Fransa, Pont D Ain
Fransa, Condom
...Burun, şekerlenmiş kestaneleri çok iyi yansıtıyor, doğal vanilya bu geleneksel şekerlemeyi hatırlatıyor. Yumuşak ve uzun bir bitiş. 24 ° sayesinde ağızda sıcaklık hissediliyor ama dengeli. AĞIRLIK: 1.3 kg ŞİŞE: 70cl şişe SKU: 027...
Fransa, Poitiers
...Kullanılan fındıklar, yumuşaklığı ile ünlü Tonda Gentile çeşididir. Fındık likörü daha sonra kakao, vanilya ve portakal çiçeği ile infüze edilir. Sonuç, en az 6 hafta boyunca meşe fıçılarda dinlendirilir.
İspanya, Murcia
Fransa, Pantin
... dolu. Hareket ettikçe, olgun bir meyve baskın hale geliyor. Ağızda, güzel bir yoğunlukla, çok yuvarlak, güçlü ve ince taninlerle başlıyor. Ahşap, vanilya ve vişne çekirdeği notaları güzel bir uzunlukta kendini gösteriyor. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 2008 Yılı Kırmızı Şarap - Bordeaux Supérieur Kırmızı garnet rengi, yakut yansımalarıyla. Burun, güzel küçük reçineli kırmızı meyveler (çilek, frenk üzümü, ahududu), kavrulmuş ve baharatlı dokunuşlarla açılıyor. Ağızda yumuşak, taze, kaplanmış taninler ve belirgin aromalarla dolu. Çıtır bir tarz,...
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
Polonya, Wrocław
...İÇİNDEKİLER: çikolata (kakao likörü, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), meyve aromalı renkli haşhaş tohumları (kırmızı) %2.3 (şeker, glikoz şurubu, dekstrin, renk (koşinil), parlatıcılar (arı balmumu, talk), hindistancevizi yağı, aromalar). Süt ve kuruyemiş içerebilir. Set: şehirler...
Fransa, Paris
... acı portakal kabukları, zencefilli ekmek ve kuru üzüm Doku: yumuşak Ağız: portakal kabuğu, vanilya, eski romun yuvarlaklığı ve şeker kamışı arasındaki denge sayesinde kremamsı, zengin ve yumuşak. Bal, acı portakal ve şifalı kök notalarıyla bitiş.
...Kuşburnu Aromalı Şekerleme Üretimi Kuşburnu, kıyıdan bir özel lezzet Mevcut ürün yelpazesi, farklı meyve türleriyle kombinlenmiş 13 kuşburnu ürününü kapsamaktadır. Kuşburnu* - V054 Kuşburnu Elma* - V325 Kuşburnu Bal* - V196 Kuşburnu Yumurta Likörü* - V305 Kuşburnu Ahududu (doğal ahududu aroması) - V300 Kuşburnu Mürver* - V162 Kuşburnu Zencefil* - V422 Kuşburnu Yoğurt* - V424 Kuşburnu Kiraz* - V138 Kuşburnu Meyan Kökü* - V502 Kuşburnu Krema* - V324 Kuşburnu Vanilya* - V131 Kuşburnu Limon* - V423 Kuşburnu Çilek* - V623 *kuşburnu suyu ile üretilmiştir...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play