Mota askotako platerlere eklenebilecek veya yeni ürünler hazırlamak için deshidrasyon sürecini içeren mantarlardır. Çok kolay bir şekilde, soğuk gerektirmeden ve uzun süre saklanabilirler. Ayrıca, deshidrasyon sırasında büyük miktarda su kaybedildiğinden, 1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parçaya sahiptir. Pişirme sürecinde, deshidrasyon sayesinde eşsiz tadı geliştirilir ve yoğunlaşır, böylece yeniden hidratasyondan sonra mükemmel doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir.
Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etki gösteren toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin genel özelliği, stresin etkilerini ortadan kaldırmak ve vücudun olumsuz dış koşullara uyum sağlamasını desteklemektir. Kuzey yarımkürenin Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'da bulunan bir mantardır ve Polonya'da Podkorowy Slottore adıyla da bilinmektedir. Görsel olarak tüketim bağlamında çok çekici görünmese de, Chaga mantarı sağlık yararları nedeniyle Batı dünyasında popülerlik kazanmaktadır. Mantar, büyük miktarda melanin boyası içerir. Mantar güneş ışığına maruz kaldığında, dış yüzeyi derin siyah bir renge dönüşürken, iç kısmı açık turuncu rengini korur. Polonya'da Chaga, kısmi tür koruması altındadır. Chaga, Rusya ve diğer Kuzey Avrupa ülkelerinde geleneksel tıp olarak kullanılmıştır, esasen güçlendirmek için.
Kalp şeklindeki ravioli, mantar ve yumuşak peynirle doldurulmuş, İtalyan mutfağının zarif bir el işçiliği örneğidir ve en seçkin ve sofistike damakları tatmin etmek için tasarlanmıştır. Taze hamur, tutku ve mutfak adanmışlığının sembolü olan küçük kalpler şeklinde şekillendirilmiştir. İç harcı, mantarların lezzet hazinesini ve ricotta'nın nazik tazeliğini barındırır.
Evde "TERRA" şirketinin anlık karabuğday lapası varsa, lezzetli bir kahvaltı, doyurucu bir öğle yemeği ve sağlıklı bir akşam yemeği garanti. Paketlenmiş torbalar sadece doğal ürünler içerir: karabuğday flakeleri, doğal süt kreması ve dondurulmuş mantarlar.
Lapalar sadece doyurucu değil, aynı zamanda vücut için de faydalıdır. Karabuğday pişirmek için üzerine kaynar su dökmek, birkaç dakika beklemek ve bir kaşıkla süzmek yeterlidir.
Bu konteyner, mantarların yetiştirilmesi için kapalı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Otomatik taşıma sistemleri için uygundur; konveyör, boşaltıcı, istifleyici...
Ref:74300693
Toplam boyutlar:2400 x 1500 x h420 mm
Taşıma kapasitesi:800 kg
Boş ağırlık:125 kg
Taban ağları:100 x770 mm
Statik istifleme:12 kat
Statik istifleme:7/1
1932 yılında tasarlanmış, ancak son derece modern olan bu “mantar” lambası için eğlenceli ve orijinal bir profil.
Farklı yüzey kaplamaları mevcut
Her türlü ampulle çalışır
Biyo ve konvansiyonel kalitede ekstrakt mevcuttur. %30 polisakarit standartlaştırılmış saf ekstrakt.
Mantarın chitin kabuğundan polisakaritlerin ekstraksiyonu sıcak su ile gerçekleştirilir. Toz ile karşılaştırıldığında, ekstrakt yaklaşık 10 kat daha yüksek polisakarit konsantrasyonuna sahiptir.
Tozlarımız, mantarın nazikçe kurutulmuş meyve gövdesinden en ince öğütme ile elde edilir. Kalite özelliği, < 0,125 mm'lik tane boyutudur.
Tüm hammaddeler 250 parametre ve aromatik hidrokarbonlar açısından test edilmektedir. İlgili laboratuvar analizleri ve sertifikaları her parti ile birlikte teslim edilmektedir.
Ekstrakt MOQ: 1 kg
Toz MOQ: 5 kg
Kapsül MOQ: 2000 Adet
Farina "00", su, Lievito Madre (doğal mayalı un, tip 0 un tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, enginar, mantar, jambon, siyah zeytin, sızma zeytinyağı.
Mantarlar - Geleceği Olan Süper Gıda
Mantarlar - gıda endüstrisi için her türlü heyecan verici lezzeti yaratmak için kullanılabilecek lezzetli ve sağlıklı bir bileşen.
Atıştırmalık, et ve süt ürünleri endüstrileri için birkaç fikir burada.
Çelik üç değerli mavi pasiflenmiş.
Paslanmaz çelik elektropolize edilmiş veya kumlanmış.
Alüminyum doğal ton anodize edilmiş.
Referans: 06240
Malzeme: Çelik, paslanmaz çelik veya alüminyum
Birinci sınıf Arborio pirinci ve kurutulmuş mantarlar ile aromatik otlar gibi seçilmiş malzemelerin mükemmel dengelenmiş karışımı. Lezzetli, besleyici ve doğal malzemelerden oluşan bu karışım, tam bir vejetaryen (vegan da dahil) yemek olarak mükemmel bir şekilde uygundur veya et ya da balık ekleyebileceğiniz harika bir temel oluşturur. Tüm doğal malzemelerle yapılan ev yapımı risottoya hızlı bir alternatif. Sadece 20 dakikada hazırlanır.
