makarnada için ürünler (229)

Mini Yumurta Tagliatelle Mavi-Beyaz-Kalp - El Yapımı Makarna Mavi-Beyaz-Kalp

Mini Yumurta Tagliatelle Mavi-Beyaz-Kalp - El Yapımı Makarna Mavi-Beyaz-Kalp

Ambalaj: - 500 gramlık torba İçindekiler: - Sert buğday unu*, Yumuşak buğday unu (Menşei Poitou-Charentes) - Taze serbest gezen yumurtalar Mavi-Beyaz-Kalp (Menşei Fransa) - Su * Alerjen bileşenler
Yumurta ile Curcuma Radyatörü - 500g - Zerdeçal

Yumurta ile Curcuma Radyatörü - 500g - Zerdeçal

nazik bir zerdeçal tadı. Fikir: beyaz etle birleştirmek.
Yumurta Campanelle - El yapımı yumurta makarnası

Yumurta Campanelle - El yapımı yumurta makarnası

Ambalaj: - 240 gramlık torba İçindekiler: - Sert buğday unu*, yumuşak buğday unu* (Köken Poitou-Charentes) - Taze serbest gezen yumurtalar* - Su * Alerjenler
Organik Tagliatelle EPV Siyah Trüf ile - Menşei Fransa - Makarna Ürünlerimiz

Organik Tagliatelle EPV Siyah Trüf ile - Menşei Fransa - Makarna Ürünlerimiz

İşlenmiş buğday irmiği, taze yumurta, siyah trüf suyu ve aroması %3,2, Mor trompet mantarı %1,5, su. 100g için besin değerleri: Enerji: 347kcal Yağ: 3,5g Doymuş yağ: 0,5g Karbonhidrat: 69g Şeker: 3,5g Protein: 12g Tuz: 1,3g Nasıl pişirilir: İdeal "al dente" dokusu için, makarnayı bol tuzlu kaynar su içinde pişirin. Süzün ve sıcak tutun. Seçtiğiniz bir yan yemek ile birlikte tadını çıkarın. Ean13:3701511705275 Referans:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1
Yerli Sarımsak Campanelle - Aromalı El Yapımı Makarna

Yerli Sarımsak Campanelle - Aromalı El Yapımı Makarna

Ambalaj: - 240 gramlık torba İçindekiler: - Sert buğday unu (Menşei Poitou-Charentes) - Yaban sarımsak (Menşei Fransa) - Su *Alerjen bileşen
Fusilli Porçini Mantarı ve Yumurta ile - 500g - Porçini ve Boletus

Fusilli Porçini Mantarı ve Yumurta ile - 500g - Porçini ve Boletus

iyi bir mantar tadı lezzetleri çeşitlendirmek için ideal!
Fusilli Porçini Mantarları ve Yumurta ile 250g - Porçini ve Boletus

Fusilli Porçini Mantarları ve Yumurta ile 250g - Porçini ve Boletus

iyi bir mantar tadı lezzetleri çeşitlendirmek için ideal!
Mini Yumurta Tagliatelle - El Yapımı Yumurta Makarna

Mini Yumurta Tagliatelle - El Yapımı Yumurta Makarna

Ambalaj: - 500 gramlık poşet İçindekiler: - Sert buğday unu*, yumuşak buğday unu* (Köken Poitou-Charentes) - Taze serbest gezen yumurtalar* - Su * Alerjenler
Yumurta ile Curcuma Radyatörü 250g - Zerdeçal

Yumurta ile Curcuma Radyatörü 250g - Zerdeçal

hafif zerdeçal tadı. Fikir: beyaz etle birleştirmek.
Doğal Yumurta Makarna - 250g - Yumurta Makarna

Doğal Yumurta Makarna - 250g - Yumurta Makarna

Doğal olarak süper iyi ya da iyi bir sosla!
Yumurta Mafaldine Bleu-Blanc-Cœur - El yapımı Makarna Bleu-Blanc-Cœur

Yumurta Mafaldine Bleu-Blanc-Cœur - El yapımı Makarna Bleu-Blanc-Cœur

Ambalaj: - 240 gramlık paket İçindekiler: - Sert buğday unu*, Yumuşak buğday unu* (Kaynak Poitou-Charentes) - Taze serbest gezen yumurtalar Mavi-Beyaz-Kalp - Su * Alerjen bileşenler
Dondurulmuş Fusilli

Dondurulmuş Fusilli

Bu ürünü 95 °C sıcak suda 30 saniyeden kısa bir sürede ısıtmak önemli bir avantajdır. Bu hazırlık hızı, tüm yemekleriniz, salatalarınız ve gratinleriniz için önemli bir artıdır. AMBALAJ: 4 x 2,5 kg = 10 kg
Havuç ve Yumurta Coquillettes - 250g - Havuç

Havuç ve Yumurta Coquillettes - 250g - Havuç

Günlük makarna! Çocuklara havuç yedirmek için mükemmel!
Ditalini - Makarna

Ditalini - Makarna

Ditalini - Makarna
Tahıl Pişirici Elektrikli Drenaj Vanası ile - 3 Sepet - Tahıl Pişirici

Tahıl Pişirici Elektrikli Drenaj Vanası ile - 3 Sepet - Tahıl Pişirici

Elektrikli makarna pişirici, tahliye vanası - 3 sepet Casselin AISI 304 paslanmaz çelik AISI 430 paslanmaz çelik kazan Kazan boyutları: U 240 x D 300 x Y 200 mm Incoloy 820 rezistans Sıcaklık: 30°C - 110°C Güvenlik termostatı Güç: 3 400 W / 230 V Boyutlar: U 270 x D 420 x Y 300 mm Ağırlık: 12 Kg Ayrıca tahliye vanası ile elektrikli versiyonu - 1 sepet olarak da mevcuttur (aşağıda ilgili ürünlerimizi inceleyin). Ref:CCAPV3P
BARILLA CELLENTANI 30X500G SP. CRÉATIF - MAKARNA

BARILLA CELLENTANI 30X500G SP. CRÉATIF - MAKARNA

Büyük perakende için büyük markaların doğrudan tedarikçisi Chutyptm, en iyi piyasa fiyatıyla BARILLA CELLENTANI 30X500G SP. CREATIVE sunmaktadır. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! BARILLA CELLENTANI 30X500G SP. CREATIVE toptan alım ve PGC ithalatı. EAN:8076809523707 UGS:BARILLA-CELLENTANI-30X500G SP.-CREATIVE Kategoriler:Gıda, barilla, tuzlu gıda, makarna Etiketler:Barilla, tuzlu gıda, Makarna
İtalya'dan Beyaz Trüf ile Organik Tagliatelle - Makarnalarımız

İtalya'dan Beyaz Trüf ile Organik Tagliatelle - Makarnalarımız

Durum buğdayı irmiği, pastörize yumurta (20%), beyaz trüf (tuber magnatum pico) 0,1%, baharatlar. Nasıl pişirilir: Kaynar suda 7 dakika bekletin. Ean13:3701511702298 Referans: TagliaTrufBlancItalie1
BARILLA CANNELLONI 12X250G LC INT'L - MAKARNA

BARILLA CANNELLONI 12X250G LC INT'L - MAKARNA

Büyük perakende için doğrudan marka ürünleri tedarikçisi Chutyptm, BARILLA CANNELLONI 12X250G LC INT’L ürününü piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! BARILLA CANNELLONI 12X250G LC INT’L toptan alım ve PGC ithalatı. EAN:8076800315097 UGS:BARILLA-CANNELLONI-12X250G-LC-INT'L Kategoriler:Gıda, Gıda ürünleri, barilla, tuzlu gıda, makarna Etiketler:Barilla, tuzlu gıda, Makarna
Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı manuel presleme – otomatik lor blok kesimi Hacim 3000 ila 5000 l Lorun manuel doldurulması Presleme silindirlerinin manuel konumlandırılması Tankın sonunda lorun otomatik transferi ve kesimi Manuel kalıplama
HORIZONTAL PRES

HORIZONTAL PRES

Bireysel kalıp presleme Tanımlanacak kanal sayısı Serumun kanallar aracılığıyla geri kazanımı Otomatik basınç artışı
Delgi

Delgi

Pénicillium'un optimum gelişimini sağlayan inokülasyon Yatay veya dik inokülasyon Peynir teknolojisine uygun iğne sayısı ve türü Pnömatik veya mekanik inokülasyon İstenilen hıza uygun çalışma, otomatik kutulama imkanı ile
DİKEY PRES

DİKEY PRES

Bireysel kalıp presleme veya istiflenmiş blok kalıplar Belirlenmesi gereken istif sayısı Serum geri kazanımı Otomatik basınç artışı
Otomatik Drenaj Havuzu

Otomatik Drenaj Havuzu

Peynir altı suyu presleme, otomatik kesim ve yıkama Hacim 3000 ile 10.000 l arasında Peynir altı suyunun manuel veya otomatik doldurulması Otomatik presleme Peynir altı suyunun havuzun ucunda otomatik transferi ve kesimi Kalıplara manuel yerleştirme veya otomatik konveyörle transfer Üretim tarifleri Yerinde Temizlik (NEP) için kapaklama
VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının çıkarılması Peynirlerin tutulması ve emme pedleri ile transfer edilmesi
Otomatik Pil Ters Çevirici

Otomatik Pil Ters Çevirici

Tam bir yığınının, taban ayağının yerde kalmasıyla ters çevrilmesi Pnömatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize edilmiş ters çevirme
BAC SAUMURE

BAC SAUMURE

Sıvı ile peynir tuzlama işlemi için tank Boyutlar yığın sayısına göre ayarlanmalıdır Taşma çıkışında filtrasyon Tuz doygunluk tampon tankı Tankın alt kısmında dağıtım yapan sirkülasyon pompası Yığın tutma için vinç yapısı Soğutma imkanı
Açık Yarım Silindirik Tank

Açık Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yumuşak peynir için geometrik kesim ve nazik karıştırma ile yarım silindirik kazan 1000'den 4000 litreye kadar hacim Manuel veya otomatik yan ve uzunlamasına kesim Bölmelerle kalıplama imkanı Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Bireysel kalıplarda veya blok kalıplarda sürekli döküm 90 ila 300 mm çapında peynirler Serum altında döküm Formatına uygun döküm hızı Basit format değişimi
Havuz Eğici

Havuz Eğici

Yumuşak kırılgan hamurun peynir kazanını eğerek şekillendirilmesi Ürün ve hız için uygun hacimde kazan Otomatik pıhtılaşma ve karıştırma imkanı Şekillendirme dağıtıcıları üzerinde kazanı eğmek