...Bu sonbahar tarifinde, tam olgunlukta toplanmış armutlardan Madagascar vanilyasına kadar tatlılık var.
Durum: Yeni ürün
Ülke: Fransa
Üretim Bölgesi: Normandiya
Ad: Calvados Likörü
Yıl: 2020
Alkol: 24°
Hacim: 50cl...
...Burun, şekerlenmiş kestaneleri çok iyi yansıtıyor, doğal vanilya bu geleneksel şekerlemeyi hatırlatıyor. Yumuşak ve uzun bir bitiş. 24 ° sayesinde ağızda sıcaklık hissediliyor ama dengeli.
AĞIRLIK: 1.3 kg
ŞİŞE: 70cl şişe
SKU: 027...
...Kullanılan fındıklar, yumuşaklığı ile ünlü Tonda Gentile çeşididir. Fındık likörü daha sonra kakao, vanilya ve portakal çiçeği ile infüze edilir. Sonuç, en az 6 hafta boyunca meşe fıçılarda dinlendirilir.
...Bu lezzetli likör, süt kreması ve pomace brendi kombinasyonundan doğar; içine doğal kahve, kakao, tarçın, vanilya ve toffee özleri eklenir.
17 % alkol vol.
Kutu: 31x24x32cm
Kutu: 12 şişe...
... dolu.
Hareket ettikçe, olgun bir meyve baskın hale geliyor.
Ağızda, güzel bir yoğunlukla, çok yuvarlak, güçlü ve ince taninlerle başlıyor.
Ahşap, vanilya ve vişne çekirdeği notaları güzel bir uzunlukta kendini gösteriyor. "Château Les Dames de la Renardière 87/100 2008 Yılı Kırmızı Şarap - Bordeaux Supérieur Kırmızı garnet rengi, yakut yansımalarıyla.
Burun, güzel küçük reçineli kırmızı meyveler (çilek, frenk üzümü, ahududu), kavrulmuş ve baharatlı dokunuşlarla açılıyor.
Ağızda yumuşak, taze, kaplanmış taninler ve belirgin aromalarla dolu.
Çıtır bir tarz,...
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
... acı portakal kabukları, zencefilli ekmek ve kuru üzüm
Doku: yumuşak
Ağız: portakal kabuğu, vanilya, eski romun yuvarlaklığı ve şeker kamışı arasındaki denge sayesinde kremamsı, zengin ve yumuşak. Bal, acı portakal ve şifalı kök notalarıyla bitiş.