... alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır.
Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır.
BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...
...şeker, yağ, bal, aroma) (24%), kakao yağı (18%), tam süt tozu, süt şekeri, yağsız süt tozu, yoğurt aroması (
Menşei
Muz, aslen Asya kökenlidir. Bugün Afrika, Orta ve Güney Amerika'da yetiştirilmektedir. Muz cipsleri ise ağırlıklı olarak Asya'da üretilmektedir.
...Köken
Stevia, aynı zamanda bal bitkisi olarak da bilinir, Güney Amerika'daki Stevia rebaudiana bitkisinin yapraklarından elde edilen doğal bir eritritol tatlandırıcıdır. Bitkiyi tatlı yapan maddeler, yoğunlaştırılmış steviolglycosidlerdir.
Stevia toz şekerin avantajları
Stevia toz şekeri, normal şekerden 300 kat daha tatlıdır ve kalori içermez. Normal şekerin mükemmel bir alternatifi olup, kan...
...kremaya kristalleşmiş şurup, daha önce yapay bal olarak da adlandırılmıştır. Farklı oranlarda çiçek balları ile şeker ve şeker türlerinden üretilmiştir.
Karamel ve Renk
7.500 ile 40.000 EBC arasında çeşitli karamel şurupları ve renkler ile özel karışımlar
Özel Şurup
Müşteri isteğine göre üretilen şurup, sorbit şurubu, şeker akış şurubu...