buğday ile buğday için ürünler (42)

Metinlenmiş buğday proteini VG Titans W65-L

Metinlenmiş buğday proteini VG Titans W65-L

Doku Buğday Proteini VG Titans W65-L, ekstruzyon yöntemiyle üretilmiş kuru bir üründür ve bitki bazlı ürünlerde, örneğin burgerler, sosisler, şarküteri ürünleri, dolgular ve et ile tavuk ürünlerine katkı maddesi olarak kullanılmak üzere nemlendirilmesi için uygundur. Buğday proteini ve buğday unundan yapılan ürün, minimum %65 protein içermekte olup, büyük parçalar halinde mevcuttur. Su emme oranı 1:3 ve önerilen nemlendirme süresi 30 dakikadır. 6 kg'lık PE torbada paketlenmiş olan bu ürün, bitki bazlı burgerler, sosisler, köfteler, tavuk, Bolognese sosu ve kıyma yapmak için idealdir.
Doğal Buğday Nişastası

Doğal Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, modifiye edilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işleme tabi tutulur. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip beyaz, ince bir toz şeklindedir.
Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen, saflaştırılmış, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabuğu soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su kullanılarak işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip, ince, beyaz bir toz halinde sunulmaktadır.
Yerli buğday nişastası

Yerli buğday nişastası

Doğal buğday nişastası, bitkilerden elde edilen temizlenmiş, değiştirilmemiş bir doğal üründür. Buğday, temizlenir, soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Doğal buğday nişastası, genellikle şekerlemeler, tatlılar, unlu mamuller ve atıştırmalıklar ile hazır yemekler, pudingler, kuru çorbalar ve sos karışımları gibi gıdalarda kullanılır. Hamur ve pane karışımlarının yanı sıra peynir, deniz ürünleri ve alkollü içecekler gibi süt ürünlerinin bir bileşenidir. Kağıt endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Doğal buğday nişastası

Doğal buğday nişastası

Yerel Buğday Nişastası, buğdayın temizlenmesi, kabuğunun soyulması ve öğütülmesi ile yapılır ve ardından nişasta su ile çıkarılır. Elde edilen ürün ince, beyaz bir tozdur ve emülsifiye etme, su tutma ve bulanık bir görünüm oluşturma yeteneği ile karakterizedir. Yerel Buğday Nişastası, yiyeceklerin dokusunu artırarak pürüzsüzlük ve kremsilik kazandıran mükemmel bir kalınlaştırıcıdır. Doğru saklandığında 12-24 ay raf ömrüne sahiptir. 25 kg torbalarda veya Büyük Torbalarda mevcuttur. Yerel Buğday Nişastası, şekerlemeler, tatlılar, fırın ürünleri, atıştırmalıklar ve hazır yemekler gibi geniş bir yelpazede gıda ürünlerinde kullanılır; ayrıca muhallebiler, kuru çorbalar ve sos karışımları içinde de yer alır. Hamur ve pane karışımlarında, peynir, deniz ürünleri, alkollü içecekler ve kağıt endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni

Buğday unundan hidrolize edilmiş buğday gluten elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutulmadan önce enzimatik olarak küçük çözünür proteinler ve peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize edilmiş buğday gluteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya suya erişimi olmayan kuru, serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, iş ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, büyük torbalarda veya silo kamyonlarında hidrolize edilmiş buğday gluten tedarik etmektedir.
Hidrolize Edilmiş Buğday Gluteni

Hidrolize Edilmiş Buğday Gluteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutma işleminden önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday gluteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya su kaynaklarına erişimi olmayan kuru ve serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, ticari ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, big bag veya dökme kamyonla hidrolize buğday glüteni temin etmektedir.
Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen saf, değiştirilmemiş ve doğal bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip ince beyaz bir toz şeklinde sunulmaktadır.
Yerel Buğday Nişastası

Yerel Buğday Nişastası

Yerel buğday nişastası, bitkilerden elde edilen doğal, saf ve değiştirilmemiş bir üründür. Buğday önce temizlenir, kabukları soyulur ve öğütülür, ardından nişastayı ayırmak için su ile işlenir. Ürün, nötr bir koku ve tada sahip ince beyaz toz şeklinde sunulmaktadır.
Ruşeym unu, buğday unu - Teklif

Ruşeym unu, buğday unu - Teklif

Ev yapımı hamur işlerinde, pastanelerde şık pastalar yaratmak için ve restoranlarda lezzetli tatlılar hazırlamak için iyi bir un gereklidir. Çavdar, buğday, arpa ve darı unları hem tatlı hem de tuzlu yemeklerin üretiminde başarılı sonuçlar verir. Bu nedenle, gıda toptancımızın ürün yelpazesinde mutfakların en önemli malzemelerinden biri olan birçok un çeşidini bulabilirsiniz.
Mısır - GMP+, EURO-1.

Mısır - GMP+, EURO-1.

Nem %14,5'e kadar.
Ruş, buğday unu - Teklif

Ruş, buğday unu - Teklif

İyi bir un, ev yapımı hamur işleri, pastanelerdeki zarif kekler ve restoranlardaki lezzetli tatlılar için gereklidir. Çavdar, buğday, arpa ve darı, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerin hazırlanmasında kendini kanıtlayacaktır. Bu nedenle, gıda toptancımızın ürün yelpazesinde, mutfakta en önemli malzemelerden biri olan birçok ürün türünü bulacaksınız.