• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ilk yemekler - et

Sonuçlar

Ilk yemekler - et

TürkiyeIstanbul ve Marmara Bölgesi
  1. OTANTIK ANADOLU YEMEKLERI

    Türkiye

    Otantik Anadolu yemekleri 1998'den beri siz değerli müşterilerimize gözleme, içli köfte, mantı, hıngal, yuvalama çorbası, keşkek, kıymalı içli köfte tarzı anadolunun en lezzetli tatları ile İstanbul Beyoğlu ve Kadıköy'de sizlere doyumsuz lezzetler sunuyor. Anadolu'nun en ünlü ve en lezzetli otantik yemeklerini, ev yapımı tadında sunumlarla sizlerle buluşturuyoruz. Anadolu yemekleri kesinlikle lezzetli, organik ve katkısız doğal aynı zamanda sağlıklıdır. Neden Anadolu yemekleri dendiğinde aklımıza gelecek ilk şey lezzetidir, ama unutmayalım ki Anadolu'muzun yemekleri lezzetin yanı sıra, şifa, sağlık ve mutluluk sunar. Damak tadınıza en uygun lezzet Anadolu yemekleridir. Dünyanın dört bir yanında kendinden söz ettiren Anadolu yemeklerini İstanbul Taksim'de yerli ve yabancı turistler basta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza en kaliteli, gerek görsel, gerek lezzet bakımından en iyi şeflerin ellerinden sunmaya devam ediyoruz. Anadolu'nun en meşhur Türk yemekleri olan Urfa, Adana kebaplarımız ve saç kavurma, kuzu şiş, patlıcan kebabı gibi başlıca çeşitlerimizin yanı sıra beyaz et menülerimizde oldukça geniştir. Tavuk ızgara, tavuk sote, kanat, tavuk şiş gibi Anadolu'nun başlıca beyaz et yemek çeşitleri de mekanımızda mevcuttur. %100 MUTLULUK 1998’yılından beri Anadolu mutfağının, Türk yemeklerinin yeme - içme kültürünü ve tadına doyulmayan lezzetlerini Otantik Anadolu Yemekleri'nde sizlerle paylaşıyoruz.

  2. GÜRKAN ŞEF

    Türkiye

    Gürkan Topçu, nam-ı diğer Gürkan Şef, Denizli’deki eğitiminin ardından İstanbul’a gelerek Mutfak Akademisi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi aldı. Hocasının tavsiyesiyle aşçılık eğitimini de bitirdi.Yurt dışında sürdürdüğü eğitimini England Meat School’da kasaplık üzerine devam ettirdi. Böylece Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı oldu. Öğrencilik yıllarında proje ödevi olarak hayalini kurduğu mekanını kendi ismiyle İstanbul’da hayata geçirdi.2014 yılında aynı zamanda dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği olan “Gürkan Şef ile Mangal Zamanı” programını yapmaya başladı. Program yaklaşık 200 bölüm devam etti. Türkiye’nin en iyi Dijital platformu olan Blu tv de ‘ Gürkan Şef’le Ateş Oyunları’ adlı yarışmayı hazırladı ve sundu. Son olarak dünyanın en saygın ekonomi kanallarından biri olan Bloomberg Tv için “Gürkan Şef ile Mangal Sohbetleri” programını yaptı.Gürkan Topçu birçok markayı içinde barındıran Gürkan Şirketler Topluluğu’nu kurdu. Bu topluluğa ait şirketler dünyanın dört bir yanında MR. Gürkan Steakhouse, MR. Asado Burger, Gürkan Burger, Pastavicio by Gürkan Şef ve MR. Gürkan Kasap Butcher ismiyle hizmet vermektedir.“Gürkan Şef’in Ünlü Tarifleri” isimli ilk kitabında lezzetli ve pratik et yemekleri hazırlamanın püf noktalarını paylaştı. Bu kitabın devamı niteliğinde olan “Gürkan Şef’in Ünlü Burgerleri” kitabını 2021’de çıkardı. İşine olan tutkusu, yeni konseptler yaratma hayali ile çıktığı bu yolda bir Türk markasının ne başardığını göstermekten gurur duyar.