gliserol), bitkisel yağ (palm), maya, yağsız süt tozu, bitkisel yağ (kanola, ayçiçek, palm), yumurta, emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), dekstroz, peyniraltısuyu tozu (süt), kakao tozu %1, modifiye tapyoka nişastası, tuz, nem tutucu...
Fransa, Castelnaudary
...İÇİNDEKİLER: Krema, dana suyu, porcini mantarları %10, mısır nişastası, kırmızı porto (sülfid izleri), sarımsak, armagnac, tuz ve karabiber...
Fransa, Mietesheim
...Raifort sosu, kullanıma hazır ve ısıtılmak üzere tasarlanmış bir sos çeşididir. Keskin ve baharatlı tadıyla et, balık veya sebze bazlı tüm hazırlıklarınıza hoş bir lezzet katar. C vitamini açısından zengin olan raifort, Alsace'da yetiştirilen ve elle soyulan bir Fransız kökünden hazırlanır. İçindekiler: Su, raifort kökleri, ayçiçek yağı, süt, sirke, buğday lifi, mısır nişastası, kıvam artırıcı: guar sakızı, ksantan sakızı, tuz, doğal aromalar, asidik madde: sitrik asit, koruyucu: sodyum disülfiti.
Fransa, Arles
...Guintrand Konserve Bu konserveler, Mont Ventoux'dan yıkanmış, ıslatılmış ve mümkün olduğunca doğal bir şekilde su ile pişirilmiş küçük einkorn buğdayından hazırlanmıştır. Provence domatesinden yapılan bir sos ile zenginleştirilmiştir. İçindekiler: küçük einkorn buğdayı (%44), domates sosu (domates, soğan, ayçiçek yağı, şeker, modifiye mısır nişastası, tuz, baharatlar ve aromalar), zeytinyağı, soğan, sarımsak, tuz, konsantre limon suyu, karabiber.
ufs.country_names.RU, Moscow
...toz karaway, mısır nişastası, bezelye lifi, toz zerdeçal, toz beyaz biber, toz acı biber, doğal aroma Limon. Kullanım alanı Fırınlamadan veya haşlamadan önce etin ovulmasında ve sos hazırlığında kullanılabilir. 100 gr üzerindeki besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 28 Yağlar (g / 100g)… 4,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 8,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 180...
Fransa, Guenange
...Hindistan'dan ilham alan, Encona markası tarafından mükemmel bir şekilde hazırlanmış tatlı-ekşi bir sos. Baharatlı/tatlı lezzetlerin meraklıları olarak, pirinç, tavuk ve sebzelerle birlikte harika bir uyum sağlayan bu tatlı ve lezzetli kreol sosuna hayran kalıyoruz. Mango püresi, passion meyvesi ve Habanero biberi arasındaki denge mükemmel bir şekilde sağlanmış! İçindekiler: Su, mango püresi, şeker şurubu, biber püresi (Habanero, su, tuz, asetik asit), passion meyvesi suyu konsantresi, mısır nişastası, tuz, aroma. İngiltere'de üretilmiştir. 142 Ml 3 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, L'hay Les Roses
...djakatou, patlıcan, domates, attiéké, yer fıstığı … - Donmuş ürünler: Tilapia, tavuk butu, Tex Mex, chinchard, saka saka, kesilmiş malangua, bütün malangua, wilki tavuk, pulvera tavuk, inguay inguay, kesilmiş ton balığı, cotis … - Pirinç: Tilda, Akash, Laila, dünya pirinci, lotus, Asya incisi, Family Elephant, - Kuru ürünler: Un, irmik, patates nişastası, kuskus … - Market ürünleri: Sos, baharat, yağ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler