Hazır yemekler kullanmak, zamanınız olmadığında veya buzdolabınız boş olduğunda genellikle en iyi seçimdir. Yemek pişirmek için ilham mı bulamıyorsunu...
Hazır yemek kullanmak, genellikle az zamanınız olduğunda veya buzdolabınız boş olduğunda en iyi seçimdir. Yemek yapma isteğiniz mi yok? Konserve ve et...
Reçel üretim hacmi ayda 100 bin kutudur. Sebze konservelerinin üretim hacmi ayda 500 bin kutudur.
Ürünler yerel hammaddelerden üretilmektedir.
Şirketi...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Pâté, terrin, rillette veya bölgesel spesiyaliteler, birçok meze seçeneğimiz var. Foie gras olmadan: günlük yemekleriniz için uygun olacaklar, foie gr...
Kırpma için metal kutu 1/3 düşük (yaklaşık 300 g.) 100x45 mm.
280 parça karton
REF:BOIC1013
Ana malzeme: metal
Renk: altın
Kapasite (l.): yaklaşık 30...
Nut sauce Tamaki will be the best solution for any vegetable salad. Also suitable for rice, fish, pasta. But it's absolutely perfect – nut sauce with ...
Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı.
Şef Hubert Nobis taraf...
Kuru et, sığırın uyluk kısmından elde edilmektedir. Üretim yöntemlerine ve kullanılan malzemelere göre bresaola, grison eti veya cecina olarak adlandı...
Aubrac'tan ince dilimlenmiş kuru et, %100 geri dönüştürülebilir cam bir kavanozda. Yenilikçi konsepti sayesinde, Aubrac kuru et Popinesi oda sıcaklığı...
Quana’nın Rindstopf Pur'u, saf sığır etinden yapılan, dört ayaklı ev arkadaşın için bir saf lezzet. O, sana yaşam sevinci ve sağlıklı bir görünümle te...
Saf Doğal Ürün Sığır Eti
Kavanoz, 50 g Sığır Eti Ekstraktı, katkı maddesi içermeyen saf doğal bir üründür. Et pişirilir, elde edilen et suyu daha da ...
europages uygulaması burada!
Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.