İyi bir tatla yetinmiyoruz. AnaVita şirketi olarak, müşterilerimizin ürünlerimizin kalitesine ve işlenmesine her zaman güvenebilmelerini sağlıyoruz. Ürünlerimizi yalnızca Uluslararası Gıda Standardı (IFS) doğrultusunda üretiyoruz. Ürünlerimizin kökeni sıkı bir şekilde kontrol edilmektedir ve kalite kontrol ekibimiz, sürekli olarak bitmiş ürünleri denetleyerek yüksek bir kalite seviyesinin korunmasını sağlamaktadır.
Ürün numarası: 7155
Enerji: 1430 kJ / 337 kcal
Yağ: 1 g
Doymuş yağ asitleri: 0.2 g
Karbonhidrat: 73.6 g
Şeker: 2.5 g
Protein: 6.4 g
Tuz: 0.027 g
Ağırlık: 200 g
Alerjenler: yok
Pişirme süresi: yaklaşık 20-25 dakika
Marka: Dr. Ana Collection
Üretici: AnaVita-Naturkost GmbH
Risotto, kelime anlamı olarak "küçük pirinç" demektir ve İtalya'nın kuzey bölgesine, özellikle Lombardiya'ya özgü bir yemektir. Risotto, 11. yüzyıldan kalmadır; o dönemde Sicilya, risotto hazırlamak için kullanılan tahılı getiren Saracens tarafından yönetiliyordu.
Malzemeler:
Pirinç, Lentinula edodes (shiitake) mantarları, deniz yosunu, soğan, havuç ve dehidre edilmiş kabak.
Hazırlanışı:
Bir tavaya iki yemek kaşığı zeytinyağı koyun, pirinci ekleyin ve biraz pişirin, damak tadınıza göre baharatlayın. Ardından yaklaşık 100 ml beyaz şarap ekleyin ve buharlaşmasına izin verin. Sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin (pirinçten biraz daha fazla) ve yaklaşık 20-25 dakika sürekli karıştırarak pişirin.
Risotto "kremalı" ama al dente olmalıdır. Piştikten sonra ocaktan alın ve yaklaşık 25 g tereyağı ekleyin. İsterseniz iki yemek kaşığı parmesan peyniri de ekleyebilirsiniz.
Suyu krema veya et suyu ile değiştirebilirsiniz. Üzerine maydanoz, taze soğan veya fesleğen serpin ve servis edin.
Kurutulmuş mantarlar ne kadar ince öğütülürse, lezzeti o kadar güçlü olur. 1-4 mm boyutuna kadar kurutulmuş ve ezilmiş şampiyon mantarları, ideal bir şekilde saklanır ve çeşitli yemeklerin hazırlanmasında uygundur. Küçük mantar kırıntıları, lezzetli soslar ve gravy için mükemmel bir temel oluşturur. Şampiyon mantarlarının tadı, özellikle krema ve peynir ile belirgin bir şekilde vurgulanır. Böyle kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besin değerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir.
Kullanım alanları
Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri.
Tat
Baharatlı mantar
100 gr üzerindeki besin değeri.
Proteinler (g / 100g)… 42
Yağlar (g / 100g)… 9,5
Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 260
Kuru beyaz mantar %100. Gorny Altay Cumhuriyeti'nde toplanmış seçkin mantar. Yaban bitkileri. Doğal ve organik bir ürün! Vakumlu ambalaj, tüm faydalı özellikleri korumanızı sağlar! Kuru formda, beslenme uzmanları tarafından kolay sindirilebilir ürünlerden biri olarak önerilmektedir - kuru porcini mantarlarından elde edilen proteinlerin %80'ine kadar vücut tarafından emilir. Yüksek polisakarit ve kükürt içeriği sayesinde kanserle mücadelede yardımcı olur.
Gözleriniz için mükemmel bir şölen,
Mükemmel bir lezzet,
Sevdikleriniz için harika bir hediye
Pembe mantar bahçemiz sadece iki haftada egzotik pembe istiridye mantarları üretir.
Mutfağınızda tropik lezzetleri tadacaksınız. Her gün büyüdüğünü izleyeceksiniz. Pembe mantarlarla büyüleyici yemekler yapabilir veya maceracı şehir çiftçisi için benzersiz bir hediye haline getirerek, hediye edebilirsiniz. Onların mercan gibi açtıklarında şaşkınlıkla izleyeceksiniz.
Mantar Bahçeleri, kullanımı basit, güvenilir ve kendi mantarlarınızı yetiştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Güzel pembe mantar buketi üç kolay adımda büyür – tek yapmanız gereken kutuyu açmak, nemlendirmek ve mantarların büyümesini izlemek.
Mantar Bahçesini her kit eşsiz bir mantar buketi üretecek ve onların büyümelerini izlerken, sizde hangi yemekleri hazırlayacağınızı planlayabilirsiniz.
