Grasse'de, dünya çapında aromalar ve parfümler başkenti olan Sélectarôme, 30 yılı aşkın süredir gıda aromaları üreticisidir. 3000'den fazla sıvı veya toz formunda aroma referansı sunuyoruz ve ayrıca sertifikalı organik aromalardan oluşan bir yelpaze geliştirdik. Ayrıca, mevcut düzenlemelere uygun olarak elektronik sigara e-likitleri için özel olarak tasarlanmış bir aroma yelpazesi sunuyoruz. Ek ol...
...Çilekli Bal Reçeli 240 g
İçindekiler: Pays d'Ouche (27) bölgesinden %60 çilek, %35 şeker, %5 bal, pektin, limon suyu.
%100 Fransız Üretimi
Referans: FRAI240...
... şekerleme ustalarından miras alınmış olup, geleneklerin gerektirdiği gibi meyvenin aromalarını, kokularını ve dokusunu korumayı sağlar.
AB sertifikalı kırmızı meyve reçeli
Dağıtım kanalı: Uzman mağazalar (organik)
Son tüketim tarihi: 3 yıl
Net Ağırlık: 370g ve bazı tarifler için aile boyu 650g
Şeker oranı: %60...
...Reçel "Guijo'nun Lezzetleri"
Ekstra ÇilekReçeli, %100 doğal, el yapımı, mevsim meyveleri ile elden hazırlanmıştır.
İçindekiler: Çilek %65, Şeker %35
100g için 65g meyve ile hazırlanmıştır.
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
Cam kavanoz 400g
Toplam şeker içeriği 100g için 42.9g
Koruyucu, renklendirici ve glüten içermez.
... konulmaz tadını mutfak anlarınızı zenginleştirmek için bırakın, her lokmada bir sevinç ve nostalji hissi yaratın. Bu muhteşem çilekreçeli ile yazın tadını yıl boyunca yaşayın.
Ağırlık: 335g
SKU: 3 455 149 000 256...
...Şarap: Lezzetli bir dokusu olan ve tam olarak gereken tazeliği koruyan bu Tenuta Giustini Primitivo, kiraz, çilekreçeli, erik, böğürtlen ve kuru otlar gibi aromalarıyla bizi şımartıyor. Bu şişeden gerçekten hoş bir koku yayılıyor ve tadım sonrası hoş bir tatmin hissi bırakıyor. Yumuşak tanenlere sahip, iştah açıcı bir şarap olan bu Primitivo, kırmızı etleriniz veya olgun peynirlerinizle mükemmel...
...Lezzetli yoğurtlar, şık menülerinizi canlandırmak için harika meyve paketleri ile.
Meyve soslu yoğurtlarımızı, St HILAIRE du HARCOUET'teki GUEPRATE şirketinden gelen reçel ile bulacaksınız. Koruyucu içermezler; çilek, ahududu, kiraz, passion meyvesi, şeftali, kayısı ve böğürtlen, yerel üretici Saint Sraimbault'tan gelen ot reçeli.
...Seramik beyaz veya siyah kapakla sıkıştırılmış bu güzel küçük kavanozda dökülen mum...
Kavanozu açın ve bu zarif parfümün büyüsüne kapılın...
Birçok koku mevcut.
+/- 30 saat
Koku
menekşe şekeri, briyoş, tuzlu tereyağı karamel, limon mereng, şeker kalbi, salatalık – kavun, süt reçeli, erik reçeli, portakal çiçeği, pamuk çiçeği, tiaré çiçeği, çilek, ahududu, yoğun ekstaz, mango – hindistancevizi, mango – passion fruit, gurme yaban mersini, hindistancevizi, nugat, baharatlı ekmek, Breton paleti, şeftali, pina colada, çilek pop, rahatla, kırmızı gül, vanilya, vanilya – çilek, yuzu...
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilekreçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
...20 yıldır, Les Confitures du Clocher, Poitou-Charente bölgesinde reçel alanında sağlam bir üne sahip olmuştur. Aile şirketi, Poitou Charentes lezzetleri yarışmasında en çok ödül alan 10 şirketten biridir. Reçellerin kökeni 1974 yılına kadar uzanmakta ve 1983 yılında Françoise Heraudeau, çilekreçeli üretimine başlamıştır. Ürünlerin ünü ve Françoise'in reçellerinin kalitesi sayesinde, başarı hemen...