... pişirme yağlarından daha sağlıklı kabul edilir.
Yaygın Kullanımlar
Susam esansiyel yağı, Asya esintili güveçler, çorbalar ve wok yemeklerine eklenebilir. Ayrıca, o belirgin fındıksı tadı artırmak için ekmeklere de eklenebilir. Susam yağının düzenli alımı, sağlıklı kemikleri teşvik eder ve iyi ağız hijyenini desteklediği bilinmektedir. Günlük Susamyağı alımı ayrıca düzenli bağırsak hareketlerini...
...kiraz, susam tohumu, hava amarantı, 100g, Sağlıklı Nesil - İçindekiler: rendelenmiş kakao, kakao yağı, organik agave şurubu, osmotik olarak kurutulmuş kirazlar, kavrulmuş susam tohumları, hava amarantı, tuz, konsantre elma suyu, doğal vanilya aroması. Tatlandırıcı içerir.
100 g ürün başına besindeğeri:
Protein – 7.5 g
Yağlar – 39.0 g
Karbonhidratlar – 37.0 g
100 g ürün başına enerji değeri: 529 kcal (2215 kJ)
Ağırlık: 100 g...
...emülsifiye edici: soya lesitini (GDO'suz). Arpa maltı özü, aroma: vanilya.
Susam ve süt ürünleri kullanan bir atölyede üretilmiştir
Ambalaj: kutu başına yaklaşık 14 üzümlü tost
Net Ağırlık: 200g
Besin özellikleri:
100g için ortalama besindeğeri
Enerji değeri: 1732 kJ yani 421 kcal
Yağ: 10.5 g
Bunun içinde doymuş yağ asitleri: 5.1 g
Karbonhidrat: 68.8 g
Bunun içinde şeker: 5.1 g
Lif: 4 g
Protein: 10.7 g
Tuz: 1.2g...