makarnada için ürünler (216)

Organik Spelt - Les Nominettes

Organik Spelt - Les Nominettes

Organik hamurumuz, hem tadıyla hem de faydalarıyla sizi şaşırtacak. Speltadan yapılan bu tahıl, sindirimi düzenler ve bağırsak sağlığını destekler. Net ağırlık: 400g
Notre Dame de Paris - Nominetler

Notre Dame de Paris - Nominetler

Notre Dame, Nominettes'in imza makarnalarından biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil etmektedir. Net ağırlık: 150g
La Gourmande - Les Nominettes

La Gourmande - Les Nominettes

La Gourmande, çoğunlukla T65 unundan ve sert buğdaydan oluşan ustaca bir yelpazeden gelmektedir. Onu karakterize eden horoz tepesi şekli, bizim tarımsal dünyamıza bir hatırlatmadır. Etler veya küçük parçalar halinde sebzelerle birlikte servis etmek için idealdir. Net ağırlık: 400g
PAPPARDELLE - YUMURTA PAPPARDELLE

PAPPARDELLE - YUMURTA PAPPARDELLE

YUMURTA PAPPARDELLE
Eyfel Kulesi - Nominetler

Eyfel Kulesi - Nominetler

La Parisienne, Nominettes'in imza makarnalarından biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil etmektedir. Net ağırlık: 150g
Tam - Nominetler

Tam - Nominetler

Tam buğday makarnası yumuşak buğdaydan yapılmıştır, yemeklerinizde daha fazla lezzet sunar ve damak tadınızı şımartır. Mafaldine şeklinde, her türlü etle mükemmel bir uyum sağlar. Net ağırlık: 300g
Les Pennes - Nominetler

Les Pennes - Nominetler

Kenarları kesik tüp şeklindeki Pennes, soslu yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar. Sos, küçük tüplerin içine yerleştiğinde, ağızda bir lezzet patlaması garanti! Eski bir buğday çeşidinden yapılan bu makarnalar, tabağınıza karakter katacaktır. Net ağırlık: 700g
Tagliatelles - Nominettes

Tagliatelles - Nominettes

Uzun makarna severler için lezzetli tagliatelle'yi seçin! Her lokmada sizi şaşırtacak zarafetleri ve tatlarıyla kendinize hayran bırakın.
Paris Zafer Takı - Nominettes

Paris Zafer Takı - Nominettes

Zafer Takı, Nominettes'in imza hamur işlerinden biridir. Ağırlıklı olarak yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu ikonik şekil, Fransa'nın en güzel sembollerinden birini temsil eder. Net ağırlık: 150g
Preslenmiş Makarna

Preslenmiş Makarna

Tanklarımızın hacmi ortalama 3.000 ile 12.000 litre arasında değişmektedir ve ihtiyaçlara göre artırılabilir. Gerekirse yerinde temizlik cihazı ile otomatik bir drenaj tankı geliştirdik. Küçük üreticilerden büyük sanayicilere kadar müşterilerimizin kapasitesine uygun kalıplar üretiyoruz.
PACCHERI - DÜZ PACCHERI

PACCHERI - DÜZ PACCHERI

TAM BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ TAZE PASTA, BRONZ KALIPLA SIKILMIŞTIR
Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Kılıçbalığı Ruloları Hamurda

Denizimizin tüm kokularını ifade eden bir ana yemek, en sevilen hammaddelerden biri olan kılıç balığı ile ustaca temsil ediliyor. Bol lezzet içeren, çıtır bir pane ile kaplanmış nefis sarma, yanında güzel bir garnitür ile tadına varmak için.
Taze Makarna Kutusu

Taze Makarna Kutusu

Taze makarna kutusu
OTOMATİK DAĞITIM KALIBI

OTOMATİK DAĞITIM KALIBI

Otomatik sıyırma ile aşırı doldurma kalıp doldurma Sürekli blok kalıplama 60 ila 150 mm çapında peynirler Blok kalıpların yükseklik konumlandırması ile otomatik ayar Formata uygun kalıplama hızı Kalıp formatı değiştirme imkanı Hassas pıhtılar için uygun kalıplama Yerinde kısmi temizlik
Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı Otomatik Drenaj Havuzu

Yarı manuel presleme – otomatik lor blok kesimi Hacim 3000 ila 5000 l Lorun manuel doldurulması Presleme silindirlerinin manuel konumlandırılması Tankın sonunda lorun otomatik transferi ve kesimi Manuel kalıplama
HORIZONTAL PRES

HORIZONTAL PRES

Bireysel kalıp presleme Tanımlanacak kanal sayısı Serumun kanallar aracılığıyla geri kazanımı Otomatik basınç artışı
RAVIOLI - RAVIOLI İLE RİKOTTA

RAVIOLI - RAVIOLI İLE RİKOTTA

GERÇEK MALZEMELERLE YAPILMIŞ RİKOTA RAVİOLİ, EV YAPIMI, HİÇBİR KATKI MADDESİ YOK
Delgi

Delgi

Pénicillium'un optimum gelişimini sağlayan inokülasyon Yatay veya dik inokülasyon Peynir teknolojisine uygun iğne sayısı ve türü Pnömatik veya mekanik inokülasyon İstenilen hıza uygun çalışma, otomatik kutulama imkanı ile
DİKEY PRES

DİKEY PRES

Bireysel kalıp presleme veya istiflenmiş blok kalıplar Belirlenmesi gereken istif sayısı Serum geri kazanımı Otomatik basınç artışı
Otomatik Drenaj Havuzu

Otomatik Drenaj Havuzu

Peynir altı suyu presleme, otomatik kesim ve yıkama Hacim 3000 ile 10.000 l arasında Peynir altı suyunun manuel veya otomatik doldurulması Otomatik presleme Peynir altı suyunun havuzun ucunda otomatik transferi ve kesimi Kalıplara manuel yerleştirme veya otomatik konveyörle transfer Üretim tarifleri Yerinde Temizlik (NEP) için kapaklama
VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

VAKUMLU KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının çıkarılması Peynirlerin tutulması ve emme pedleri ile transfer edilmesi
Otomatik Pil Ters Çevirici

Otomatik Pil Ters Çevirici

Tam bir yığınının, taban ayağının yerde kalmasıyla ters çevrilmesi Pnömatik silindirle sıkıştırma ve kaldırma Manuel veya mekanize edilmiş ters çevirme
BAC SAUMURE

BAC SAUMURE

Sıvı ile peynir tuzlama işlemi için tank Boyutlar yığın sayısına göre ayarlanmalıdır Taşma çıkışında filtrasyon Tuz doygunluk tampon tankı Tankın alt kısmında dağıtım yapan sirkülasyon pompası Yığın tutma için vinç yapısı Soğutma imkanı
Açık Yarım Silindirik Tank

Açık Yarım Silindirik Tank

Peynir teknolojisine uygun salınımlı karıştırma Yumuşak peynir için geometrik kesim ve nazik karıştırma ile yarım silindirik kazan 1000'den 4000 litreye kadar hacim Manuel veya otomatik yan ve uzunlamasına kesim Bölmelerle kalıplama imkanı Üretim tariflerinin entegrasyonu imkanı Alt kısımdan doldurma imkanı
TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

TUBULAR ŞEKİLLENDİRİCİ

Bireysel kalıplarda veya blok kalıplarda sürekli döküm 90 ila 300 mm çapında peynirler Serum altında döküm Formatına uygun döküm hızı Basit format değişimi
Havuz Eğici

Havuz Eğici

Yumuşak kırılgan hamurun peynir kazanını eğerek şekillendirilmesi Ürün ve hız için uygun hacimde kazan Otomatik pıhtılaşma ve karıştırma imkanı Şekillendirme dağıtıcıları üzerinde kazanı eğmek
SPREY KABİN

SPREY KABİN

Penisilium püskürtme için tasarlanmış kabin Püskürtme için basınçlı silindir Homojen bir dağılım ve düşük ürün tüketimi sağlayan memeleri olan yukarı-aşağı hareketli ray Sarılabilir polyester kapı
HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

HAVALANDIRMA İLE KALIP ÇIKARICI

Bireysel kalıpların veya kalıp bloklarının, kalıbın tabanına üfleme pistonunun uygulanmasıyla çıkarılması
Makarna Tenceresi POTPATEAT480

Makarna Tenceresi POTPATEAT480

Kapaklı ve su geçirmez makarna kabı. Makarna, pirinç veya diğer taşınabilir ürünleriniz için ideal ambalaj. Yağ geçirmez ve sızdırmaz iç yüzey. Ürün, yer tasarrufu için üst üste konulabilir. 2 farklı boyutta mevcuttur: 480 ml / 770 ml Malzeme: 300 gr + 10 pe Ref.:POTPATEAT480 Tanım: Makarna kabı Renk: Kraft Hacim: 480 ml / 16 oz Boyut: D: 8,3 x 9,5 h Paketleme: 500 Birim fiyatı: 47,50 € HT Yani 0.095 € HT birim başına
Makarna tenceresi POTPATEAT780

Makarna tenceresi POTPATEAT780

Kapaklı ve su geçirmez makarna kabı. Makarna veya pirinç gibi taşınabilir ürünleriniz için ideal ambalaj. Yağ geçirmez ve sızdırmaz iç yüzey. Ürün, yer tasarrufu için üst üste konulabilir. 2 farklı boyutta mevcuttur: 480 ml / 770 ml Malzeme: 300 gr + 10 pe Ref.:POTPATEAT780 Tanım: Makarna kabı Renk: Kraft Hacim: 780 ml / 26 oz Boyut: D: 9,5 x 9,5 h Paketleme: 500 Birim fiyatı: 52,50 € HT Yani 0.105 € HT birim başına