ferrari şampanya için ürünler (29)

Kampanya

Kampanya

Geleneksel köy terini 90g Jean Brunet
Dalya Pepperoni Pizza

Dalya Pepperoni Pizza

Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda İnce Pepperoni Pizza: Lezzetin Baharatlı Dansı İnce Pepperoni Pizza, Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda'nın özel serisidir ve tat sınırlarını zorlayan bir deneyim sunar. Bu pizza, ince hamurun üzerine baharatlı pepperoni dilimleri ve mozzarella peyniri ile kaplanarak hazırlanır. Baharatlı ve sıcak tadıyla damakları büyüleyen bu lezzet, pizza severler için vazgeçilmez bir yemek olma adayıdır. Sağlıklı ve doğal malzemelerle hazırlanan İnce Pepperoni Pizza, kaliteli malzeme seçimleri sayesinde gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bir seçenektir. Baharatlı lezzet dansını deneyimlemek ve tadını çıkarmak için İnce Pepperoni Pizza'yı deneyin. %100 Orijinal İtalyan Tarifi: El Yapımı İtalyan Tarifinin İtalya'nın Eşsiz Tatları için Gerçek Zarafeti
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Özel bir tariften, Delfino Battista gerçek bir günah yaratıyor. En iyi ançüez filetoları seçilir, bir kapari etrafına sarılır ve sadece sızma zeytinyağı eklenerek tek tek paketlenir.
Beaujolais Köyleri

Beaujolais Köyleri

Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak, kavrulmuş ve vanilyalı tatları, küçük siyah meyvelerle harmanlayarak ortaya çıkarıyor. YEMEK VE ŞARAP UYUMU 15°C civarında servis edin; fırınlanmış tavşan, ızgara antrikot veya kızarmış elmalarla birlikte sunulan kan sosisi ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Bourgogne Delice veya Dağ Toması gibi peynirlerle de harika bir şekilde eşleşir. Bölge: Beaujolais Üzüm Çeşidi: Gamay Noir Bağ: Granit topraklar - kıtasal iklim
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Etli tortellini mignon, İtalyan mutfak geleneğinin bir başyapıtıdır ve Emilia-Romagna'nın gastronomik kültürünün bir sembolüdür. Hamur, minimum kalınlıkta açılır ve bu küçük ve zarif tortellinilere eşsiz bir hafiflik ve narinlik kazandırır. İç harcı, et, haşlanmış jambon, mortadella ve bir tutam muskat cevizi dengesi ile hazırlanmıştır. Her bir malzeme, yoğun ve lezzetli bir son tat garanti etmek için özenle seçilir ve ölçülür.
Propane

