buğday ile buğday için ürünler (287)

Kış Buğdayı İri Taneleri No. 3 - Ağırlık tahılları

Kış Buğdayı İri Taneleri No. 3 - Ağırlık tahılları

Kış buğdayı irmiği, kış buğdayının ezilmiş taneleridir. Buğday işleme yöntemi ve tane boyutuna göre, buğday irmiği türlere ve numaralara ayrılır. No. 1 en büyüğüdür, yuvarlak uçlara sahip uzunlamasına çekirdeklerden oluşur; No. 2 orta boydur, oval şekilli çekirdeğin ezilmiş parçalarından oluşur; No. 3 ve 4 ise daha küçük yuvarlak parçacıklardan oluşur.
Organik Ekmeklik Buğday Unu Tip 750 - 1 kg

Organik Ekmeklik Buğday Unu Tip 750 - 1 kg

750 tip buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady Farms'tan elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamurun elastikiyetini artırır ve daha az dağılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> Buğday <strong> 100 g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450kJ/342kcal - %17GDA* Yağ 1.8g - %2.6 Doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5 Karbonhidrat 68g - %26 Şekerler 0.5g - %0.6 Lif 2.9g - %12 Protein 12g - %24 Tuz 0.01g - %0.2* Referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> 750 tip buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krep, waffle veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, çok sıkı bir ambalajda saklayın.
500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik buğdayı

500g ev yapımı irmik
500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri

500g irmik makarna paccheri
500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik makarna tagliatelle

500g irmik unlu tagliatelle
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahılın işlenmesiyle elde edilen yumuşak buğday unlarının profesyonel karışımıdır. Bu un, büyük ölçekte kepeği ve ince unun yanı sıra %100 canlı buğday kepeğini ve liflerini korur. IN3, 0,95%’ten yüksek ancak tam buğday unlarına göre 1,30%'den düşük kül içeriği nedeniyle standartların ve sınıflandırmaların dışındadır. IN3, mükemmel besin özelliklerini, tam unun üstünde bir işlenebilirlik ile birleştirir.
Birinci sınıf karabuğday irmiği - Özel ambalajda tahıllar

Birinci sınıf karabuğday irmiği - Özel ambalajda tahıllar

Kara buğdayı sevmiyor musunuz? Görünüşe göre TM "TERRA" kara buğdayı irmiği ile pişirmeyi hiç denememişsiniz. Tahılların yanı sıra, bu ürün lezzetli çorbalar, pilavlar yapar, köftelere eklenir, haşlanır ve fırınlanır. Yüksek kaliteli yerli tahıllardan tahıllarımızı üretiyoruz. Modern ekipman ve en son teknolojiler, masanıza mümkün olan en yüksek kalitede saf tahıl sunmamızı sağlıyor; bu tahıllarda tüm faydalı özellikler mümkün olduğunca korunmaktadır.
500g irmik unlu pappardelle

500g irmik unlu pappardelle

%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tam olarak korumak için.
Hızlı pişirilen İlkbahar Buğdayı No. 2 - Pişirme torbasında tahıllar

Hızlı pişirilen İlkbahar Buğdayı No. 2 - Pişirme torbasında tahıllar

Modern insanlar zamanlarının her dakikasını değerlendirir. Bu nedenle, TERRA anlık tahıllar bir sihirli değnek haline gelecektir. Ürünlerimiz arasında alıcılar, pişirme torbalarında yer alan No. 2 yaz buğdayı irmiğini de bulacaklar. Yüksek kaliteli buğdaydan yapılan tam tahıl gevreği, kaynar, tuzlu suda 12-17 dakika pişirilir.
Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Öğütülmüş Yeşil Split Bezelye - Ağırlık Tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kaburgalara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlıkları %5'ten fazla olmamak üzere, rengi sarı veya yeşil - farklı renkte bezelyelere %7'den fazla izin verilmez. 1. ve 2. sınıflar mevcuttur. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
En yüksek kalitede uzun taneli pirinç - Özel ambalajda tahıllar

En yüksek kalitede uzun taneli pirinç - Özel ambalajda tahıllar

Ailenizi ve misafirlerinizi lezzetli, gevrek bir pilavla şaşırtmak ister misiniz? TM "TERRA" uzun taneli pirinci satın alın. Pişirme sırasında taneleri birbirine yapışmaz ve yemek, ısıtıldıktan sonra bile sunum açısından şık kalır. Lezzetli ve sağlıklı bir yemek hazırlamak için yarım saate ihtiyacınız olacak.
Ruş grubu - Ağırlık tahılları

Ruş grubu - Ağırlık tahılları

Alçakgönüllülüğü ve dayanıklılığı nedeniyle çavdar yayıldı ve kuzey ve dağlık bölgeler de dahil olmak üzere tüm kıtalarda yetiştirilmeye başlandı. Slav halklarının çavdar işleme ile ilgili ilk yazılı referansları Nestor'un yıllıklarında bulunmaktadır.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, çiçek filmi çıkarılmış ezilmiş mısır tanecikleridir ve nazik bir öğütme işleminden geçmiştir. Taneciklerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Taneciklerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
En yüksek kalitede yuvarlak taneli pirinç - Özel ambalajda tahıllar

En yüksek kalitede yuvarlak taneli pirinç - Özel ambalajda tahıllar

Pirinci garnitür ve ana yemek olarak servis etmenizi öneririz; kahvaltıda ve öğle yemeğinde yenilebilir. Pirinç sadece lezzetli değil, aynı zamanda faydalıdır. Paketteki talimatları takip ederek, hatta bir mutfak amatörü bile pirinç pişirebilir.
İnci Arpa No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

İnci Arpa No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

Ailenizin menüsünü TM "TERRA" inci lapası ile çeşitlendirin. Tahıllarımız hızlı bir şekilde hazırlanır ve bunlardan yapılan yemekler yumuşak ve lezzetli olur.
Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Organik buğday unu tip 750 - 1kg

Tip 750 buğday unu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady çiftliklerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğday, protein (gluten) içeriği sayesinde hamura elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmasını sağlar. <strong> İçerik: </strong> buğday <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 1450KJ/342kcal - %17 RWS*yağ 1.8g - %2.6doymuş yağ asitleri 0.7g - %3.5karbonhidrat 68g - %26şekerler 0.5g - %0.6lif 2.9g - %12protein 12g - %24tuz 0.01g - %0.2*referans gıda değeri <strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbaların ve sosların koyulaştırıcısı olarak idealdir. <strong> Notlar </strong> Kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış ambalajda saklayın.
Bahar Buğdayı No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Bahar Buğdayı No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Bulguru su ile 1:3 oranında dökün (1 birim bulgur için 3 birim su). Kaynadıktan sonra kapalı bir kapta 15-20 dakika pişirin. Damak zevkinize göre tuz, şeker, tereyağı ve baharat ekleyin.
DOPPIAESSE UN

DOPPIAESSE UN

W: 290 ÷ 310. Son derece petekli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, profesyonel bir yumuşak buğday unu karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç, çok hafif ve yüksek sindirilebilirliğe sahip bir pizzadır. Teknik olarak DOPPIAESSE, olağanüstü sonuçlar elde etmeyi ve %10 daha hafif toplar ile çalışmayı sağlar. 25KG-10KG
Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kabuklara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlık oranı %5'i geçmemektedir, rengi sarı veya yeşil olup, farklı renkte bezelye oranı %7'yi geçmemelidir. 1. ve 2. sınıf bulunmaktadır. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Arpa İçi No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

Arpa İçi No. 1 - Özel ambalajda tahıllar

TM "TERRA" arpa irmiği, en değerli ve faydalı ürünlerden biridir. Yüksek besin değerine sahiptir ve insan vücudunun tam işlevi için gerekli besin maddelerinin mükemmel bir kaynağıdır.
Yeşil Karabuğday - Özel ambalajda tahıllar

Yeşil Karabuğday - Özel ambalajda tahıllar

TM "TERRA" yeşil karabuğday irmiğinden yapılan lapalar, ideal kahvaltınızdır. Lezzetli, aromatik, yumuşak ve sağlıklı olan bu ürün, hem yan yemek hem de ana yemek olarak harika bir seçenektir. Çorbalara, salatalara ve köftelere eklenebilir. Buharda pişirilmemiş irmikler ısı işlemine tabi tutulmadığı için taneleri doğal yeşil kalır. Yeşil karabuğday irmiği üretiminde, yalnızca Ukrayna tarlalarından yüksek kaliteli tahıllar kullanıyoruz. Üretim sürecinde modern yüksek teknoloji ekipmanları kullanıyor ve yeni tahıl işleme teknolojilerini uyguluyoruz. Bu yaklaşım, masanıza maksimum faydalı madde içeriği ile temiz tahıl sunmamıza olanak tanır.
Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Pirinç gibi diğer tahılların besin değeri, tahılın türüne ve işlenme şekline bağlıdır. Kabuğu çıkarıldıktan ve tahıl parlatıldıktan sonra, vitamin, mineral tuzları ve lif miktarı azalır, ancak aynı zamanda karbonhidratların ve proteinlerin sindirilebilirliği artar. Pirinç, kolayca emilen yüksek nişasta içeriği (yüzde 85'e kadar) ile karakterizedir, bu nedenle pirinç diyet ürünü olarak sınıflandırılır. Ancak, diğer yandan, pirinç nişastası, kas gücünü ve dayanıklılığı korumak için gerekli olan karmaşık karbonhidratlardır, bu nedenle sporcular her zaman diyetlerinde pirinç yemeklerine yer verirler.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, kabuğu çıkarılmış mısır tanelerinin nazik bir şekilde öğütülmesiyle elde edilen ezilmiş tahıllardır. Tanelerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Tanelerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
UN IN3

UN IN3

W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal süreçler arayışında bir yol izlemektedir: daha kalın öğütmelerle, buğdayın en değerli kısımlarına saygı gösterilmekte ve böylece organoleptik özelliklerini korumaktadır; ayrıca kepek kısımlarının lifleri de korunmaktadır. Bu un, mükemmel besin özelliklerini, tam tahıl ununa göre daha yüksek işlenebilirlik kapasitesi ile birleştirir; bu da sonuç olarak rustik, aromatik ve eriyen bir nihai ürün ortaya çıkarır; yoğun bir tat ve daha koyu bir renk ile.
Birinci Sınıf Karabuğday İri Taneleri - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Karabuğday İri Taneleri - Ağırlık Tahılları

Kernels ve hızlı haşlanmış çekirdekler, buharda pişirilmemiş veya buharda pişirilmiş karabuğdaydan yapılmaktadır. Genellikle sarımsı bir ton veya kahverengi tonlarla kremalıdır. TM "TERRA" karabuğday çekirdekleri en yüksek kalitededir. Karabuğdayın anavatanı Himalayalardır. Kuzey Hindistan ve Nepal halkları, 4.000 yıldan fazla bir süre önce karabuğdaydan lezzetli lapalar pişirmeyi ve karabuğday unundan kekler yapmayı öğrendiler.
İKİ KAT UN

İKİ KAT UN

W: 290 ÷ 310. Çok delikli ve gelişmiş bir kenara sahip pizza için ideal, yumuşak buğday ununun profesyonel karışımı. DOPPIAESSE, kısmen çimlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç olarak hafif ve çok sindirilebilir bir pizza elde edilir. Teknik olarak, DOPPIAESSE, ortalamaya göre %10 daha hafif bir hamur ile olağanüstü sonuçlar elde etmeyi sağlar. 25KG -10KG
KIRMIZI UN

KIRMIZI UN

W: 330 ÷ 360. Seçilen tahıllardan elde edilen Tip 55 un karışımı. Uzun fermente yöntemi ile yapılan hamurlar için idealdir, buzdolabında 2 güne kadar saklanabilir ve geleneksel "Pizza Napolitana" elde etmek için uygundur. 25KG - 10KG
Birinci Sınıf Tam Kuru Bezelye - Ağırlık Tahılları

Birinci Sınıf Tam Kuru Bezelye - Ağırlık Tahılları

Bezelye, en eski tarımsal bitkidir. M.Ö. 3. binyıla kadar uzanan tarihçesi ile Bronz ve Taş Çağlarına kadar gitmektedir - o dönemde bile Küçük Asya halkları tarafından yetiştirilmiştir. Arkeologlar tarafından Ukrayna'nın Chernivtsi ve Ivano-Frankivsk bölgelerinde bulunan bezelye tohumları, M.Ö. 3. binyıla tarihlenmektedir. En "eski" bezelye tohumları - Geç Taş Çağı'na (20 binden fazla yıl önce) ait - Yunanistan (Tesalya), Hırvatistan, İsviçre, Batı Almanya (Württemberg) ve Yukarı Avusturya'da bulunmuştur.
Bahar Buğdayı No. 2 - Özel ambalajda tahıllar

Bahar Buğdayı No. 2 - Özel ambalajda tahıllar

Bahar buğdayı tahılı No. 2 TM "TERRA", enerjinizi yeniden şarj etmenize, enerjik ve güçlü hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu ürün vücut tarafından kolayca emilir. Tahılımız tam buğdaydan yapılmıştır. Üretim sırasında, ürünün tüm faydalı özelliklerini bitmiş tahılda korumaya olanak tanıyan bir tahıl işleme teknolojisi kullanılmaktadır.
Yeşil bezelye, bütün, öğütülmüş, birinci sınıf - Ağırlık tahıllar

Yeşil bezelye, bütün, öğütülmüş, birinci sınıf - Ağırlık tahıllar

Tam yer fıstıkları, pürüzsüz bir yüzeye sahip yuvarlak şekilli bölünmemiş kotiledonlardır, içinde doğranmış bezelye safsızlıkları %5'ten fazla olmamalıdır, rengi sarı veya yeşil - farklı renkte bezelyelere %7'den fazla izin verilmez. 1. ve 2. sınıf vardır - firmamız 1. sınıf bezelye üretmektedir.