...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
Toplanan mantar ve şapkalı mantarlar, çeşitli yemeklere eklemek veya yeni ürünler hazırlamak amacıyla toplandıktan hemen sonra kurutma işlemine tabi tutulur.
Kurutulmuş mantar ve şapkalı mantarlar, soğutma gerektirmeden, çok kolay bir şekilde ve uzun süre saklanabilir. Ayrıca, kurutma işlemi sırasında büyük miktarda su kaybettikleri için, basit bir şekilde depolanabilirler.
1. sınıf mantar ve şapkalı mantarlar daha homojen, daha bütün ve 2. sınıf olanlara göre daha az parça içerir.
Eşsiz lezzetleri, kurutma süreci sırasında güçlenir ve yoğunlaşır; böylece rehidratasyon sonrası mükemmel doku, koku ve lezzete sahip bir ürün elde edilir.
Onları, yalnız başlarına veya et, balık, sebzeler, yumurta gibi diğer gıdalarla birlikte pişirip rehidratasyon sonrası tüketin:
7 Mantar Karışımı Organik
Son derece etkili bağışıklık sistemi güçlendiricimiz, bu 7 mantar tozundan oluşmaktadır:
Reishi
Reishi, antioksidanlar, iz elementler, polisakaritler, vitaminler ve selenyum, bor ve germanyum gibi mineraller içerir.
Chaga
Chaga, antioksidanlar ve çeşitli sterollerle doludur. Steroller, bağışıklık sistemini dengeleyen bitkisel steroidlerdir.
Shiitake
Shiitake, vitaminler, potasyum ve magnezyum açısından zengindir ve 100 g'da 13 g protein içerir.
Maitake
Maitake, amino asitler bakımından zengindir ve karaciğeri destekleyen L-ergotionein adlı antioksidanı içerir.
Aslan Yelesi
Aslan Yelesi (Hericium erinaceus), bağışıklık sistemini destekler ve konsantrasyon yeteneği üzerinde olumlu bir etki yapar.
Cordyceps
Cordyceps, bağışıklık sistemini güçlendirir ve aşırı aktif olduğunda yavaşlatır.
Kar Büyüsü
Kar Büyüsü, diğer herhangi bir gıda kaynağından daha fazla vitamin D içerir ve antioksidanlar açısından zengindir.
Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etkiye sahip, toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin genel özelliği, stresin etkilerini ortadan kaldırmak ve vücudun olumsuz dış koşullara uyum sağlamasını desteklemektir. Reishi, genellikle ölü veya canlı ağaçlarda ve gövdelerinde yetişir. Çoğunlukla meşe ve kayın gibi yaprak döken ağaçlarda bulunur. Geçmişte, bu mantar yalnızca doğal koşullarda yetişiyordu ve çok nadir olduğu için oldukça pahalıydı. Son birkaç on yıldır, ticari olarak yetiştirilmektedir, bu da onu daha erişilebilir hale getirmiştir. Reishi'nin bağışıklık sisteminin aktivitesini modüle etme, kanser hücrelerini öldürme veya medeniyet hastalıklarının gelişimini engelleme yeteneğini gösteren birçok çalışma yapılmıştır. Reishi, demir, magnezyum, kalsiyum, çinko, bakır, manganez ve alüminyum gibi birçok vitamin ve mineral içerir.
Kalite: gıda için
İşlenmiş bitki kısmı: meyve vücudu
Ekstraksiyon aracı: etanol ve su
Taşıyıcı madde: maltodekstrin
Köknar mantarları, Boletus edulis olarak da bilinir, güçlü, fındıksı bir tada sahip popüler yenilebilir mantarlardır. Vital mantarlar, takviye gıdalar için de ilginçtir.
Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir.
Ayrıca, Plants2Market organik ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasını almıştır.
Ayrıca aşağıdaki ürünleri sunmaktayız:
Acerola
Tarla fasulyesi
Tarla at kuyruğu
Afrika siyah fasulyesi
Alant
Alfa-lipoik asit
Amla
Enginar
Ashwagandha
Astaksantin
Valerian
Bambu
Beta Glukan
Organik huş yaprağı
Porcini Boscaiola 180 g: Küçük parçalara kesilmiş porcini mantarları, sirke ile haşlanmış, aromatik otlarla tatlandırılmış ve zeytinyağında kavanozlanmıştır.
Ürün etiketi
"Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız.
