... çıkarmaktadır. Bu yöntem, gıdada bulunan su ve özlerin kaybını önemli ölçüde azaltmakta, anında ve hızlı bir şekilde gerçekleşmekte, yağlı kokular veya dumanlar üretmemekte ve gıdaya önceden alkole eklenmiş bir aroma transfer etmektedir. "Gösteri pişirme" örnekleri: salonda yumurta pişirme, sıcak sufle, gösteri karamelizasyonu, salonda alevlendirme, ayrıca etler, balıklar, kabukludenizürünleri, denizürünleri, meyveler gibi diğer "sürpriz" pişirme yöntemleri...
...Efsanevi Saint Germain bulvarında, Notre Dame de Paris'e sadece birkaç adım mesafede yer alan Bar à Iode Saint Germain, 2014 yılında kapılarını açtı. Sizi basit, otantik ve samimi bir ortamda, iyi bir şarap eşliğinde balık, kabukludenizürünleri ve kabuklu hayvanların tadını çıkarmanız için ağırlıyor!
Les viviers de st tropez, gıda sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir. Daha spesifik olarak, kabukludenizürünleri ve konserve balık çorbaları satışı yapmaktadır. Ürünlerinin kalitesi ve güçlü deneyimi sayesinde şirket uluslararası alanda tanınmaktadır.