Fransa, Maxeville
... çıkarmaktadır. Bu yöntem, gıdada bulunan su ve özlerin kaybını önemli ölçüde azaltmakta, anında ve hızlı bir şekilde gerçekleşmekte, yağlı kokular veya dumanlar üretmemekte ve gıdaya önceden alkole eklenmiş bir aroma transfer etmektedir. "Gösteri pişirme" örnekleri: salonda yumurta pişirme, sıcak sufle, gösteri karamelizasyonu, salonda alevlendirme, ayrıca etler, balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, meyveler gibi diğer "sürpriz" pişirme yöntemleri...
...Efsanevi Saint Germain bulvarında, Notre Dame de Paris'e sadece birkaç adım mesafede yer alan Bar à Iode Saint Germain, 2014 yılında kapılarını açtı. Sizi basit, otantik ve samimi bir ortamda, iyi bir şarap eşliğinde balık, kabuklu deniz ürünleri ve kabuklu hayvanların tadını çıkarmanız için ağırlıyor!
Fransa, Airvault
... İNVERTEBRATLARI -- BAHÇE HAVUZU KARIDESLERİ + DENİZ BALIKLARI VE İNVERTEBRATLAR -- KÖPEKBALIKLARI -- İĞNEBALIKLARI -- AÇIK DENİZ BALIKLARI -- RESİF BALIKLARI -- KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ -- İNVERTEBRATLAR -- MOLLUSKLAR -- ÖZEL BALIKLAR + CANLI HAYVANLAR VE CANLI BALIK TAŞIMA...
Les viviers de st tropez, gıda sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir. Daha spesifik olarak, kabuklu deniz ürünleri ve konserve balık çorbaları satışı yapmaktadır. Ürünlerinin kalitesi ve güçlü deneyimi sayesinde şirket uluslararası alanda tanınmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play