Propane

5 kg ve 11 kg şişeler kırmızı veya gri
Şampanya Claude PERRARD Brut Rosé

Şampanya Claude PERRARD Brut Rosé

Claude PERRARD Brut Rosé Şampanyası, Pinot Noir ve Coteaux Champenois'un bir karışımından doğmuştur. Bu şaraplar, ilginç bir denge yaratmak için seçilmiş ve birleştirilmiştir. Onun zarafeti ve tazeliğine kayıtsız kalamayacaksınız. Güzel somon pembe rengine hayran kalacaksınız. Claude PERRARD Brut Rosé şampanyası, badem, gelincik şekerleri ve kırmızı meyve notalarıyla aromalarını sunar. Yumuşak ve cömert bir ağız, fazla şarap tadı olmadan yuvarlaklık getirirken, finalde belirli bir tazeliği korur. Şarap, beyaz etler ve barbekülerinizle mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Ayrıca, bademli somon veya armoricaine soslu dil balığı ile de uyumlu bir şekilde tamamlayabilir. Keçi peynirleri de sadık bir arkadaş olacaktır. Son olarak, Claude PERRARD Brut Rosé ŞAMPANYASI, kırmızı meyvelerle yapılan tatlılarınızı mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana %100 ZONA DI PRODUZIONE: Üzümler, efsanevi Sirmione'nin Garda Gölü'ndeki ilk killi kireçli bölgesinden, 68 mt rakımda gelmektedir. SESTO DI IMPIANTO: Guyot budama ile sıralı yetiştirme AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Kontrollü sıcaklıkta çelik tanklarda olgunlaştırma ve fermentasyon COLORE: Yoğun sarımsı renk, yeşilimsi yansımalarla NASO: Kavun ve mandalina ile hoş bir buket, nane ve birkaç çiçek notasıyla BOCCA: Belirgin bir astringens var ama neredeyse yok denecek kadar az ve mükemmel bir meyve tadı CIBO: Tüm balık yemekleri, çorbalar, makarna ve pirinçten yapılan ana yemekler, beyaz etler GRADO ALCOLICO: %13 vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «SANDAL AĞACI, KURU KAYISI VE MANTARLARIN HAFİF BİR HARMONİSİ. BU NAZİK ŞAMPANYA, AĞIZDA GÜZEL BİR UZUNLUKLA KALIR.» PATRICE PINET, ŞARAP USTASI KARMA Bu, diğer tüm kategoriler için bir ölçüt olan konyaktır. 1910 yılında, Fransa'nın ilk İmparatoru ile olan ilişkilerimizi kutlamak için yaratılan Napoléon, 20 yıla kadar yaşlandırılmış Büyük ve Küçük Şampanya karışımıdır ve sandal ağacı, kuru kayısı ve mantar aromaları sunar. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Toprak, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için gerekli tüm özeni gösteriyoruz. Courvoisier konyaklarının kalitesi dünya çapında tanınmakta ve çeşitli uluslararası içki yarışmalarında (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Sandal Ağacı Bu zengin ve tatlı aroma, ahşap ile konyak arasındaki temastan kaynaklanır. Yıllar geçtikçe, çok belirgin meşe aroması çok daha karmaşık ve nazik hale gelir. Kuru Kayısı Tortuda damıtma, derinlik, karmaşıklık ve kuru kayısının tatlı aromasını hatırlatan muhteşem notalar ekler. Mantar Bu aroma, tüm üst kalitelerimizin yaşlandığı şarap mahzenlerimizin mükemmel nem koşullarından kaynaklanır. NASIL TADIM YAPILIR Kuru: Bu kadar uyumlu aroma bolluğuyla, Courvoisier Napoléon'un kuru olarak tadılması gerekir; karmaşık son etkisi ağızda güçlü bir şekilde kalır. Konyakların bir balon kadehinde tüketilmesi gerektiği düşünülse de, aromalarının zenginliğini takdir etmek için bir lale kadehi öneriyoruz. Bu şekil, aromaların tam olarak gelişmesine ve alkolü baskın hale getirmesine olanak tanır. Bu iki kadeh türüyle deneyim yapın, fark belirgin olacaktır. Yiyeceklerle eşleşme: Courvoisier Napoléon'un aromaları ve kokuları, Parmesan gibi güçlü bir peynirle veya Beaufort ya da Gruyère gibi daha hafif peynirlerle mükemmel bir şekilde eşleşir. ÖDÜLLER ÇİFT ALTIN MADALYA San Francisco Uluslararası Şarap Yarışması 2007 GÜMÜŞ MADALYA Uluslararası Şarap ve İçki Yarışması 2006
Şampanya Ratafiası

Şampanya Ratafiası

Şampanya Ratafia
Izgara kırmızı biber

Izgara kırmızı biber

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 21550 Gram: 330ml
Kekik Kabuklu Keçi Peyniri

Kekik Kabuklu Keçi Peyniri

Pastörize keçi sütü ile yapılmış, biberiye kabuğuna sahip preslenmiş peynir, en az 30 gün olgunlaşma süresi ile.
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau üzümleri, üst düzey)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% Cannonau üzümleri, üst düzey)

Özenle seçilmiş Cannonau üzümlerinden elde edilen yüksek kaliteli bir şarap, büyük ölçüde 40 yılı aşkın süredir yetiştirilen ve alçak ağaç şeklinde yetiştirilen bağlardan gelmektedir. Küçük çelik kaplarda yaklaşık 20 gün süren yavaş bir kabuk fermantasyonunun ardından, 24 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaşır. Ardından, en az 8 ay boyunca yatay olarak şişede dinlendirilir. Güzel bir granat kırmızısı rengi vardır. Burunda etkileyici bir aroma sunar. Olgun kırmızı ve siyah küçük meyvelerin, vişne ve şeker kamışı notalarının, Akdeniz aromatik otları, ince ve tatlı baharatlarla birleştiği zengin kokularla doludur. Ağızda sıcak, tuzlu ve baharatlı bir tat sunar; tüm bunlar mineral bir yelpaze ile mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. Zengin ve kadifemsi yapısı, tanenlerin karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
Saperavi 2016 Kırmızı Kuru

Saperavi 2016 Kırmızı Kuru

Bu kuru kırmızı şarap "Saperavi", aynı adı taşıyan Saperavi üzümünden, Kachet bölgesindeki Shilda köyünde, Chelti Nehri'nin yamaçlarından toplanmaktadır. Koyu, yakut rengindeki şarap, böğürtlen, kiraz ve siyah frenk üzümü gibi baskın aromalarıyla dikkat çekiyor. Tat: kuru; meyvemsi baharatlı bir başlangıç, güçlü bir karakter, koyu meyve aroması, iyi dengelenmiş asidite, yumuşak tanenler, meyvemsi baharatlı kalıcı bir bitiş. Aile şarapçılığı doğrudan satış: Kalite şarabı
Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

Kırmızı şarap - Domaine La Guintrandy

TERROİR & MÜLK Kumlu killi ve kobalt, taşlı toprak. Mistral rüzgarıyla değişen Akdeniz iklimi. Visan köyü yakınlarında bulunan organik bağ. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %85 Mourvèdre %10 Syrah %5 ŞARAP YAPIMI Elle hasat, kısmen sapları ayrılmış. Macerasyon yaklaşık 2 hafta. Şişelemeden önce ince tortular üzerinde tamamen olgunlaşmış (filtre edilmemiş). TADIM NOTLARI Bu şarap zarif bir yakut-mor renge sahiptir. Burunda siyah frenk üzümü ve kiraz aromaları ortaya çıkıyor. Damakta dengeli, dolgun tanenler ve siyah meyve ile anason notaları var. Akdeniz yemekleri, beyaz etler, hafif baharatlı yiyecekler (örneğin paella veya köri) ve kırmızı etlerle harika bir uyum sağlar.
Piedemonte Tempranillo Crianza Şarabı

Piedemonte Tempranillo Crianza Şarabı

- Renk: çekici, yoğun bir kırmızı frenk üzümü rengi ve hafif mor tonları. - Aromalar: olgunlaşmadan gelen karmaşık aromalar, mükemmel olgun kırmızı meyve ve şarapta büyük aromatik zarafet sağlayan ince meyvemsi, sütlü nüanslarla birlikte. - Ağız: yumuşak tanenler meyve ile birleşerek çok iyi dengelenmiş ve kalıcı bir şarap sunuyor.
TRÜF – 17°

TRÜF – 17°

Renk: Altın yansımaları olan amber Koku: Umami, mantar ve trüf üzerinde çok karmaşık. Ağız: Trüf, pişmiş domates üzerinde çok etkileyici, çok karmaşık ve güçlü, hafif bir acılık trüf tarafından büyük ölçüde örtülmüş. Bitiş: Trüf üzerinde çok uzun, üzüm, hurma, şekerlenmiş meyve aromalarıyla evriliyor, her zaman trüf baskın, genepi, absynt ve gentiyan gibi bitkisel notaların varlığı.
Pizza Pepperoni - We brought the perfect Italian pizza to your home with real beef pepperoni!

Pizza Pepperoni - We brought the perfect Italian pizza to your home with real beef pepperoni!

Who doesn't like pizza? Especially when you are full, you can eat a home-made, freshly baked, hot pizza... We have a delicious beef pepperoni pizza for you, decorated with the highest quality ingredients! We bet you've never had a pepperoni like this! Thin base, special sauce prepared with red and delicious Çanakkale tomatoes, mozzarella cheese... If we add the typical Italian beef pepperoni flavored with cracked black pepper into this equation, then we get the perfect pizza! That's exactly what we did at Pek Food Pizza Pepperoni! We cut the pepperoni into thin slices for you, and placed it on our base sprinkled with grated mozzarella along with the freshly watered mozzarella slices we had specially produced. You won't be able to get enough of this thin-bottomed stone-oven pizza, which is appetizing with its color and prepared with beef pepperoni! Making Pizza Pepperoni is really easy and practical!
Organik 'Pizza Prêt' Sos - Metal Kutu 5/1 (4250 ml)

Organik 'Pizza Prêt' Sos - Metal Kutu 5/1 (4250 ml)

Guintrand Konserve Bu konserveler, yıkanmış, temizlenmiş, soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve küp küp doğranmış domateslerden hazırlanır ve herhangi bir sıvı eklenmeden kutulanır. İçindekiler: domates*, soğan*, ayçiçek yağı*, şeker*, tuz, aromalar*, baharatlar*. * organik tarım ürünleri
SCORPION™ VERDE - Araç Lastikleri

SCORPION™ VERDE - Araç Lastikleri

SUV'ler ve Crossover'lar için tasarlanmış SCORPION VERDE™, Pirelli tarafından tanıtılan en yenilikçi malzemeler, yapılar ve diş desenlerinden faydalanmak üzere geliştirilmiştir. Düşük yuvarlanma direnci ve azaltılmış ağırlık, daha düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu sağlarken, böylece tasarrufu, çevreye saygıyı, konforu ve tüm yol yüzeylerinde güvenliği bir araya getirir.
Smf

Smf

100% PAMUK kumaş 1/1 kanvas 225g/m2 150cm Ana kullanımlar: çantaların, pouches, tote çantaların ve bagajın iç astarı
Armagnac Kampanyası

Armagnac Kampanyası

Kırsal Terin Armagnac ile - Jean Brunet
Kampanya

Kampanya

Köy Terini 180g - Jean Brunet
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Gran Mezzaluna Ricotta ve Ispanak

Gran Mezzaluna Ricotta ve Ispanak

Bu büyük yarım ay şeklindeki ravioli, ıspanak ve ricotta ile doldurulmuş olup, en seçici damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır ve aynı zamanda hamur ile iç harç arasında ideal bir oran sunmak için mühendislik harikasıdır. Hamur tabakası ve cömert boyutları, pişirme sırasında parçalanmadan iç harcı sarabilir. İç harcı, tatlar ve dokuların bir senfonisidir. Hafifçe sotelenmiş taze ıspanaklar ve yumuşak, kremsi yüksek kaliteli ricotta, hafiflik ve lezzet arasında mükemmel bir denge oluşturur.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Büyük Sardunya raviolileri, ricotta (yumuşak peynir) ve limon ile doldurulmuş olup, Akdeniz tatlarının sadeliğini ve saflığını yansıtarak taze ve şık bir gastronomik deneyim sunar. Bu ravioli, ricottanın tatlılığı ve sarıcı yumuşaklığı ile limonun canlı tazeliğinin narenciye tadı arasında mükemmel bir uyum temsil eder ve ince bir hamur tabakasına sarılmıştır.
Montagny

Montagny

Açık altın rengi yeşil-gümüş yansımalarla. Çiçeksi notalar (akasya, vadideki zambak) ve meyvemsi notalar (armut, beyaz şeftali, taze üzümler). Taze ve zengin, damak mineral bir tat ile çok güzel bir bitişe sahip.
Piyemonte Rosé Şarabı

Piyemonte Rosé Şarabı

- Renk: parlak, yoğun çilek kırmızısı bir şarap, mor tonlarıyla. - Aromalar: temiz, meyvemsi bir burun, olgun kırmızı meyveler, özellikle çilek notalarıyla. - Ağız: ağızda yuvarlak ve lezzetli. Büyük ve meyvemsi, hafif asidik bir bitişle.