buğday buğdayda için ürünler (100)

Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen, saflaştırılmış, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabuğu soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su kullanılarak işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip, ince, beyaz bir toz halinde sunulmaktadır.
Yerli buğday nişastası

Yerli buğday nişastası

Doğal buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, değiştirilmemiş bir doğal üründür. Buğday, temizlenir, soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Doğal buğday nişastası, genellikle şekerlemeler, tatlılar, unlu mamuller ve atıştırmalıklar ile hazır yemekler, pudingler, kuru çorbalar ve sos karışımları gibi gıdalarda kullanılır. Hamur ve pane karışımlarının yanı sıra peynir, deniz ürünleri ve alkollü içecekler gibi süt ürünlerinin bir bileşenidir. Kağıt endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Doğal buğday nişastası

Doğal buğday nişastası

Yerel Buğday Nişastası, buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ve öğütülmesi ile yapılır ve ardından nişasta su ile çıkarılır. Elde edilen ürün ince, beyaz bir tozdur ve emülsifiye etme, su tutma ve bulanık bir görünüm oluşturma yeteneği ile karakterizedir. Yerel Buğday Nişastası, yiyeceklerin dokusunu artırarak pürüzsüzlük ve kremsilik kazandıran mükemmel bir kalınlaştırıcıdır. Doğru saklandığında 12-24 ay raf ömrüne sahiptir. 25 kg torbalarda veya Büyük Torbalarda mevcuttur. Yerel Buğday Nişastası, şekerlemeler, tatlılar, fırın ürünleri, atıştırmalıklar ve hazır yemekler gibi geniş bir yelpazede gıda ürünlerinde kullanılır; ayrıca muhallebiler, kuru çorbalar ve sos karışımları içinde de yer alır. Hamur ve pane karışımlarında, peynir, deniz ürünleri, alkollü içecekler ve kağıt endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni

Buğday unundan hidrolize edilmiş buğday gluten elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutulmadan önce enzimatik olarak küçük çözünür proteinler ve peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize edilmiş buğday gluteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya suya erişimi olmayan kuru, serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, iş ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, büyük torbalarda veya silo kamyonlarında hidrolize edilmiş buğday gluten tedarik etmektedir.
Hidrolize Edilmiş Buğday Gluteni

Hidrolize Edilmiş Buğday Gluteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutma işleminden önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday gluteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya su kaynaklarına erişimi olmayan kuru ve serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, ticari ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, big bag veya dökme kamyonla hidrolize buğday glüteni temin etmektedir.
Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen saf, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip ince beyaz bir toz şeklinde sunulmaktadır.
Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen doğal, saf ve değiştirilmemiş bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip ince beyaz toz şeklinde sunulmaktadır.
Taze Patates Gnocchi

Taze Patates Gnocchi

Her ülkenin gnocchi için kendi geleneksel tarifi olabilir, farklı boyutlar, şekiller ve malzemelerle. Ancak İtalya'da, "gnocchi" ilk kez yaratıldığı yer, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna türüdür; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, her damak tadına uygun, hatta en hassas olanlara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
Bira Kronenbourg 1664 blanc

Bira Kronenbourg 1664 blanc

Kronenbourg 1664 blanc birasının tedarikçisi olarak, Avrupa'da satış için Almanya merkezli mavi kutularda, 250ml, 330ml, 500ml şişelerde Blanc Bira ihraç ediyoruz. Dünyaya teslimat yapıyoruz. Kronenbourg 1664 Blanc, rahat anlar için ideal, narenciye ve kişniş dokunuşuyla ferahlatıcı bir biradır.
Taze Patates Gnocchisi

Taze Patates Gnocchisi

Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.