makarnada için ürünler (15)

Fırında Kızartılmış Patlıcan Parmesan - Parmesan, Lazanya, Yeşil Lazanya, Fırın Makarna, Caponata

Fırında Kızartılmış Patlıcan Parmesan - Parmesan, Lazanya, Yeşil Lazanya, Fırın Makarna, Caponata

Fırında pişirilmiş ve kızartılmış Patlıcan Parmesan tepsisi, porsiyonlamak ve servis etmek için hazır. Tepsi ağırlığı: 3,00 kg.
Sardalya ve Rezene ile Makarna

Sardalya ve Rezene ile Makarna

Sardalyeler, yoğun ve iştah açıcı, ve rezene, aromatik ve hafif tatlı, birlikte birleşerek Akdeniz tarifleri arasında bir klasik oluşturuyor. Tipik olarak Sicilya'ya özgü olan bu lezzet, bölge dışındaki yerlerde bulması zor, misafirlerinizi şaşırtacak.
Fırın Makarna - Fırın Makarna

Fırın Makarna - Fırın Makarna

Fırında pişirilmiş makarna tepsilerde pazarlıyoruz.
Durum Buğdayı İrmik Makarna Russello - Rigatoni

Durum Buğdayı İrmik Makarna Russello - Rigatoni

Sicilya'da yetiştirilen yüksek kaliteli Russello sert buğdayından elde edilen, bronzdan çekilmiş ve yavaş kurutulmuş makarna. 500 gramlık paket.
Conchiglione

Conchiglione

CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
ANTEPLİK BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ PİSTACHİO MAKARNASI - PİSTACHİO İLE YAPILMIŞ FARKLI FORMATTAKİ ANTEPLİK BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ MAKARNALAR

ANTEPLİK BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ PİSTACHİO MAKARNASI - PİSTACHİO İLE YAPILMIŞ FARKLI FORMATTAKİ ANTEPLİK BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ MAKARNALAR

Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
CEMANT PASTASI TUĞLALARI

CEMANT PASTASI TUĞLALARI

SÜSLEMELİ CEMEN PASTA KARELER
Yarı mamul Antep fıstığı püresi - İçindekiler: kavrulmuş ve rafine edilmiş Antep fıstığı.

Yarı mamul Antep fıstığı püresi - İçindekiler: kavrulmuş ve rafine edilmiş Antep fıstığı.

Sadece Bronte Yeşil Antep Fıstığı DOP (50%), Nocellara dell’Etna yağı ve şeker ile yapılmıştır. Serin ve kuru bir yerde, en fazla bir yıl saklayın. Kavanoz açıldıktan sonra bir ay içinde tüketin.
Durum Buğdayı Semolina Makarna Russello - Fusilli

Durum Buğdayı Semolina Makarna Russello - Fusilli

Sicilya'da yetiştirilen yüksek kaliteli Russello sert buğdayından elde edilen, bronzdan çekilmiş ve yavaşça kurutulmuş makarna. 500 gramlık paket.
Sicilya Çıplak Orzo Makarna - Eliche

Sicilya Çıplak Orzo Makarna - Eliche

Sicilya çıplak arpasından yapılan tam tahıllı un ile gıda spesiyalitesi. Sadece doğal yöntemlerle yetiştirilen Sicilya arpası, zanaat işleme, bronzdan çekme, yavaş kurutma, elle paketleme.
İtalyan sert buğday makarnası satıyoruz - Saf İtalyan sert buğday makarnası

İtalyan sert buğday makarnası satıyoruz - Saf İtalyan sert buğday makarnası

Yurt dışındaki ülkelere de önemli miktarlarda tedarik etme imkanımız var, %11,5 protein içeren İtalyan sert buğday makarnası, uzun ve kısa makarna, piyasada çok rekabetçi bir fiyatla, önemli bir İtalyan makarna markası. Fiyat K başına 0,85 fob makarna deposu Minimum sipariş 500 kg
Tipik Siclian Fırın Parmigiana - Parmigiana

Tipik Siclian Fırın Parmigiana - Parmigiana

Yüksek kaliteli ürünlerle hazırlanmış tipik Siclian Parmigiana'yı tepside sunuyoruz.
Yüzde 6 kenevir tohumu unu ile makarna - Casarecce

Yüzde 6 kenevir tohumu unu ile makarna - Casarecce

DURUM BUĞDAYI UNU VE %6 KENEVİR TOHUMU UNU İLE HAZIRLANMIŞ GIDA ÜRÜNÜ. Kullanılan tahıllar Sicilya'da yetiştirilmektedir. Makarna, el işçiliği ile üretilmiş olup, bronz kalıptan şekillendirilmiş, yavaşça kurutulmuş ve elle paketlenmiştir. İÇERİKLER: Sicilya durumu buğday unu, %6 Sicilya kenevir tohumu unu, su. Alerjen bilgisi: GLUTEN içerir. Net ağırlık 500 g.
Brokoli ve Sosisli Penne

Brokoli ve Sosisli Penne

Kış mevsiminin güzelliği, soğuk aylarda toprağın sunduğu hediyelerde yatıyor. Bunlardan biri, bu ilk yemek için sosisle birlikte başrolü oynayan brokolidir. Nazik tatları, etin baharatlı lezzetini mükemmel bir şekilde dengeleyerek duyularınızı ısıtacak.
Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Denizimizin tüm kokularını ifade eden bir ana yemek, en sevilen hammaddelerden biri olan kılıç balığı ile ustaca temsil ediliyor. Bol lezzet içeren, çıtır bir pane ile kaplanmış nefis sarma, yanında güzel bir garnitür ile tadına varmak için.