2011 yılında İtalya'nın Abruzzo bölgesinde kurulan Promix Srl, ekmekçilik, pastacılık ve pizzacılık alanında yarı mamul ürünler sektöründe bir referans noktasıdır. Geleneksel zanaatkarlık ile teknolojik yeniliği birleştirerek üstün kaliteli ürünler sunmaktadır. Yarı mamul ürünlerimiz, doğal ve sürdürülebilir bileşenler kullanarak etik bir yaklaşım ile geliştirilmiştir ve tüketicilerin artan şeffaf...
...doymuş yağ asitleri 0,7 g - %3,5, karbonhidrat 68g - %26, şekerler 0,5 g - %0,6, lif 2,9 g - %12, tuz 0,01 g - %0,2 * Referans besin değeri
<strong> Kullanım </strong> Tip 750 buğday unu, ekmek ve tüm tuzlu ve tatlı hamur işleri için mükemmeldir. Krepler, waffle'lar veya çorbalar ve soslar için kıvam artırıcı olarak idealdir.
<strong> Notlar </strong> kuru ve serin bir yerde, sıkıca kapatılmış bir ambalajda saklayın.
...-inflamatuar özellikler atfedilir ve kalp hastalığı ve diyabeti olan kişiler için önerilir.
BREZİLYA FINDIĞI TOZU ÜRÜN UYGULAMALARI
Brezilya fındığı tozu, şekerleme, fırıncılıkta (buğday ununun %15'ini yerine geçer), ekmek yapımında veya kıvam artırıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca içeceklere, kremler ve püreler hazırlamak için eklenebilir.
MOQ: 20kg...
...nihayetinde işlemler için faydalıdır.
Kullanım Psyllium Kabuğu Lifleri
Psyllium lifleri bir miktar su içinde çözülerek bağlayıcı olarak ve ekmek ile hamur işlerinde doğal bir artırıcı olarak kullanılır. Hamur işlerine ve ekmeğe pürüzsüz bir doku kazandırır. Ekmek ve hamur işlerinin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Günde sadece bir tatlı kaşığı yeterlidir. Organik psyllium kabukları, diyetinize lif eklemenin mükemmel bir yolunu sunar. Temizleyici ve sakinleştirici sağlıklı bir içecek için bol su veya meyve suyu ile karıştırın.
...Yüksek performansa sahip hacim artırıcı, Şef karışımı; Kabartma Tozu, pürüzsüz gözenek yapısına sahiptir. Kahverengi lekeler bırakmaz. Ürüne istenen rengi verir.
1 kg sünger karışımı için 8-10 gr.
Sünger karışımı için 12-14 gr.
1 kg rulo tozu karışımı için 9-10 gr kullanılması önerilmektedir.
...Patates nişastası, çorbalar, soslar ve fırın ürünleri gibi çeşitli gıda ürünlerinde kıvam artırıcı olarak kullanılır. Su bağlama yeteneği, gıda üretimi ve ürün geliştirme açısından burada bir avantajdır. Patates nişastası, sosis üretiminde bağlayıcı olarak ve süt ürünlerinde stabilizatör olarak da kullanılır. Patates nişastası aşağıdaki ürünlerde kullanılabilir: Ekmek, makarna, kurabiye gibi hamur işleri ve ayrıca şekerleme, konserve sebzeler, et ürünleri, hazır gıdalar ve hayvan yemi gibi diğer ürünlerde.
...Nez
Meyvemsi, çok olgun bir burun; şeftali, incir ve zencefilli ekmek karışımı. Hava ile temas ettikten sonra, yerel özellikler belirginleşiyor.
Bouche
Gergin, denizsel bir yapı ile tükürük artırıcı bir bitiş.
Accord metvin
Balık turta, ince balıklar, şarküteri veya "Chablis tarzı" jambon ile uyumlu.
Vinification
Pnömatik presleme, dışarıdan maya kullanımı yok, enzim eklenmiyor. 12 ay boyunca...
...X5 Muscle Power: Köpekler için Performans Artırıcı Takviye
X5 Muscle Power köpek takviyesi, köpeğinizin beslenme düzenine destek olmak amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Formülü, özenle seçilmiş doğal bileşenleri bir araya getirir. Bu ürün, köpeğinizin günlük beslenmesine ek olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Bileşim:
Bira Mayası:
Ne olduğu: Bira ve ekmek yapımında kullanılan bir...
...Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık.
Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin.
Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel.
Tariflerinizde güneş!
Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
...Biz, Avusturya'nın Oberösterreich bölgesinin kalbinde, tam olarak Innkreis'teki Ried'de bulunan küçük bir işletmeyiz. Doğal tuzlar - iyotsuz ve akışkanlık artırıcı veya diğer kimyasallar olmadan, doğal baharatlar, doğal biber ve dünyanın dört bir yanından gelen en iyi organik kalitede doğal şekerleri online mağazamızda bulabilirsiniz. Ayrıca ekmek yapımıyla ilgili her şeyi de bulabilirsiniz. Soja...
... araç olarak kendi geliştirdiği bilgilendirici şişe boynu kartını dağıtmaktadır. Şarap, peynir, zeytinyağı ve ekmek için uluslararası değerlendirme sistemi PAR®'nın ortak geliştiricisi olarak Gisela Wüstinger, uluslararası organik şarap ödülü, uluslararası PIWI şarap ödülü, PAR® Yunanistan şarap ödülü ve PAR® Wine Award International için her yıl düzenlenen tadım etkinliklerini organize etmektedir. www.winesystem.de...