Almanya, Bad Bramstedt
... acılık ile baharatlı bir nota sağlar. Marine etmek için de uygundur; baharatı yağ ile karıştırın, eti bu karışımla ovun ve hazırlamadan önce bir süre dinlendirin. İçerik: 60,00 g Ürün No: 420393 Enerji: 243 Yağ: 6,7 Doymuş yağ: 1,3 Karbonhidrat: 26,6 Şeker: 14,6 Protein: 10 Tuz: 36,4...
... malzemeler kullanılmaktadır. Katkı maddeleri ve koruyuculardan vazgeçiyoruz. Ürünler vegan, laktozsuz ve glütensizdir. Anında tüketilebilir Büyük bir çaba harcamadan Sri Lanka mutfağının tadını çıkarın. Patates baharatı kolayca entegre edilebilir.
...Ananaslı Baharat Karışımı Spicy Waikiki-Dip, yemeklere meyvemsi, baharatlı ve tatlı bir lezzet katar, hafif bir tütsülenmiş notayla. Mükemmel bir şekilde ızgara sosu, salsa ve dip sosları için uygundur. -kendi üretimimiz- Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Hamburger Baharat Değirmeni ekibiniz.
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Prymat klasik ızgara baharatı, mükemmel bir şekilde harmanlanmış otlar, baharatlar ve kurutulmuş sebzelerden oluşan bir karışımdır. Baharatın seçkin tadı ve aroması, ızgarada veya tavada hazırlanan et yemeklerini mükemmel bir şekilde zenginleştirir. Izgara baharatı sayesinde, birlikte geçirilen zaman sadece seçkin arkadaşlık nedeniyle değil, aynı zamanda hazırlanan yemeklerin eşsiz tadı ve aromasıyla da özel olacaktır. Tüp ambalaj, baharatın hassas bir şekilde dozajlanmasını sağlar ve masada harika bir şekilde sergilenir.
Almanya, Bad Bentheim
...Kümmel (Cuminum cyminum): Kümmel çekirdekleri, Meksika veya Hint yemekleri için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca ızgara veya barbekü yemeklerine de farklı bir lezzet katar. Köri, güveç, chili, kuskus veya kuzu etini kimyon ile lezzetli hale getirin. Kimyon, kimyon peyniri içinde bir malzeme olarak bilinir, ancak Akdeniz, Asya ve Arap mutfaklarında da sıkça kullanılır. Toz kimyon, Djinten olarak da bilinir. Ancak bu, tüm çeşidi kapsamaktadır.
Ukrayna, Kharkiv
... tatlı yemeğin tadını çıkarmak! ▪ Her türlü etle iyi gider: kümes hayvanları (tavuk, hindi, ördek), domuz, sığır, kuzu. ▪ Her şekilde pişirin! Tavada kızartın, mikrodalgada pişirin, fırında pişirin, açık ateşte kızartın, mangal yapın. ▪ Izgara ve mangal baharatı, her türlü etle, her şekilde pişirildiğinde yıl boyunca kullanılabilir!
... Kullanım: Sumak'ı bir baharat olarak kullanmanızı öneririz. Bu nedenle, tüm özelliklerini ve tadını koruyabilmesi için pişirmemenizi öneririz. Sumak, bir yemeğin üzerine serpilmiş deniz tuzu gibi kullanılır. Bu nedenle, ızgara et, balık veya fırınlanmış sebzelerin üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu baharatı birçok hazırlığın üzerine serpebilirsiniz. Çanta:10Kg...
...Steakal OG Steak-Biber Baharatı Steakal OG ile sulu ızgara steak'inizi gerçek bir lezzet şölenine dönüştürün - klasik bir şekilde serpiştirildiğinde etin tipik tadını mükemmel bir şekilde vurgular. Yağ ile karıştırıldığında, baharatlı bir marine elde edersiniz; yeşil biber ile birlikte harika, baharatlı biber sosları yaratabilirsiniz. Hela. Biz, et işleme, HoReCa ve Gıda Servisi için tat ve...
... zenginleştirilmiş, hafif bir acı ve vanilya dokunuşu ile tamamlanmış %100 doğal malzemeler, el işçiliği ile işlenmiş ve bir araya getirilmiş, her türlü katkı maddesinden arındırılmış, lezzet artırıcı, ayırıcı veya akışkanlık artırıcı içerik yok. Bunlara hiç ihtiyacımız yok Etin ızgara veya tavada pişirilmesinin ardından serbestçe baharatlayın Sığır eti için uygun, ama aynı zamanda domuz eti ve tavuk ile de uyumlu...
Fransa, Renaison
...Herkesin konuştuğu Etiyopya baharat karışımı! Etiyopya köri, geleneksel olarak güveçlerde veya yavaş pişirilen yemeklerde, ızgara etlerde, çorbalarda, soslarda ve hatta ekmekte kullanılır... liste sonsuz!
Tunus, Tunis
...Kekik, Akdeniz bölgesine özgü, hoş bir kokuya sahip, odunsu ve çok yıllık bir bitkidir. "Kekik" adı, Latince'de "çiy" (ros) ve "deniz" (marinus) kelimelerinden türetilmiştir, yani "denizin çiyi" anlamına gelir. Doğal faydalarından yararlanmak için, bu bitkinin dalları genellikle ızgara yemekleri, çorbalar ve diğer sosları tatlandırmak için kullanılır. Kategoriler: Gıda Tarım Baharatlar & Aromatik Otlar Aromatik Otlar Net ağırlık: 50 g Paket başına miktar: 20 Paket başına net ağırlık: 1000 g Palet başına paket sayısı: 156...
ufs.country_names.RU, Moscow
... pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Kullanım Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Tat Orta derecede acılık verir. İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, ezilmiş kişniş, hardal tohumları, kimyon, ezilmiş karabiber, kırmızı acı biber dilimleri, kuru sarımsak, kuru domates. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 9,0 Yağ (g / 100g)… 9,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 27 Enerji değeri (kcal / 100g)… 229...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler