... süt ve nane ile tuzlu bir içecek hazırlamaktadırlar.
Ayrıca tuzlu yemeklerde, et ile birlikte de kullanılabilir. Nane, köfte veya harçlarda mentollü bir dokunuş katmak için de kullanılabilir.
Taze çilekler veya sadece kızartılmış meyveler ile de kullanılabilir. İran usulü bir çay hazırlamak için mükemmel bir seçimdir.
KARTON:9Kg...
... ekler.
Kaliteli organik malzemelerle ve hiçbir katkı maddesi veya koruyucu içermeden üretilen salata karışımımız, sağlıklı ve çevre dostu bir mutfak deneyimi sunan Ecocert sertifikasına sahiptir.
Tarif Fikri: Çıtır Sebzeli Ferah Salata
Malzemeler:
1 salatalık, dilimlenmiş
1 kırmızı biber, küp doğranmış
1 havuç, rendelenmiş
1 domates, dilimlenmiş
1 küçük arpacık soğan, ince doğranmış
2 yemek kaşığı salata karışımı (ayı sarımsağı, estragon, adaçayı)
1 limonun suyu
Referans: AR801981
Ean13: 3760306801981...
...Lavandula angustifolia (ince lavanta) türünden elde edilen uçucu yağımız, Korunan Menşei Belgesi (AOP) ile korunmaktadır.
Çiçeksi, çok zarif ve dikkate değer bir incelikteki aroması, evi hoş bir şekilde parfümleyerek rahatlama ve iyi hissetmeyi kolaylaştırır.
Geri dönüştürülebilir karton kutu
Damlatıcı şişe: 15 ml
Boyutlar: en. 30 x boy. 70 x der. 30 mm
Referans: HE LAV CG15ml...
...Fesleğen, yemeklerinize daha fazla lezzet ve tazelik katmak için aromatik bir ot olarak kullanılır ve onu kullanma fikirleri sonsuzdur.
Fesleğenin mutfaktaki kullanımları:
Limonlu aroması, makarnalarla bir araya geldiğinde harikadır.
Kırmızı mercan balığı, hamsi ve kabuklu deniz ürünleri gibi balıklarla iyi bir uyum sağlar.
Tavuk, sığır eti gibi kırmızı ve beyaz etleri zenginleştirir.
Fesleğen...
...Hasat sonrası taze kesilmiş, yıkanmış ve dondurulmuş bitki. Pişirilmiş yemekler, salatalar, soslar, çorbalar için...
Tercihen soğuk kullanılması önerilir.
Ayrıca sıcak kullanımlar için de uygundur.
Ağırlık: 50g...
...CBD Cannatonic çiçeği, kimseyi kayıtsız bırakmayan ince bir karışımdır.
Tatlar: Yüksek kaliteli Cannatonic'ten daha az tatlı ve narenciye aroması ile aromatik.
Tür: Sativa baskın hibrit, ancak test edenler, yüksek bir etkileşim etkisi nedeniyle Indica etkilerinin de mevcut olduğunu belirtmektedir.
Dış görünüm: Orta büyüklükte, diğer Cannatonic'lerimize çok benzer trikomlarla cam gibi.
Etkisi: Popüler Cannatonic ile benzer etkiler, ancak rahatlatıcı, yoğun ve yükseltici etkiler.
...Shatter CBD, ultra konsantre bir şekilde geniş bir terpen ve CBDnoid yelpazesini içeren bir ekstraksiyondur, bu da onu çok güçlü ve yoğun bir tat haline getirir.
İzole veya damıtılmış konsantrelerin aksine, Shatter CBD daha yüksek terpen oranlarına sahiptir; bu, onu kategorisindeki en aromatik ekstrakt yapar.
Görünümü, kısa bir süre boyunca düşük basınçta işlenmesinden kaynaklanır ve...
...Vahşi Düşünce - Viola tricolor
Nazik, hafif ve zarif, Düşünce Çiçeği şık yemeklerin prensesidir. Parfümü sarhoş edici, çiçeksi tadı tatlı ve şekerlidir. Şık bir etki garanti.
Bitki
Vahşi Düşünce - Viola tricolor.
Mutfak
Demleme, başlangıçlar, karışık salatalar, tatlı, tentür, krem.
Şekil / Miktar
Kesilmiş Hava Kısmı BİYO KURU / 30g - 150g.
Köken
Fransa - %100 organik bitki.
Faydaları
Anti-inflamatuar, cilt problemleri, müshil, arındırıcı, idrar söktürücü, safra artırıcı, safra asidi artırıcı.
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır.
Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi.
Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
...frenk soğanı veya estragonu yıkayıp duruladıktan sonra, sıkıp keserek, birkaç saat içinde kurutmakta veya dondurmaktadır.
100.000 ton üretim kapasitesine ve dünya genelinde beş tesise sahip olan DAREGAL grubu, dondurulmuş aromatikotlar üzerinde hakimiyet sürmektedir.
Bazı ürünlerimiz: INFÜZE YAĞLAR (Endülüs sarımsağı, dereotu, fesleğen, frenk soğanı, limon otu, kişniş, nane, kekik, düz maydanoz...