Eşleştirmeler
Porcini alla Boscaiola Calvi, oldukça iştah açıcıdır ve özellikle aperatif olarak idealdir: mümkünse diğer spesiyalitelerimizle birleştirilebilir.
Saklama yöntemi
Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin.
Kod: PORK 180
Kalp şeklindeki ravioli, mantar ve yumuşak peynirle doldurulmuş, İtalyan mutfağının zarif bir el işçiliği örneğidir ve en seçkin ve sofistike damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır. Taze hamur, tutku ve mutfak adanmışlığının sembolü olan küçük kalpler şeklinde şekillendirilmiştir. İç harcı, mantarların lezzet hazinesini ve ricotta'nın nazik tazeliğini barındırır.
Sept Collines'in Apéritif serisinden bir yayma ürünüdür.
İyi kavrulmuş, hafif baharatlı
Yoğun mantar tadına sahip lezzetli bir yayma. Aperatif olarak ekmek üzerine sürülebilir veya mutfakta, tavuk yemekleriyle ya da ızgara etlerin üzerinde kullanılabilir.
İçindekiler: Fransa menşeli Paris mantarları (%79), tereyağı (%20), Guérande tuzu, karabiber.
Boyutlar: 6,6 cm (ç) x 6,16 cm (y)
Net ağırlık: 100 g
Bu bu lezzetli caciotta COOPERLAT, porcini mantarları ile birlikte, peynir severler için bir zorunluluktur. 1,2 kg'lık pratik bir formatta paketlenmiş olan bu taze ve kremalı peynir, kanepeler için veya bir antipasto'yu tamamlamak için mükemmeldir. Mükemmel kalitedeki porcini mantarları, caciotta'ya lezzetli bir toprak tadı katarak, her masaya karşı konulmaz bir ek yapar.
Un "00", su, ana maya (doğal maya 0 numaralı yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, patates, mantar, tütsülenmiş scamorza, grana.
Reishi, bir meşe ve kestane saprofit mantarıdır; bu nedenle yaşamak için ilgili odunsu alt yapıya ihtiyaç duyar. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve yorgunluğu tedavi eder.
Bu konteyner, mantarların yetiştirilmesi için dış mekanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Otomatik taşıma sistemleri için uygun olup, konveyör, boşaltıcı, istifleyici gibi ekipmanlarla kullanılabilir...
Ref:74300621
Dış boyutlar:3520 x 1645 x 445 mm
Kullanım boyutları:3466 x 1591 x 225 mm
Taşıma kapasitesi:1000 kg
Boş ağırlık:198 kg
Taban delikleri:100 x 876 mm
Statik istifleme:12 kat
Dinamik istifleme:7/1
Paris mantarı, Latincesi Agaricus Bisporus, Agaricaceae familyasına aittir. Mantarlarımız, seçilmiş mantar yetiştirme tesislerinde yetiştirilmektedir. Hasat edildikten sonra, mantar yıkanacak, dilimlenecek ve ardından IQF olarak dondurulacaktır.
Organik tarım ürünü Paris mantarı: %100
Toplam enerji: 21 Kcal 86 kJ
Lif: 1,2 g
Protein: 1,7 g
Tuz: İzler
Cèpe, çiçek tarhlarınıza gömme için tasarlanmış bir bahçe direğidir ve döner kapağı sayesinde ince ve dolaylı aydınlatma sağlar. Ayrıca, her zaman dolaylı aydınlatma ile bir yolu takip edecek şekilde yerleştirebilir veya çimenlerinizin üzerinde rastgele bir mantar gibi yerleştirebilirsiniz!
Referans: 82880
Boyutlar: Y 60cm
Çap 25cm
Hammadde: Katı pirinç veya katı pirinç ve katı çinko
Ortalama üretim süresi: 6 haftadan itibaren, siparişi onaylarken teyit edilecektir
Işık sayısı: 1
Ampuller: G9
40 Watt
Standartlar: Yerel elektrik gereksinimlerine uygun (CE, ABD veya diğerleri) - IP44
Sınıf 1
Zunderschwamm, diğer adıyla Fomes fomentarius, geleneksel Çin tıbbında zengin bir geçmişe sahip olan ilginç bir mantardır. Mantar, polisakaritler ve triterpenler içeriği nedeniyle birçok bilimsel çalışmanın konusu olmuştur.
Zunderschwamm ekstresi, %30 polisakarit standardizasyonu ile organik kalitede mevcuttur.
Mantarın chitin zırhından polisakaritlerin ekstraksiyonu sıcak su ile yapılmaktadır. Toz haline göre, ekstraktın polisakarit konsantrasyonu yaklaşık 10 kat daha fazladır.
Tozlarımız, mantarın nazik bir şekilde kurutulmuş meyve gövdesinden en ince öğütme ile elde edilmektedir. Kalite özelliği, < 0,125 mm olan tane boyutudur.
Tüm hammaddeler 250 parametre ve aromatik hidrokarbonlar açısından test edilmektedir. İlgili laboratuvar analizleri ve sertifikaları her parti ile birlikte teslim edilmektedir.
Ekstrakt MOQ: 1 kg
Toz MOQ: 5 kg
Malzeme:
Termoplastik, siyah-gri.
Vida cıvataları, çelik 5.8 veya paslanmaz çelik 1.4305 (AISI 303'e eşdeğer).
Uygulama:
Mavi pasivize edilmiş çelik veya
parlak paslanmaz çelik.
Mantarlar - Geleceği Olan Süper Gıda
Mantarlar - gıda endüstrisi için her türlü heyecan verici lezzet yaratmak için kullanılabilecek lezzetli ve sağlıklı bir bileşen.
Atıştırmalık, et ve süt endüstrileri için birkaç fikir burada.
Bir garnitür hazırlamak için: en az 1 litre suyu bir tencereye dökün ve kaynamaya bırakın, içine sebzeler, mantarlar ve yeşilliklerle karıştırılmış bir torba koyun, tuz ekleyin ve kısık ateşte 20-25 dakika kadar pişirin.
Torbayı, bir çatal ile halkasından kaldırarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı makasla keserek açın. Torbanın içeriğini bir tabağa koyun, karıştırın. İsteğe bağlı olarak, zeytinyağı veya tereyağı ekleyin.
Bu hasır mantar sepeti, büyük kapasitesi sayesinde tam size göre.
Doğal hasırdan yapılmış olan sepetin iki renkli kenarı ona modern bir görünüm kazandırıyor.
Sağlam sapı ve dokuma kenarları ona bir zarafet katıyor.
Uzunluk: cm
Yükseklik: - 30 cm
Evin her yerinde, saunada ve havuzda %99,99 oranında küf sporlarını yok eder. Fungus birikintilerini, küf lekelerini ve bakterileri ortadan kaldırır. Güçlü bir beyazlatma ve dezenfekte etme özelliğine sahiptir. Özel yapışkan formül damlama olmadan uygulama sağlar. Köpüğün etkisi, yüksek yapışkanlık gücü ile güçlendirilmiştir. Seramik, derzler, duvarlar, tavanlar, inşaat, ahşap, plastik gibi neredeyse tüm yüzeyler için uygundur - silikon derzler için de geçerlidir. Beyazlatıcı etki.
Ünite/kasa: 0,75 L x 9
Ünite/palet: 720
Kasa/palet: 80
Ağırlık/kasa: 7,6 Kg
Ağırlık/palet: 642 Kg
Palet boyutları UxGxY: 1200 mm x 80 mm x 1630 mm
EAN-13: 5600288118098
Bu "mantar" lambası için eğlenceli ve orijinal bir siluet, 1932 yılında yaratılmış olan şaşırtıcı bir moderniteyi sergiliyor.
Farklı yüzey kaplamaları mevcuttur.
Tüm ampul türleriyle uyumludur.
Türkiye Kuyruğu, bilimsel adıyla Trametes versicolor, bir mantar türüdür ve benzersiz görünümü ile bir hindinin kuyruk tüylerini andırmaktadır. Geleneksel tıptaki zengin geçmişi ile özellikle Asya kültürlerinde, potansiyel sağlık yararları için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Genellikle çay şeklinde veya besin takviyesi olarak tüketilir ve şifalı özelliklerinden faydalanmak için kullanılır.
Trufasa'nın boletus kreması, boletus mantarlarının kalitesi ve kendine özgü lezzetini Trufasa'nın trüf bazlı ve şarküteri ürünleri üretimindeki uzmanlığıyla birleştiren gurme bir üründür. Bu krema, yılın her döneminde lezzetini koruyarak taze ve özelliklerini intact tutarak keyfini çıkarabilmeniz için korunmuş bir formatta sunulmaktadır.
Trufasa markası, ürünlerinde kalite ve özgünlüğe olan bağlılığıyla tanınmaktadır ve bu boletus kremasının, zarif ve ince lezzetler arayan her mutfak için mükemmel bir ek olduğunu garanti etmektedir.