İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
Fransa, Bordeaux
... çeşitlerinin (cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc) potansiyelinin tam anlamıyla ortaya çıkmasını sağlar. Vertheuil belediyesindeki bağlar, 400 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Kırmızımsı renkli şaraplar, yumuşak bir karaktere sahip olup, hoş bir meyve aroması ve çekici, yumuşak tanenlerle tanımlanır. Vertheuil'de, 11. yüzyılda kurulan Abbey'i ve 11. ve 12. yüzyıla ait Saint Pierre kilisesini ziyaret...
... konumdan faydalanmaktadır ve esasen güney yönüne bakmaktadır. Şatonun etrafında yer alan bağlar, terroirlere göre akıllıca kırmızı ve beyaz üzüm çeşitleri arasında dağıtılmıştır. Ortalama yaşı 35 olan bu bağlar, dikkatle, geleneksel yöntemlerle ve çevrelerine saygı göstererek yetiştirilmektedir. Geniş şarap mahzeni, büyük şaraplar üretmek için gerekli olan tüm modern ekipmanlara (sıcaklık kontrolü, pnömatik presler, mikro-oksijenleme) sahiptir.
Fransa, Saint Emilion
...Haut-Médoc unvanına sahip cru bourgeois ürünü olan Château Charmail, 28 hektarlık bir bağdan elde edilen kırmızı bir şaraptır. Ortalama 31 yaşındaki bağlar, killi çakıl zeminlerinde yetişmektedir. Şarap, 12 ay boyunca fıçılarda (bunların %25'i yeni fıçılarda) olgunlaştırılmaktadır. Château Charmail 2016, derin bir renge sahip, yakut kırmızısı ve mor yansımalarla dolu bir görünüm sunmaktadır...
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
... başlangıç sunuyor ve mükemmel bir denge ile ferahlatıcı bir minerallik sağlıyor. YEMEK EŞLEŞMELERİ 13°C'de sebze terineleri, deniz ürünleri tabağı, rezene ile ızgara edilmiş kırmızı levrek, köri soslu ördek veya peynir çeşitleri ile servis edin. Bölge: Mâconnais Üzüm Çeşidi: Chardonnay – Ortalama 50 yıllık bağlar...
Kıbrıs, Paphos
...Parfüm, ülkeye özgü parlak yeşil bir karakter sergiliyor. Limon, taze kesilmiş çimen, limon, ruşeym ve dolmalık biber notaları, tadında portakal ve greyfurt kabuğu nüanslarına akıyor. Şarap, belirgin asidite ile hafif bir gövdeye sahip. Bitim, gevrek ve orta süreli. Bu tarz Sauvignon Blanc, sebze salataları veya taze deniz ürünleri bazlı hafif bir eşlik gerektiriyor. Green Life Şili Carmenere • Çeşit: %100 Sauvignon Blanc • Bağlar: Maule Vadisi (Çakıl kireçtaşı) • Şarap analizi: Alkol – %13.0...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
Domaine Tour Campanets'e hoş geldiniz! Luberon ile Akdeniz arasında, Aix-en-Provence'a 20 dakika mesafede, Puy-Sainte-Réparade belediyesinde yer alan bu güzel Domaine, 60 hektar orman ve 35 hektar bağ alanına yayılmaktadır ve 250 m yüksekliktedir. BAĞLARIMIZ, killi kireçli bir toprakta yetiştirilmekte ve büyük bir özenle, Organik Tarım uygulamalarıyla işlenmektedir; böylece büyük terroirimiz...
Fransa, Soing-En-Sologne
VIGNERONS & PATRIMOINE, bağımsız Fransız şarap üreticilerinden oluşan bir gruptur. Hepimiz mesleğimize olan tutku, topraklarımıza saygı, şaraplarımızın tipik özellikleri ve mükemmellik arayışı ile hareket ediyoruz. Şaraplarımız Fransa'nın birçok bölgesinden gelmektedir: Alsas, Şampanya, Beaujolais, Bourgogne, Bordeaux bölgesi, Languedoc, Güneybatı, Rhône Vadisi ve Loire Vadisi. VIGNERONS & PATRIM...
Fransa, La Cadière-D'azur
MAISON VIGNES & MER, 2016 yılında Provence'da kurulmuş bir Maison'dur. Bağlar, Bandol şarapçılığında, Cadière d'Azur belediyesi etrafında uzun yıllardır çok iyi bir şekilde bakılmakta ve işletilmektedir. Gül şaraplarının anavatanında yer alan firmamız, ülke şarabı, Côtes de Provence ve Bandol'da bir dizi gül şarabı sunmaktadır. Ayrıca güçlü ama ince Bandol beyaz, gül ve kırmızı şaraplarımız da bul...
