Fransa, Épaignes
Fransa, Le Sen
..." kelimesinden gelmektedir. Cistus labdanum, esas olarak güney İspanya'da yetiştirilmekte olup, Akdeniz havzasının taşlı ve kurak topraklarında gelişmektedir. Referans: CISTAB1 Ürün Ailesi: KREMA Ekstrakt Türü: Absolut INCI Kodu: PARFUM Üretim Ülkesi: FRANSA Hasat Ülkesi: İSPANYA Bitki Bölümü: Ve Bireysel Kullanım Kategorisi: Malzeme Botanik Adı: Cistus ladanifer L. Bileşim: %100 Saf ve doğaldır.
Fransa, Rouen
... tercih etmeyenler veya yeni sağlıklı tatlar arayanlar için mükemmel bir alternatiftir. Geleneksel ağır ve yağlı krema ve sosların yerini alabilir; doğanın sağlığımız için sunduğu en iyisini tercih edenler için idealdir. Kaju kreması, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir ve sağlık ile bağışıklık için faydalıdır. Tamamen vejetaryen bir ürün, diyet dostu, güçlendirilmiş ve %100 doğaldır.
... çiçek notası ekler. - Krema ve beze aromalandırmak için mükemmeldir, tatlılarınıza haşhaş dokunuşu katar. - Taze meyvelerin üzerine serpilebilir veya eşsiz ve lezzetli bir tat için hamur işleri tariflerinde kullanılabilir. Kullanım İpuçları: - Geleneksel şekerin yerine tariflerinizde "Sucre au Coquelicot" kullanarak haşhaş dokunuşu ekleyin. Referans:SUCRE0017B...
Fransa, Fleurac
...1 çay kaşığı yaşlanma karşıtı badem-sandal yağı veya yoğurt. İnce reaktif ciltler için: 1 çay kaşığı toz, 1 çay kaşığı taze krema veya yaşlanma karşıtı yağ, 1 cm ezilmiş muz. Daha fazla varyasyon için tavsiyelerimize göz atın... Ayrıca biraz kahve telvesi ekleyerek bir peeling de yapabilirsiniz. Haftalık gerçek bir lezzet! Kullanım talimatları: Temiz bir ciltte, haftada bir kez, maskeyi...
Fransa, Paris
... bir kombinasyon sayesinde hedeflenmektedir. Geleneksel moleküllere benzer moleküller (ama süper doğal versiyonları) aynı sinyal yollarını kullanarak cilt üzerinde olağanüstü sonuçlar elde eder. Kremamızın kremsi ve eriyen dokusu, cildi nazikçe sararak yağlı bir his bırakmadan geleneksel yaşlanma karşıtı kremlerden ayrılır. SON DAKİKA YAŞLANMA KARŞITI GÜNLÜK KREMİN AKTİFLERİ NELER? Son derece...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
...Dondurma konisi için waffle makinesi, dondurmalarınızı geleneksel bir şekilde yaratmak istiyorsanız mükemmeldir. Gerçekten de, bu dondurma konisi makinesi güzel waffle konileri üretmenizi sağlar. Bu profesyonel dondurma konisi makinesi kullanımı kolaydır. Dondurma konisi makinesinin şasisi paslanmaz çelikten yapılmıştır ve temizlemesi kolaydır. İki adet dökme çelik ısıtma plakası gıda ile temas...
Fransa, Olivet
...Kullanım İpuçları Beyaz kuskus, sebzeler, etler ve tercih ettiğiniz baharatları ekleyerek geleneksel kuskus tarifini hazırlamak için idealdir. Ayrıca tüm sebzelerinizle birlikte ve tabule hazırlamak için de lezzetli olacaktır.
Fransa, Marseille
...BURRATA Burrata, mozzarella ile benzer bir görünüme sahip, kremalı bir süt ürünüdür ve içinde krema ve mozzarella kalbi barındırır. İçi doldurulduktan sonra, üst kısmı kapatılarak el ile bağlanarak klasik görünümü oluşturulur. Bugün, Puglia'nın geleneksel süt üretiminin zirvesinde kabul edilmektedir. Ayrıca, farklı tatlarda, organik ve dondurulmuş (son kullanma tarihi 12 ay) olarak da mevcuttur...
Fransa, BRIE
...Cheddar sosu büyük bir klasiktir. Geleneksel tarifi, daha kolaylık sağlamak için rendelenmiş Cheddar peyniri, krema ve isteğe bağlı olarak biraz süt kullanır. Hazırlanışı, mavi peynir veya roquefort soslarına benzer. Krema ve sütü ısıtıyoruz, ardından peyniri bir kaşık yardımıyla karıştırarak ekliyoruz. Cheddar sosunun baharatlandırılması da oldukça basittir: tuz ve karabiber, bazıları ise bir...
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
...La Barre Marseillaise ®, Marsilya'nın Chocolatière'sinin bir özel ürünüdür. "Yağsız, kremasız" saf bir zevk olan pralin, doğal, katmanlı, geleneksel, portakallı veya vişneli olarak, Marsilya'nın Chocolatière'sinde gurmeler için geniş bir seçim bekliyor.
Fransa, Merville
... sağlamak için her türlü uygulama için farklı çözümler sunar. YANMIŞ ŞEKERLER Sıvı veya toz formunda olan yanmış şekerler, gıda ürünlerine tat ve/veya karamel rengi katan karamelize şekerlerdir. AROMATİK KARAMELLER Aromatik karamel, gıda şekerleri üzerinde kontrollü ısı uygulaması ile elde edilir. Sıvı veya katı formda, son ihtiyaçlara bağlı olarak daha az veya daha fazla belirgin bir karamel tadı sunar. Pişirme yöntemlerine göre, bal, geleneksel veya yoğun karamel çeşitleri bulunabilir.
Fransa, Marseille
... süredir, yerel ürünler, yerel özelikler ve geleneksel tarifler arayışında dünyayı dolaşıyoruz. Ayrıca, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda özel malzemeler ve ürünler de tedarik ediyoruz. Tüm bunlar, üreticiler, yetiştiriciler, şefler, dağıtıcılar, tüketiciler ve tarım ve gıda sektöründeki birçok diğer aktörle yaptığımız görüşmeler sayesinde mümkün olmaktadır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Fransa, Montpellier
...Maison Roux, Languedoc ve Provence'un geleneksel tarifine göre gerçek yumuşak makaron bisküvileri üreten el yapımı bir fabrikadır. Bu tarifte krema veya ganaj bulunmadığı için, pastane saklama kısıtlaması yoktur. Son kullanma tarihi 5 aydır. Tüm makaronlarımız BİO, glütensiz, laktozsuz ve koruyucu madde içermez. Makaron bisküvilerimiz, Ecocert n°34/153109/437356 tarafından BİO ve glütensiz olarak sertifikalandırılmıştır.
Fransa, Toulon
...Allo Mistral Pizza, Toulon'da her akşam kaliteli ve lezzetli pizzalar üreten bir zanaat pizzacısıdır. 1995 yılında kurulan şirket, Toulon'da bireylere pizzalarını dağıtmaktadır. Müşteriler, Allo Mistral Pizza'nın Toulon'daki yerinden ya da telefonla sipariş verebilirler. Domates veya krema bazlı geniş bir pizza yelpazesi ile Allo Mistral Pizza'nın, geleneksel ama modern bir odun fırınında pişirilmiş pizzalarının tadını çıkaracaksınız.
Fransa, Paris
... Çağ'dan beri Rusya'da son derece popüler olan, sert buğday unundan yapılan ve et ve/veya sebzelerle doldurulan Sibirya mantısıdır. Pelmeni, et suyu, ekşi krema ve dereotu gibi taze otlarla tüketilmektedir. Pelmeni, geleneksel pelmenileri yeniden yorumlayarak, gurmelerin damak zevkine hitap eden daha yenilikçi ve özenle hazırlanmış tarifler sunmaktadır. Pelmeni, karbon ayak izini azaltmak için öncelikle kısa tedarik zincirlerinden tedarik yapmaktadır. Yüksek kaliteli ürünler genellikle 'BİO', AOP veya Label Rouge etiketleriyle sunulmaktadır.
Fransa, Plouvien
SILL ENTREPRISES, 1962 yılında kurulmuş bir Breton grubudur. Şirketimizin ana faaliyet alanı süt işleme: süt tozu ve süt ürünleridir. Zamanla, meyve suyu ve içecekleri, çorbalar ve püreler, tereyağı ve geleneksel krema üretimi ile faaliyetlerimizi çeşitlendirdik. Daha yakın zamanda, dondurulmuş yemekler sunan bir ürün yelpazesini de ekledik. SILL ENTREPRISES, La Compagnie Artique, La Potagère...
Fransa, Jacob-Bellecombette
...Lezzetli alkol bazlı mousse, Chèvre, Alpler'in geleneksel içeceğidir. Bugün Chèvre, sprey şişede mevcuttur. Kullanımı, bir krema şişesi kadar basittir; akşam partilerinde shot olarak veya güzel bir yerel yemeğin ardından aperatif olarak servis edilebilir! Ayrıca, profesyonel kullanım için sprey şeklinde ambalajlanmış alkol bazlı gastronomik emülsiyonlar serisi olan L’Ecume des Anges'i de keşfedin. Bu emülsiyonlar kremasız olarak hazırlanmıştır. Böylece sadece %9 alkol ile likörlerin, şarapların ve sert içkilerin tüm aromalarını zarif bir şekilde ifade etme imkanı sunar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler