Fransa, Raucourt Et Flaba
Fransa, Thonon-Les-Bains
...Dompte et Nourrit Portakal ve ebegümeci bitki tozları ile formüle edilmiştir, böylece saçlarınıza canlılık kazandırır ve kolayca taranmasını sağlar. Portakalın hafif ve tatlı kokusuna ve ince, bol köpüğüne kapılın; saçlarınız yumuşak ve sağlıklı olacak. Portakalın hafif ve tatlı kokusuna ve ince, bol köpüğüne kapılın; saçlarınız yumuşak ve sağlıklı olacak. Fransa'da formüle edilmiş ve...
...Kullanıcı, askıya asılmış karkasın etrafına çorap gibi stokineti geçirir, istenilen uzunlukta örgüyü keser, altta bir düğüm atar ve karkasın üst kısmına bağlar. Kullanıcılar: Mezbahalar, soğuk depolar, kesim atölyeleri, et ihracatçıları, kasaplar, süpermarketler, avcılık dernekleri, çiftlikler, distribütörler, gıda pazarı, restoranlar. Özellikler: Karkasların hijyenini artırır. Açık etlere göre ortalama %3.16 (sekiz gün içinde) su kaybını sınırlar. Yavaşlatır...
...yoğurtlu salatalık sosuna az miktarda eklenerek tazelik katmak için de kullanılabilir. Ayrıca, lazanya, ratatouille, pizza gibi bazı yemekleri lezzetlendirmek için düzenli olarak kullanılır. Kekik ayrıca, kavrulmuş susam tohumları ve sumak ile yapılan Lübnan baharat karışımı zaatar hazırlamak için de kullanılır; bu karışım et, balık ve sebze yemeklerini tatlandırmak için kullanılır. Yerli kekik çiçeğimizi keşfedin. Ambalaj: 8Kg...
Fransa, Kedange-Sur-Canner
...{"COMPOSITION ET ASPECT":"Bileşim ve Görünüm\n\nBeyaz & renksiz.\n\nCARACTÉRISTIQUES TECHNIQUES\n\n• Film oluşum süresi: yaklaşık 10 dakika (23°C, %50 RH)\n• Tozdan arınma süresi: yaklaşık 20 dakika (23°C, %50 RH)\n• Kopma uzaması: %150\n• Polimerleşmiş kalınlık: 24 saatte (23°C, %50 RH) 3 mm\n• Uygulama sıcaklığı: +5°C ile +40°C\n\nCONDITIONNEMENTS\n\n310 ML kartuş.\n\nSTOCKAGE\n\n18 ay, soğuk...
Fransa, Lyon
...çiçek, sebze ve diğer gıdaları güvenli bir şekilde taşımak için en pratik yoldur. Soğuk hava deposu ihtiyaçlarınız için reefer konteynerini düşündünüz mü? Gıda ürünlerinin depolanması Gıda mağazaları, marketler ve restoranlar, yoğun dönemlerde veya yoğun sezonlarda soğutmalı nakliye konteynerlerine ihtiyaç duyabilir.
Fransa, Bassan
...Bu ışıklı Noel dekorasyonu, el yapımıdır ve bir anne tilki ile yavrusu ile birlikte 30 soğuk beyaz LED'li pil ile çalışan bir ışık zinciri ile tasarlanmıştır. Kaliteli akrilikten üretilmiş olup, pil ile çalışan LED ışıklarla donatılmıştır. Evinizi şenlikli ve aydınlık bir dokunuşla dekore etmek için mükemmel bir seçenektir.
... keyfini hatırlatan lezzetli notalar. Doğal Kahverengi Boya E150c: Şekerimize karakteristik rengini vermek için ölçülü bir şekilde kullanılan bu doğal boya, kaliteden ödün vermeden gurme estetiğine katkıda bulunur. Önerilen Kullanım: Sıcak ve Soğuk İçecekler: Kahvenize, cappuccinonuza, sıcak çikolatanıza veya milkshake'inize lezzet katmak için serpin. Tatlılar ve Pastalar: Kek, muffin, dondurma ve diğer tatlı lezzetlerinizde bir tutam ekleyin. Referans:SUCRE0002A...
Fransa, Paris
...Bir kış akşamı Bernay-Vilbert (77540) daireinize işten dönerken kötü bir sürprizle karşılaşıyorsunuz: dışarısı korkunç derecede soğuk ve ısıtmayı yeniden çalıştırmak imkansız! Tek bir olası sebep var: ısıtma sisteminiz arızalandı. Bu durumda tek bir çözüm gereklidir, yani uzman bir tesisatçı ile iletişime geçmek ve onun uzmanlığından faydalanmaktır. Gerçekten de, kombinizle ilgili bir sorunu...
Fransa, La Ciotat
... (absorption et élimination des toxines, diffusion des principes actifs), aux propriétés anti-inflam- matoires et à la sensation de froid intense des plantes de cette formulation.":"Şişlik ve yanma hissi karşısında, Soğuk Kil, kilin geleneksel özelliklerini (toksinlerin emilimi ve atılması, etken maddelerin yayılması) eşsiz bir etkinlikle, bu formülasyondaki bitkilerin anti-inflamatuar özellikleri ve yoğun soğuk hissi ile birleştirir.","Principe actif principal":"Ana etken madde","Camphre, menthol.":"Kampüs, mentol."}...
Fransa, Soreze
... "önceden ısıtarak" ve ardından soğuk tütsüleme için olduğu gibi talaş ekleyerek yapılır. Soğuk tütsüleme (tütsü tadı vermek ve saklamak için) ise, tütsüleyicideki sıcaklık artışını en aza indirerek gerçekleştirilir. Geleneksel olarak, talaş yanmaya başladığında ateşleme için kullanılabilecek kömürleri çıkarmak yeterlidir. Bu modelde soğuk tütsüleme kolaylaştırılmıştır çünkü tütsüleyicinin talaş çekmecesi...
Fransa, Bruges
...1980'lerden beri, şirketimiz dünya genelinden gelen geniş bir dondurulmuş ve derin dondurulmuş gıda ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Kuruluşumuzdan bu yana piyasalardaki bilgimiz ve 'Soğuk' ürünler konusundaki teknik bilgimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve kesin bir şekilde yanıt vermemizi sağlıyor; bu ihtiyaçları uygun formatlarda (GMS formatı veya restoran formatı) karşılıyoruz...
Fransa, Thionville
...Bu sabun, soğuk saponifiye edilmiş, cilt için nazik, güzel rengini veren kombo yağı ile zenginleştirilmiş ve kola kokusuna sahip, tüm aile için formüle edilmiş olup, üretimi sırasında tüm gliserinini korumuştur. %100 doğal bileşenlerden üretilen ve %76 organik tarım ürünleri içeren sabun. Moselle'de benim tarafımdan el yapımıdır! Parfüm: Kola Ağırlık: 100g Uygulama Alanı: Yüz ve vücut Cilt Tipi: Her cilt tipi Ambalaj: Geri dönüştürülebilir kutu...
Bağımsız bir işletme olan CQFT, Avrupa'nın önde gelen metalurji ürünleri toptan satış pazarında, birinci sınıf, ikinci sınıf ve deklare ürünlerin (stok eritme) liderlerinden biridir. 30 yılı aşkın bir süredir, CQFT, en iyi fiyat-performans oranıyla satın almak isteyen üreticiler ve toptancılar tarafından tanınan bir tedarikçidir: sizin için çelik pazarında en iyi ürünleri en iyi fiyatla arıyoruz.
Fransa, Le Plessis Robinson
...Binlerce yıllık yetiştirme deneyimi, yeşil ve geniş meraları ve ılıman iklimi ile Grand Caractère, olgunlaştırılmış etin en sofistike seviyeye ulaştığı İrlanda'yı seçti. Bu olağanüstü etten yayılan odunsu ve karamelli aromatik uyum, yıldızlı şeflerin mutfaklarında dolaşan tatlı parfümü hatırlatıyor. 30 günlük yavaş olgunlaşma süreci, etin yoğunluğunu ve lezzetini dengeleyen zarif bir et. Soğuk...
Fransa, Porto Vecchio
...Sorunlu veya yağlı ciltler için özel olarak tasarlanmış, içerdiği Eucalyptus Globulus esansiyel yağı ve doğal olarak arındırıcı özelliklere sahip yeşil kil sayesinde etkili bir sabun. Temeli, soğuk preslenmiş, zengin ve organik çeşitli yağlardan oluşmaktadır: kanola, ayçiçeği, shea, hindistancevizi. Sabun karton kutuda. ……... İÇERİKLER INCI: Aqua- Helianthus annuus seed oil*- Brassica napus seed...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... bulunan Sierra de Gata'dan, "Manzanilla Cacereña" çeşidi organik zeytinlerden elde edilmiştir. Yoğun yeşil meyve aroması, dengeli acılık ve sonundaki hafif baharatlı tat ile doğal tatlı meyve aromasını ön plana çıkarır. Muz, elma, kivi, yeşil domates, taze otlar ve enginar aromaları. Çiğ olarak, balık, et (özellikle av etleri), carpaccio, salatalar ile birlikte ve yiyeceklerinizin doğal tadını artırmak için kullanılır. Sadece 500ml cam şişede.
...Bray-et-Lû (95710) 'da Isıtma Arızası Evinize dönerken bir felaket... Radyatörler soğuk, ısıtma artık çalışmıyor gibi görünüyor. Bray-et-Lû (95710) 'da bir ısıtma arızası için kiminle iletişime geçmelisiniz? Hızlı bir müdahale için mevcut bir tesisatçı bulmalısınız. Ancak dikkat, fiyat artabilir. Bu arada, sorunun kaynağını birkaç basit hareketle tanımlamaya çalışın. Isıtma arızası için ne...
Fransa, Thiais
...Bu yarı otomatik dolum makinesi, süt, su ve meyve suyu doldurmak için polietilen poşetlere uygundur. Doldurma makinesi, sütü ambalajlara doldurabilmek için doğrudan süt deposuna bir hortum ile bağlanabilir. Doldurma işleminden sonra, süt poşetleri soğuk saklanabilmesi için mühürlenir ...
...Les Savons de la Cisse, soğuk saponifikasyon yöntemiyle üretilen el yapımı sabunlardır ve Orchaise'deki Valencisse belediyesinde bulunmaktadır. Bu dükkan, cildiniz için iyi olan ve aynı zamanda çevre dostu olan tam bir katı sabun yelpazesi sunmaktadır. Ama hepsi bu değil! Ayrıca banyo aksesuarları ve hem orijinal hem de kullanışlı hediye fikirleri de bulabilirsiniz. Sıfır atık ve %100 Fransız...
Fransa, Brue Auriac
...Renk: Kırmızı Yıl: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Üzümler: Syrah %90, Grenache %10 Alkol: %14.0 ŞARAP YAPIMI: Akıllı tarım Soğuk ön-fermantasyon, 20-25°C'de fermantasyon, 2 hafta mayalanma, meşe fıçılarda (228L - orta kavrulmuş) 16 ay olgunlaşma TADIM NOTU: Burunda yoğun reçineli siyah meyve, frenk üzümü ve böğürtlen notaları, hafif baharatlar ve vanilya ile zarif bir şekilde harmanlanmış...
Fransa, Longvic
... mutfaklarda (restoranlar, kantinler vb.) zeminlerin, duvarların, kapıların, soğuk odaların, tekerlekli arabaların, buzdolaplarının, tezgahların, ekipmanların hijyeni için önerilmektedir... Ayrıca gıda üretim alanlarında (süt fabrikaları, tuzlama tesisleri, mezbahalar...) dezenfeksiyon için de uygundur. Bu ürün, basınçlı köpük merkezi ve köpük tabancası ile kullanım için uygundur; uygulanan yüzeyin görünümünü sağlayan çok güzel bir köpük üretir ve böylece mutfak ve gıda üretim alanlarındaki hijyen standartlarına uygun bir temizlik ve dezenfeksiyon sağlar.
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Rosé Karışım : Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 2 yıl Şarap Yapımı : Üzümler olgunluğun zirvesinde toplanır. Sapları ayrılır ve ezilir, ardından doğrudan presleme işlemine geçilir. Seçilen sular, beyaz şaraplarımız gibi işlenir: tortu ayırma, soğuk sıvı stabilizasyonu, seçilmiş maya kullanımı, sıcaklık kontrolü.
Fransa, Carquefou
...Soğuk Et Reyonu * Renksiz doğal chipolata 55g X6 * Renksiz otlu chipolata 55g X6 * Renksiz sosis 125g X4 * Sarımsaklı sucuk X1 * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * 4 dilim haşlanmış rosto * Dilimlenmiş kırsal pate * Dilimlenmiş foie pate * 4 dilim haşlanmış göğüs * Eski usul tütsülenmiş göğüs Geleneksel Reyon * 5 adet sarımsaklı sucuk * Kabuksuz üst düzey haşlanmış jambon * Kabuklu üst düzey haşlanmış jambon * Haşlanmış rosto * Terin içinde kırsal pate * Kızarmış göğüs * Terin içinde foie pate * Yarım haşlanmış göğüs * Yarım eski usul tütsülenmiş göğüs...
Fransa, Olivet
...Hazırlama İpuçları Kişi başına yaklaşık 60g pirinç hesaplayın. Pirinci bir tencereye koyun ve bolca soğuk su ile kaplayın. Kaynamaya getirin ve orta ateşte 10 dakika pişirin. Süzün ve isteğinize göre durulayın.
...Eşsiz tat ve karşılaştırılamaz aromatik güç. Soğuk servis edin, böylece rafine buketinin tüm inceliklerini tadabilirsiniz.