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
Fransa, Cissac Medoc
Fransız şarap üreticileri olarak, bağımsız ve özgür bir şekilde, ekosistemlere saygılı, şarap tutkunlarının zevklerine hitap eden, kaliteli ve otantik şaraplar yaratma konusunda uzun zamandır inancımızı ve taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Domaines Fabre, Haut-Médoc ve Margaux appellasyonlarında 3 nesildir aile mülküdür. Tüm şaraplarımız Yüksek Çevresel Değer Sertifikası Seviye 3 (HVE) ile belgelidir. B...
İspanya, Murcia
...Çeşitler: %100 Tempranillo. Bağ: Bağlar tamamen aileye aittir, bu da bize üretimleri, uygulanan tedavileri ve farklı şarap çeşitlerimizi yapmak için farklı bağların seçimlerini kontrol etme imkanı sağlar. Bu şekilde, kalite hedeflerimizi düzenli olarak koruyoruz. Üretim: Sıcaklık kontrolü ile karbonik macerasyon. Tadım notları: Orta-yüksek katmanlı, kiraz kırmızısı renginde, temiz kırmızı meyve aromalarına sahip, anason ipuçlarıyla. Ağızda belirgin bir tat, dengeli bir asidite ve yumuşak tanenlerle birlikte kalıcı bir şekilde öne çıkıyor. Çeşitler: %100 Tempranillo...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
350'den fazla şarap, şampanya ve alkollü içecek referansı ile çevrimiçi şarapçı, La Cave Éclairée, bireylere (çevrimiçi siparişler, düğünler vb.) olduğu kadar işletmelere de (CSE, yıl sonu hediyeleri, etkinlikler, seminerler, partiler vb.) hizmet vermektedir. Ürün yelpazesi büyük ölçüde kaliteli küçük aile işletmelerinden oluşmakta ve organik ürünlere büyük önem verilmektedir. Şampanyalar, kırmız...
Fransa, Ponteilla
Le DOMAINE F.JAUBERT, Ponteilla'da, Roussillon'un Aspres bölgesinin merkezinde yer almaktadır. Yaklaşık 35 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bunun on hektarı Pliyosen dönemine ait limonlu-killi ve kireçli topraklarda bulunmaktadır. Kalan 25 hektar ise, kuaterner dönemine ait çakıllı topraklardan oluşan teraslarda yer almaktadır ve bu topraklarda kuvars taşları ve şist parçaları bulunmaktadır. On...
İspanya, Granada
...Uzun ve kalıcı. Ağız ve burun arasında mükemmel bir denge. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır, bu nedenle Yüksek Endülüs'e aittir. Üretim süreçleri, İspanyol geleneğini en son teknolojik gelişmeler, yenilenebilir enerji kaynakları ve çevre dostu uygulamalarla birleştirir.
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Üzüm Çeşitleri: Grenache Blanc - Grenache Gris Topraklar: Argilo-Calcaire, Aspres bölgesinin güneşli teraslarında eski bağlar Şarap Yapımı: Doğrudan presleme, termoregüle edilmiş tanklarda fermantasyon ardından Fransız meşe fıçılarda tortu üzerinde olgunlaştırma. Tadım: Gümüş yansımaları olan bir renk, Burun, beyaz şeftali, armut ve kızarmış ekmek veya briyoşun ince aromalarını sunuyor...
Fransa, Saint-Vérand
...Site: Beaujolais bölgesinin en kuzeyinde, appellasyonun on cru'sundan biri. Bağlar dik yamaçlarda yer alıyor. Tarih & gelenek: Bölgedeki ilk iklim, antik çağlarda işletilen ilk iklimdir, diğerleri kestane ağaçlarıyla kaplı kalmıştır. Adını Julius Caesar'dan aldığı söyleniyor. Toprak: Granit ve manganez karışımı. Şarapçılık: - Dikim yoğunluğu: Üzüm çeşidinin canlılığını kontrol etmek için...
...Chasselas Harth 2019 Eski Bağlar. Colmar Büyük Yarışması'nda Gümüş Madalya. Chasselas, Alsace Denetimli Menşei Belgesi'nde izin verilen üzüm çeşitlerinden biridir. Genellikle harmanlamada kullanılır, ancak tek başına da şarap yapılabilir. Üzümler: %100 Chasselas Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 40 yıl Olgunlaşma: Yüzyıllık fıçılarda 8 ila 9 ay Alkol: %12 Şeker: 3,7 g/L Toplam Asidite: 3,5 Servis Sıcaklığı: 8 – 10°C Saklama: 5 yıl...
