Ukrayna, Chornomorsk
... malik asit), yaklaşık %1 pektin ve %1.5'ten fazla tanen, C vitamini ve kırmızı bir boyar madde içerir. Ekşi tadı nedeniyle, meyveler neredeyse hiç taze yenmez; reçel, komposto, "diken" adlı alkollü içecek, sirke, kvas yapmak için ve çorbalara asidite katmak için kullanılır. Kavrulmuş meyveler ve yapraklar kahve yerine geçer. Don sonrası meyveler daha lezzetli hale gelir ve taze olarak yenilebilir...
Ukrayna, Dnipro
...TEKNİK ÖZELLİKLER : Film Malzemesi BOPP/CPP Film Yoğunluğu 15 ile 40 mikrometre arasında Film Genişliği 150 ile 1000 mm arasında Bobin Çapı 200 ile 400 mm arasında Yoğunluk 0,91 g/cm3 Kinetik Sürtünme Katsayısı 0,2 Termal büzülme 120 °C, 5 dakikada %2-4'ten fazla değil Bulanıklık %3'ten fazla değil Kaynaşma dayanımı 130 °C, 1 bar, 1 sn 2,5 - 3,0 N/15 mm Kaynaşma aralığı 1 bar, 1 sn 105 -140 °C...
Ukrayna, Kharkiv
...fırınlanmış veya taze sebzeler, garnitürler, yumurtalar vb. için idealdir. ▪ ÖNEMLİ MİKRO BESİN ÖĞELERİ KAYNAĞI. Deniz tuzu, insan sağlığı için önemli 15'ten fazla vitamin ve mikroelement içerir. ▪ GÖRÜNÜR PAKETLEME. Paketin içinde doğal baharatlarla birlikte deniz tuzunu görebilirsiniz.
Ukrayna, Kyiv
... özelliklerini yoğunlaştırır. Karakteristik tatlı tadı, biraz astringent. Nasıl üretiliyor? Panfruit'ten süblimasyon, taze meyve, sebze ve böğürtlenleri kurutmanın yenilikçi bir yöntemidir; bu yöntem, ürünlerin faydalı, tat ve aromatik özelliklerini korurken gerçekleştirilir. Kırmızı kuş üzümü tozu yapmak için, çiftçilerimiz yetiştirilen meyvelerin kalitesini kontrol etti ve titiz teknolojistler doğal meyveleri seçip dondurdu. Ardından dikkatlice kurutuldu ve öğütüldü. İşte böylece organik ve besleyici bir lezzet ortaya çıktı.