Fransa, Perpignan Cedex
...balıklar, yumurtalar, çorbalar veya sebze sote, gratinler, kekler… Kuzu, tavuk, balık kari… bu tipik karışım ile hazırlayabileceğiniz birçok lezzetli yemek var. Kari ayrıca taze krema ile, balık veya midye çorbasında, balık ve kabuklu deniz ürünleri, beyaz etler, patates, pirinç, makarna, omlet, mayonez, yumurta kasesi ile de aromalarının zenginliğini çok iyi ifade eder. Ayrıca sebzeler veya meyvelerle de mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
Fransa, Saint Marcel Les Valence
...40 sepet kapasitesine sahip sergi döngüsü. Sepet başına maksimum yük 2Kg. Ürün kodu: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation, taze ürünlerin (etler, şarküteri ürünleri, hazır yemekler, peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, hazır yemekler vb.) satışı için ideal bir soğutucu dağıtıcıyı sunmaktan mutluluk duyar. Otomatik mağazanızı...
Fransa, Rouvres Les Vignes
... güzel bir köpürme ile destekleniyor. Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs, hafiflik ve tazeliği de temsil ediyor. Bu cuvée'yi en zarif yemekleriniz için ayırmanızı öneririz. Örneğin, soslu balıklarınızı mükemmelleştirmek için. Bir Saint-Jacques carpaccio'su veya kabuklu deniz ürünleri ile başarılı bir şekilde eşlik edecektir.
Fransa, La Jaille Yvon
...MCÖ soya proteinlerimiz, uzmanlığımızdan faydalanmanızı sağlamak için tasarlandı, ayrıca doğrudan hazırlık mutfağımızdan gelen yaratımlarımızı ve tarif fikirlerimizi sizinle paylaşmak için de. HéÖ ürünlerimiz, Tavuk, Chorizo, Merguez, Kabuklu Deniz Ürünleri gibi çeşitli tatlarda ve farklı boyutlarda mevcuttur: Bolognese, gratin veya diğer yemekler için olsun, tüm ürünler tadı hazır ve...
Fransa, Avernes
...Soğuk sıkım 1. baskı ile üretilen kanola yağı, kalp-damar sistemi için faydalı olan Omega 3 açısından zengin olduğu için sağlıklı bir seçenektir. Fındık aromalı ve altın rengi bu yağ, yeşil salatalar, hindiba, havuç, pancar ve salatalık gibi çiğ sebzelerin soslanması için ayrılmıştır. Ayrıca mayonez yapımında ve kabuklu deniz ürünleri ile birlikte kullanılabilir. Tüm sirke çeşitleri ile uyum sağlar. Ağırlık: 0,730 kg...
Fransa, Levallois Perret
...Fesleğen, yemeklerinize daha fazla lezzet ve tazelik katmak için aromatik bir ot olarak kullanılır ve onu kullanma fikirleri sonsuzdur. Fesleğenin mutfaktaki kullanımları: Limonlu aroması, makarnalarla bir araya geldiğinde harikadır. Kırmızı mercan balığı, hamsi ve kabuklu deniz ürünleri gibi balıklarla iyi bir uyum sağlar. Tavuk, sığır eti gibi kırmızı ve beyaz etleri zenginleştirir. Fesleğen...
Fransa, Ham
...Rezene pul biberleri, dikkatlice Picardie'deki üretimimizden toplanmış ince doğranmış organik rezene yapraklarıdır. Rezene, soğanı ile tanınan bir bitkidir, ancak yaprakları da sağlık için birçok fayda ve kendine özgü bir lezzet barındırır. Hafif anason kokusu, balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinize zarif ve aromatik bir dokunuş katar. Ayrıca, Provençal sebze hazırlıklarıyla mükemmel bir...
Fransa, Saint Cannat
... ikinci bir fermantasyon ile karakterize edilen geleneksel yöntem olarak adlandırılmaktadır. Alkol: %12 Artık şeker: 10-12 g/L DÉGUSTATION Açık ve parlak sarı renkte. Taze ve "ağızda" badem notaları ile birlikte bir burun. Ağızda cömert bir his, ardından güzel bir final. Tazelik ve meyve aromaları zarif bir şekilde harmanlanıyor. Bu köpüklü Bourgogne, aperatif için idealdir ve balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Servis için ideal sıcaklık: 6-8°C...
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
... ' élaboration de vinaigrettes et de mayonnaises.":"Salata sosları ve mayonez yapımında kullanılabilir.","Il sera parfait pour relever vos plats de volailles et crustacés.":"Tavuk ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi lezzetlendirmek için mükemmel olacaktır.","- Sans Conservateur, Sans allergénes":"- Koruyucu İçermez, Alerjen İçermez."}...
Fransa, Sainte Marie
...Örgü file torbalar (raschel) Örgü torbalar veya raschel, patates, soğan, havuç veya odun paketlemek için mükemmeldir. Tek parça veya otomatik yükleme için rulolar halinde mevcuttur. Özellikler: • Kapasite 2,5 - 30 kg • Tüm renklerde mevcut, UV stabilizasyonu mümkün • İp ile veya ipsiz • Ruloda veya tek parça • Etiket ile kişiselleştirilebilir. Ana sanayiler Tarla tarımı Kabuklu deniz ürünleri Odun Serada sebze yetiştiriciliği İnşaat...
...CCAG şirketi, Morbihan (56) departmanında Pluneret'te bulunmaktadır. Yenilikçi, kişiselleştirilebilir reklam ürünleri veya nesneler üzerine baskı konusunda uzmanlaşmıştır ve Restoranlar / Catering / Paket Servis / Deniz Ürünleri / Midye, Kabuklu Deniz Ürünleri, Krustase / Balıkçılar / Sofra Sanatları ile ilgili ürünler sunmaktadır. Restoranlar için kişiselleştirilmiş masa örtüleri, 25 farklı...
Fransa, Bastia
... kabuklu deniz ürünleri geniş bir seçkisi. Ayrıca, Corse-Marée, karideslerden çeşitli kafadanbacaklılara, kılçık içermeyen balık filetoları ve sırtları gibi dondurulmuş deniz ürünleri seçkisini de satışa sunmaktadır.
Fransa, Rungis Cedex
...ARMARA : Deniz zanaatkârı. Rungis deniz ürünleri toptancısı. Balık, ince av, kabuklu deniz ürünleri ve kabuklular, güzel bir seçki av balıkları, Saint Jacques kabukları. Yüksek gastronomi ürünleri. İnce av, mavi balıklar, tropikal balıklar, kabuklular, istiridyeler, kabuklu deniz ürünleri, fileto konusunda uzman. Deniz ve tatlı su ürünlerinde genel uzman. "Armara" ürünleri: David Hervé...
Fransa, Frontignan
SARL SCOTTO, Bouzigues istiridyeleri, midyeler ve küçük kabukluların ulusal sevkiyatında uzmanlaşmış bir kabuklu deniz ürünleri şirketidir.
Fransa, Fresnes
...Fransa'nın Île-de-France bölgesinde bulunan bir şirketiz. Fransa genelindeki restoranlar ve catering hizmetlerine deniz ürünleri tedarik ediyoruz. - Taze ve dondurulmuş balıklar - Kabuklu deniz ürünleri - Krustase - Hazır ürünler, füme somon vb. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fransa, Paris
...Thador şirketi, 2002 yılından beri büyük restoranlar, catering firmaları ve yemek hizmetleri için orijinal bir konsept sunmaktadır: olağanüstü kabuklu deniz ürünleri hazırlığı. "Yenilikçilik, titizlik ve zanaat yöntemi birleşimi" olan uzmanlığı, eşsiz doku ve tatlara sahip, tadı hazır ürünlerin yüksek kaliteli bir sonuç garantisidir. Thador, taze malzeme akışıyla çalışarak, doğrudan avlanma...
Fransa, Roscoff
... kriterlere göre sınıflandırılmaktadır: avlanma bölgesi, bireylerin boyutu, erkek/dişi oranı. Ürünlerimizi teslim alır almaz, balık, kabuklu deniz ürünleri ve kabuklu deniz hayvanlarının kalitesini ve boyutunu kontrol ediyoruz.
Fransa, Thiais
...İthalat-İhracat Şirketi CARABUS FH INTERNATIONAL, müşterilerine ve ortaklarına Fransa genelinde uluslararası ürünler sunmayı hedefleyen, insan boyutunda bir şirkettir. Thiais'te bulunan CARABUS FH INTERNATIONAL, özellikle kabuklu deniz ürünleri, balık ve yumuşakçalar olmak üzere, deniz ürünleri toptan ve perakende ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca egzotik gıda ürünleri, meyve veya...
Fransa, Audierne
...50 yılı aşkın bir süredir, Viviers d’Audierne, en iyi balıkçılık bölgelerinden elde edilen çeşitli canlı kabuklu deniz ürünleri ve taze balıklar sunmaktadır. Kabuklu deniz ürünleri ve balıklarının kalitesi ve tazeliği sayesinde, Viviers d’Audierne birçok profesyonel tarafından tanınmaktadır. Bretanya'nın batı ucunda, Finistère'de bulunan Viviers d’Audierne, her gün sizin için ıstakoz, ıstakoz, yengeç, örümcek, levrek, turbot, lüfer, sarı lüfer gibi ürünleri seçmektedir. Viviers d'Audierne, yerel ve uluslararası düzeyde bulunmaktadır.
Fransa, Rungis Cedex
... bulabileceğiniz öne çıkan üründür. Ayrıca, kraliyet ıstakozu, Saint-Jacques kabuğu, küçük kıyı balıkçılığından elde edilen değerli balıklar, Marennes'den kabuklu deniz ürünleri ve istiridyeler de sunulmaktadır. Asya havyarı (Schrenki) da ticareti yapılmaktadır... ECREVISSE, yüksek kaliteli bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir; bunlar arasında restoranlar (yüzde 60), lüks otellerin büyük restoranları, perakende balıkçılar (yüzde 30) ve ihracat (yüzde 10) bulunmaktadır. İhracat konusunda, ECREVISSE esas olarak Asya ile çalışmaktadır.
Fransa, Rungis Cedex
...İnce deniz ürünleri, kabuklu deniz hayvanları, istiridyeler, kabuklular, fileto, tütsülenmiş balık uzmanı. Deniz ve tatlı su ürünlerinde genel uzmanlık. İşlenmiş ürünler, catering ürünleri, şarküteri. "Demarne" ürünleri: marka: La barre. Rungis'teki hizmetler: Sevkiyat, Fransa'ya teslimatlar, Paris bölgesine teslimatlar, telefonla sipariş alma, ürünlerin izlenebilirliği, sipariş hazırlama, ambalajlama, bileşimler, kredi kartı.
Fransa, BOUZIGUES
...MAREDOC, deneyimi ve uzmanlığı sayesinde bugün Fransa'nın güneyinde kabuklu deniz ürünleri alanında önde gelen aktörlerden biridir. Birçok dağıtım ve toptan satış grubunun güvenini kazanmış olan MAREDOC, ulusal pazarı ve Avrupa topluluğunu, tüketicilerin beklediği ürün kalitesini önceliklendirerek tedarik etmektedir.
Fransa, Paris
...Fransa'da ASC sertifikasını alan ilk şirket olan Sovintex, MSC, ORGANİK veya ASC ekolojik sertifikalı dondurulmuş deniz ürünleri uzmanıdır. Fransa ve dünyanın en iyi üreticilerinden doğrudan 20'den fazla ekolojik sertifikalı türden oluşan benzersiz ürün yelpazemizi keşfedin. Yaklaşık 40 yıldır, sanayiciler, restoran sahipleri ve Avrupa'daki dağıtıcılar Sovintex'e tedariklerinde güveniyor. Misyonumuz: Fransız ve Avrupa pazarında, insanlar ve gezegenle uyum içinde, çeşitli, premium ve ekolojik açıdan sorumlu balık, kabuklu deniz ürünleri ve yumuşakçalar sunan bir tedarikçi olmaktır.
Fransa, Meze
BYS, deniz ürünleri yetiştiriciliği için tüm malzemeleri sunmaktadır. BYS, deniz ürünleri yetiştiriciliği, midye yetiştiriciliği, istiridye yetiştiriciliği ve genel olarak tüm su ürünleri yetiştiriciliği için özel malzeme ve ekipmanlar ticareti yapmaktadır. Üretim, balık, kabuklu deniz ürünleri ve kabuklu hayvanların pazarlanması veya balıkçılık için geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca, marin bakım için giysilerinizi ve aletlerinizi de burada bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Fransa, CHICHEE
... Tadım değerlendirmesi: Açık sarı renkte, beyaz altın yansımaları olan bir görünüm. Ferah ama oldukça hafif bir burun, esasen çiçeksi notalar içeriyor. Hava ile birlikte hafif bir mineralite ve ince yeşil elma notası belirginleşiyor. Şarap, ağızda narenciye canlılığı ile baskın olan hafiflik ve zarafet ile dolu. Sonuçta büyük bir incelik ve hoş bir doku ile dengeli ve meyvemsi bir bitiş var. Tam ve havadar bir bütünlük için güzel bir kalıcılık. Saklama ve koruma: 5 yıl saklanabilir. Gastronomi: 14°C sıcaklıkta servis edin. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve tavuk ile iyi gider.
Fransa, Bourgbarré
La Marée Rennaise şirketi, geniş bir deniz ürünleri yelpazesi sunmaktadır (bütün balıklar, fileto, kabuklu deniz ürünleri, kabuklular). Ana müşterilerimiz restoranlar, büyük marketler ve bağımsız balıkçılardır. Ürünlerimizin çeşitliliği, kalitesi ve düzenliliği bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çalışma yöntemimiz, satın alma ile müşterilerimize teslimat arasında sürekli bir akış sağladığı için maksimum tazelik garantisi sunmaktadır.
Fransa, LA RIVIERE DRUGEON
... salyangozlar. Ayrıca, ürünlere ve kaliteye saygı göstererek hazırlanmış özel ürünler sunuyoruz: kabuklu deniz ürünleri, midyeler ve pişirilmiş kurbağalar. Otomatik, verimli üretim süreçleri ile donatılmış atölyelerimizde 45 milyondan fazla salyangoz işlenmektedir; salyangoz üretim gereksinimlerine uygun, ham maddelerin, bileşenlerin ve nihai ürünlerin bakteriyolojik kontrolleri, hijyen ve salyangoz partilerinin izlenebilirliği sağlanmaktadır. Verimli bir üretim aracı, salyangozların seçiminde ve işlenmesinde titizlik.
Fransa, Tourlaville
... konusunda uzmanız: Saint-Jacques kabukları ve cevizleri, bulotlar, Barfleur midyeleri, bigorneaux, praireler, bademler ve clamlar; ayrıca Normandiya'nın kabuklu deniz ürünleri arasında ıstakozlar ve yengeçler de bulunmaktadır. Ayrıca, kıyımızdan geniş bir balık yelpazesi sunuyoruz; bunlar arasında levrek, gri dorada, uskumru, somon ve kafadanbacaklılar yer almaktadır. Müşterilerimizin taleplerine yanıt vermek için birçok hizmet sunuyoruz: Fileto çıkarma, Kalibrasyon, Pullama, İç organlarını çıkarma, Ambalajlama, Dondurma, Fransa'ya sevkiyat, İhracat sevkiyatı.
... ürünleri yelpazesi oluşturmuştur. MASSE evi, öncelikle iyi ürünlere olan bu tutku ile tanınır; tütsülenmiş somon, havyar, et (domuz yavrusu, kemiksiz domuz yavrusu sırtı, kemiksiz domuz yavrusu butu, kemikli domuz yavrusu omzu, kemikli domuz yavrusu arka bacak, ayrıca böbrek ve kalp patatesi ile dana böbreği ve dana işkembesi, sığır / kuzu ve daha ayrıntılı bölgesel et çeşitleri, kümes hayvanları ve av hayvanları, salamura ürünler, mantarlar ve ravioli, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri ve salyangozlar, yağlar ve sirke ile gurme gıda ürünleri.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play