...Ben PET yapabilirim
Ağırlık şeker 100 gram.
Olası kullanım: krema, yoğurt, beze, makaron, marshmallow, şekerlemeler, buz küpleri, dondurma....
İçindekiler: rafine edilmemiş Fransız pancar şekeri, nougat aroması, doğal kahverengi renklendirici (E150C)
Yumurta, süt, hardal, yer fıstığı, yumuşakça ve kabuklu denizürünleri, balık, susam ve soya tohumları gibi maddelerin izleri olabilir.
Referans:SUCRE0016A...
... ürünleri benzeri bir aroması vardır. Salatalara ve yemeklere lezzetli bir tat katar.
HARİKA HEDİYE: Mantar Bahçesi yılın hediyesi olmaya aday. Bugün kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edin!
YIL BOYUNCA YETİŞTİREBİLİRSİNİZ: Hem çocuklar hem de yetişkinler bu mantar seti ile evde yılın 12 ayı kolayca mantar yetiştirebilir, bu da onu harika bir şehir bahçıvanı yapar.
Pembe istiridye mantarlarının rengi tamamen doğaldır.
KATEGORİLER: MANTAR KİTİ
ETİKETLER: İLGİ ÇEKİCİ HEDİYELER, MANTAR BAHÇESİ, MANTAR KUTUSU, MANTAR YARATIM KİTİ, MANTAR YETİŞTİRME KİTİ, PEMBE İSTİRİDYE MANTARI
MARKA: HAYGER...
...Bu şarabın aroması, olgun guava, sarı elmalar, ayva ve çiçek açmış akasya tonlarıyla baskındır. Uyumlu tadı, asidite dengesinin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Şarabın gövdesi orta seviyededir. Bitim, lime balı ve balmumu nüanslarını ortaya çıkarır. Gastronomik eşlik olarak, kremalı sosla hazırlanan beyaz tavuk etine dayalı yemekler veya narenciye sosuyla servis edilen denizürünleri tercih edilmesi önerilir.
...NOTLAR
Sebzeler
Peynirler
Etler
Kabuklu denizürünleri
Baharatlar
Bitkiler
Uygulamalar: atıştırmalıklar, soslar, çorbalar, diyet ürünleri, süt ürünleri, hazır yemekler, baharatlar, hayvan yemleri, …
Tüm aromalarımızı sıvı veya toz halinde sunabiliriz.
Ürünler veya uygulamalar listesi tam değildir.
... alt türünden gelmektedir ve ünlü İspanyol dehesalarında, özellikle Salamanca'da yerli olarak bulunmaktadır.
Tuzlama Süreci
Brisa İber'de, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kuruma ve korunma sürecine yardımcı olunur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her bir kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır, kontrollü bir...
...Ölü Deniz mineralleri, cildi kurutmadan temizlemeye, gözenekleri sıkılaştırmaya ve fazla yağı emmeye yardımcı olur. Aydınlatıcı Maske - Limon Aroması Limon, doğal olarak aydınlatıcı ve arındırıcı etkisi olan sitrik asit içerir; yağlı bölgeleri dengelemeye, kusurları arındırmaya ve lekeleri azaltmaya yardımcı olur. Tonik ve sıkılaştırıcı özelliği ile gözenekleri sıkılaştırır.
Referans: IT/MASK3...
...portakal esansiyel yağı ve hafif çikolata aroması
ETKİLER
KAFEİN
Bitkisel kökenli doğal bir madde (bir alkaloid). Kafeinin aktif bileşeni, durgun sıvıların drenajını ve atılımını teşvik etme yeteneğine sahiptir (ödematik işlev), buna ek olarak, yağ dokusundaki yağ asitlerinin hareketini teşvik etme temel özelliği vardır (lipolitik aktivite).
SHEABUTTER
Cildin elastikiyetini artıran, aynı zamanda onaran ve yenileyen büyük bir nemlendirme ve beslenme gücüne sahiptir.
...Dumanlı aroması sayesinde ince bir kahve notası taşıyan aromatik bir bileşim. Balık - Hela Steak Pepper Café do Brasil, 750g
Her türlü barbekü ve kısa pişirme parçaları için (özellikle koyu et türleri için), balık, tereyağı karışımları, kabuklu denizürünleri ve kabuklular.
Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddesi yoktur (Almanya'daki "Katkı Maddesi İzin Yönetmeliği" §9'a göre).
Hela. Et...
... ve olgunlaştığı ahşap notalarının olağanüstü aroması ile dikkat çeker. Tüm bunlar, bu sirkeyi eşlik ettiği yemekleri zenginleştiren gerçek bir baharat haline getirir. San Carlos veya Pago Baldios San Carlos sızma zeytinyağları ile kullanıldığında, bu karışım yemeklerinizi dönüştürerek damak zevkinizi en üst düzeye çıkaracaktır.
Marinasyon, av etleri, kümes hayvanları, sığır eti, balık ve denizürünleri için önerilir...
250ml cam şişe...
... şarap; denizürünleri, balık ve peynirlerle harika bir uyum sağlıyor.
Hacim: 75cl
Tür: Beyaz şarap
Üzümler: %70 Sauvignon, %20 Sémillon, %10 Muscadelle
AOC: Entre-deux-mers
Saklama: Şu anda içilebilir ve 203 yılına kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 8-10°C...
...Zerdeçal, zencefil ile aynı türden bir rizomdan elde edilen bir baharattır.
Çok sayıda ve şaşırtıcı özelliklere sahip bir bitkidir. Antioksidan özellikleri vardır, kardiyovasküler, eklem ve hatta bağırsak sağlığını iyileştirir.
Canlı sarı rengi ve eşsiz aroması, denizürünleri, sebzeler veya tavuk yemeklerine mükemmel bir şekilde lezzet katacak bir malzeme haline getirir.
Bu tatlı ve renkli...
...Bu şarap, 1995 yılında doğan ikizlerimizin isimlerini taşımaktadır.
Gururlu, erkeksi, soylu bir beyaz şarap; muhteşem bir meyve aroması ve zarif bir buketi vardır. Alsace şaraplarının Kralıdır. Balıklar, denizürünleri, beyaz etler ve özellikle Alsace lahana turşusu ile mükemmel uyum sağlar.
Üretim %5
Üzümler: %100 Riesling
Yağış: 550 mm/yıl
Yaş: 40 yıl
Olgunlaşma: 100 yıllık fıçılarda 8-9 ay
Alkol: %12
Şeker: 11,8 g/L
Toplam asidite: 4,78 g/L
Servis sıcaklığı: 8-10°C
Saklama süresi: 7 yıl...
...
Kullanım Alanları
Et, balık ve denizürünleri, hamur işleri, tatlılar ve sıcak içecekler için.
Tat
Acı tatlı, şekerli değil, adalı bir ton ve anason aroması ile.
100 gr'daki besin değeri.
Proteinler (g / 100g)… 18
Yağlar (g / 100g)…...
...Fesleğen, yemeklerinize daha fazla lezzet ve tazelik katmak için aromatik bir ot olarak kullanılır ve onu kullanma fikirleri sonsuzdur.
Fesleğenin mutfaktaki kullanımları:
Limonlu aroması, makarnalarla bir araya geldiğinde harikadır.
Kırmızı mercan balığı, hamsi ve kabuklu denizürünleri gibi balıklarla iyi bir uyum sağlar.
Tavuk, sığır eti gibi kırmızı ve beyaz etleri zenginleştirir.
Fesleğen...
...%1 Organik Tarım Sertifikalı Bal Aroması
-- %99 Elma Sirkesi
- Pastörize Edilmemiş, Koruyucu ve Alerjen İçermez
Armut, badem ve antep fıstığı ile bal sirkeli karamel soslu bir tavada kullanılabilir. Bu sirke, beyaz etler, salatalar, denizürünleri ve foie gras için uygundur. Bu ürün 25 cl olarak mevcuttur.
...Basilikumin ayırt edici, Akdeniz aroması çiçeksi nüanslarla büyüler. Taze ve baharatlı tadında tatlı yönler bulunur ve hafif bir acılık ile dengelenir.
O sole mio! İtalyan mutfağının klasiği, baharat rafında eksik olmamalıdır. Bu ot için harika bir zemin domateslerdir, ancak zeytinyağı, sarımsak, limon kabuğu ve elbette fesleğen ile birlikte kızartılmış ciabatta, seni anında Bella Italia'ya götürür. Salatalar, balık, denizürünleri ve makarna ile harika bir uyum sağlar. Basta!