Mantar Yetiştirmeyi Kendi Evinizde Öğrenin
Kırmızı peynir püresi taze istiridye mantarı ile. Görünüm kırmızı renk ile varyasyonlar. Tat/Aroma baharatlı, biberli, güçlü/karşı konulmaz bir peynir tadı ile hoş bir şekilde yuvarlanmış. Kıvam kremalı, taneli.
Yerli porcini mantarları (boletus edulis) taze olarak Aliste (Zamora), İspanya bölgesinden. Faundez Gourmet'te, bunları toplayarak taze, dondurulmuş, kurutulmuş ve konservelenmiş ürünlere dönüştürmek için seçimlerini sağlıyoruz. Biz toptancıyız.
Dornbachtal GmbH, taze yerel mantarlar (şampiyon mantarları, porcini) ve yaban mersini (pektin eklenmeden pişirilmiş veya reçel olarak) satmaktadır.
Kendi tarım ve ormancılık faaliyetlerimizle birlikte, Oberpfalz'daki çeşitli, küçük yapılı manzaramız, yaban hayvanları ve geniş ölçekli hayvancılık için çeşitli besin kaynakları sunan ideal yaşam alanları sağlamaktadır.
Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgileri talep üzerine alabilirsiniz.
Mantar Yetiştirmeyi Kendi Evinizde Öğrenin
Mantar üretimine hazır. Küçük bir mantar üretim bahçesine sahip olun. Göreceksiniz çok kolay ve şaşırtıcı bir şekilde size mantar verecek.
Evde Büyüttüğünüz mantarlar, kolay, eğlenceli, eğitici ve aynı zamanda mükemmel lezzetli.
Mantar bahçesinin avantajları nelerdir?
Sizin veya çocukların mantarların büyüleyici dünyasına dalmak.
Kendi ürettiğimiz doğal mantarlardan harika lezzetlerde yemekler yapmak.
Mantarları toplama zevki sahip olmak.
Büyüttüğünüz mantarları arkadaşlarınıza tattırarak veya hediye ederek bunları sizin ürettiğinizi bilmeleri.
Kurutulmuş mantarların en bilinen faydalarından biri yüksek kolesterolü azaltması, diğeri ise diyabetle mücadele etmesidir. Bol miktarda Selenyum, C vitamini ve D vitamini içerir. Alzheimer ve Parkinson hastalıkları için faydalıdır çünkü Ergothioneine ve Glutathione Antioksidanları içerir. Karaciğerde, akciğerlerde ve bağırsaklarda toksinlerin temizlenmesine yardımcı olur.
Kuru yabani mantarlar - Fransa: Kuru porcini ve chanterelle hediye seti - "Yerli tozlar koleksiyonu", yabani mantar ile Fransız mutfağının birleşimidir, sanatınızı mükemmel bir şekilde sunmak için.
70g'lık 2 adet porcini tozu kavanozu ve 50g'lık şık bir morille tozu kavanozu, bu setin 7 numarasını oluşturuyor. Kullanımı kolay olan bu doğal ürünler, katkı maddesi ve koruyucu içermez çünkü Maison Caudalie kalite konusunda taviz vermez!
Kurutulmuş mantar çeşitleri:
Boletus edulis
Chantallela_Rebozuelo
Níscalo.
Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha fazla tercih edilen bir seçenek, kurutulmuş mantarların kullanımıdır; çünkü bunların son kullanma tarihi 2 yılı aşabilir. Bu da günümüzde yıl boyunca birçok yenilebilir mantar türünün tadını çıkarabilmemizi sağlıyor.
KOLAY: Kiti mutfağınıza koyun, kutuyu açın ve her gün musluk suyu ile nemlendirin.
HIZLI: İstiridye mantarları 10 günde büyür ve hasat edilir.
LEZZETLİ: Her rengin farklı bir tadı vardır; salatalarda ve yemeklerde lezzetli tatlar.
HARİKA HEDİYE: Mantar Bahçesi yılın hediyesi olmaya aday. Bugün kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edin!
YIL BOYUNCA BÜYÜTEBİLİRSİNİZ: Hem çocuklar hem de yetişkinler bu mantar seti ile evde yılın 12 ayı kolayca mantar yetiştirebilir, bu da onu harika bir şehir bahçıvanı yapar.
KENDİ GOURMET MANTARINIZI KISA SÜREDE YETİŞTİRİN
Gözlerinize mükemmel bir ziyafet,
Mantarlar yetiştirmeye hazır. Küçük bir mantar yetiştirme bahçeniz olsun. Çok kolay ve şaşırtıcı bir şekilde size mantar vereceğini göreceksiniz.
Evde yetiştirdiğiniz mantarlar kolay, eğlenceli, öğretici ve ayrıca mükemmel derecede lezzetlidir.
Mantar bahçesinin avantajları nelerdir?
Kendinizi veya çocuklarınızı büyüleyici bir deneyime kaptırın.
ETİKETLER: EV HEDİYESİ, EVDE MANTAR YETİŞTİRME, HEDİYE KUTUSU
MARKA: HAYGER