Fransa, Lys Haut Layon
...VIOGNIER Plato granit zemin, Güney, Güney-Doğu yönü 15 ila 20 yaş arası bağlar. Verim: 50 hl/ha Elle ile hasat. 18 saatlik bir kabuk bekletme için üzüm ayıklama. Sıcaklık kontrolü ile tankta şarap yapımı Tadım: Nazik ve çok çiçeksi bir burun, kayısı ve şeftali aromalarıyla güzel bir karmaşıklığa sahip bir ağız. Güzel bir yuvarlaklık.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Toprak: Üzümler, Boulzane Vadisi'nin altındaki killi-kalkerli yamaçlardan gelmektedir. Bazı yerlerde, şist tabanı şaraba karmaşıklık katmaktadır. Bağların Yaşı: Bağlar, 1980'lerin başında dikilmiştir. Bu, Roussillon'da dikilen ilk Chardonnay'lerdi! Üretim: 48 saatlik soğuk bir durulamanın ardından, şıra doğrudan Fransız meşe fıçılara (yüzde 25...
Birleşik Krallık, London
...Aurora Rosado, entegre tarım prensiplerine uygun olarak yetiştirilen şaraplık üzümlerle, şarap imalathanesinin arazisinden yapılmaktadır. Grenache üzümlerimizin yetiştiği bağlar ortalama 20 yaşındadır ve taşlı, alüvyonlu-kireçli topraklarda, dalgalı tepelerde yer almaktadır. 2019 yılı, kuru bir kış ve yağışlı bir bahar ile damgalanmış olsa da, bitkisel döngü normal bir seyir izlemiştir. Yaz, ara...
Fransa, Jarnac
... ödüllendirilmektedir. Eski porto Bu aroma, uzun bir olgunlaşma sürecinden gelmektedir. Bu yıllar boyunca, şaraplar yavaşça buharlaşır ve bir şişe Initiale Extra üretmek için yaklaşık üç şişe şarap gerekmektedir. Trüf Yüzyıllardır aynı zemin üzerinde bulunan nemli mahzenler, Initiale Extra'nın trüf aromasının yavaşça gelişmesine olanak tanır. Bu mahzenlere, bu aromanın gelişimi için gerekli mükemmel nem...
Almanya, Stuttgart
...Şarap Evi: Parol Vini, İtalya Cuvèe Venedik üzümleri %13 Alkol. Aroma: Yoğun, kalıcı ve meyvemsi notalarla. Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi. Menşei: Etsch ve Piave nehirleri arasındaki tepelik alan. İtalya. Düşük verimlilik için bağlar kuruldu, yüksek kaliteli üzümler elde etmek amacıyla. Barone Nero, güçlü kırmızı bir şarap. Aroma: Yoğun, kalıcı ve çiçeksi ile meyvemsi notalarla. Orman meyveleri dokunuşuyla. Harmonik bir buket. Tat: Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi.
İtalya, San Gimignano
...Fattoria La Torre, şarap, restoran, San Gimignano Siena İtalya'da oda kiralama. Fattoria La Torre, San Gimignano'da, onuncu yüzyıldan kalma antik bir ortaçağ kulesinden adını almıştır ve bu kule, hâlâ La Villa mülkünün tarımsal köyünü karakterize etmektedir. Şirket, dünyanın en etkileyici ve büyüleyici manzaralarından birinin ortasında yer almaktadır: bağlar ve zeytinlikler diyarı. Biz büyük şaraplar, zeytinyağı, grappa ve vin santo üreticileriyiz, etkinlikler düzenliyoruz ve restoran alanımız mevcuttur. Son zamanlarda mülkün bir çiftliğini restore ederek B&b'ye dönüştürdük.
... Güney Tiroler Lagrein de mevcuttur. Özel yıllarda kırmızı ve beyaz cuvée'ler de üretilmektedir. Hasattan şişelemeye kadar, en yüksek kalitede şaraplar üretmek için çeşitli işleme adımları el işçiliği ile gerçekleştirilmektedir. Ekolojik bir tarıma büyük önem veriyoruz ve bağlarımız herbisit içermemektedir. Bağda yaprak ve asma budama, doğayla uyum içinde ve iklim ile büyüme koşullarına göre yapılmaktadır. Bu titiz çalışma, şaraplarımız için birçok ödül kazanmamıza yol açmıştır. Asma budamadan hazır şişeye: her şey tek bir elden.
İtalya, Montalcino
... kökenli eosen topraklarında yer almaktadır. Şarap mahzeninde 25 hektolitrelik Fransız meşe fıçılar, 39 hektolitrelik Slavonya meşe fıçılar ve yalnızca Rosso Toscano için kullanılan farklı ağaç türlerinden yapılmış on dört barrique bulunmaktadır. Brunello'nun meşe içinde bekletilme süresi üç yıl olup, bunu takiben altı ay şişede olgunlaşma süreci vardır. Şaraplar geleneksel bir tarza sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler