... süreçlerden elde edilen atıklar, örneğin soyulmuş domatesler, konsantrelerin üretiminde geri kazanılmaktadır.
Domatespüresi, kabuk veya tohum içermeyen yoğunlaştırılmış domateslerin suyu veya posası olarak tanımlanabilir ve elde edilen ham madde, soğuk veya sıcak bir ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir ve ardından buharlaştırıcılarda yoğunlaştırılır.
Passata üretiminde kullanılan domateslerin...
...2830° brix domatespüresi, açık alanda yetiştirilen ve hasat edilen organik domateslerden üretilmektedir. Hasattan sonra, organik tarım ürünleri olan domatesler yıkanır, ezilir, ısıtılır ve eleme işlemi yapılır; bu sayede domateslerin çekirdekleri ve kabukları ortadan kaldırılır. Domates suyu, 2830° brix yoğunlaştırılmış bir pürede elde edilmek üzere konsantre edilir. Püre sterilize edilir ve aseptik poşetlerde, 210 kg'lık konik variller içinde korunarak paketlenir.
Organik tarım ürünü domates: %100
Toplam enerji: 105 Kcal 442 kJ
Lif: 3,7 g
Protein: 4,9 g
Tuz: 0,01 g...
...Arcobaleno Organik DomatesPüresi, Çift Konsantre, 71 ml
Tedarikçi detaylı bir ürün açıklaması sağlamamaktadır.
BOYUT: 71 ml
MARKA: Arcobaleno
KALİTE: Organik
FORMÜL: Çift konsantre
AMBALAJ: 12...
...Domates Salçası İtalyan Kalitesi Hakkında
Açıklama: GECOM EXPORT SRL, İtalya'da çift yoğunluklu konserve domates salçası üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.
İtalyan konserve domates salçası, parlak kırmızı bir renge ve iyi bir kıvama sahiptir ve güney İtalya'da üretilmektedir.
Özellikler: İtalya'da Üretilen YoğunlaştırılmışDomates Salçası
Ambalaj: KONSERVE (TENEKELER)
Yoğunluk: 28/30%
Paketleme...
...Domatespüresi 3 kat yoğunlaştırılmış 36/38% soğuk kırma
Net ağırlık: yaklaşık 230-243 kg/varil
Domatespüresi 3 kat yoğunlaştırılmış 36/38% soğuk kırma
Ambalaj: 220l aseptik torba konik paslanmaz çelik varilde
Net ağırlık: yaklaşık 230-243 kg / 4 varil/palet
Ürün, Kuzey Almanya'da mevcuttur.
İsteğe bağlı olarak, doğrudan ithalat da yapabiliriz.